Klasifikacija putovanja

BUDGET

Budget putovanje je klasično putovanje koje se odnosi na najjeftinije moguće kombinacije polazaka. Dakle kod ovih putovanja dobivate najviše za najmanji mogući iznos novaca, no trebate očekivati neke stvari. S obzirom da se ovako klasificiraju uglavnom autobusna putovanja te putovanja Low budget kompanijama poput Ryanaira, Wizzaira, ili Easy Jeta. To znači da na ovim putovanjima s obzirom na limitirani budžet organizacije grupe nećete biti smješteni u najboljim hotelima niti onim najbolje pozicioniranim. Kod ovakvih putovanja, hoteli se često mogu nalaziti van destinacije koju posjećujete, te u okolici iste. Također, uglavnom se radi o bazičnim hotelima lokalne kategorizacije zemlje koju posjećujete u klasi od 2/3*. Naravno, to znači da svejedno hotel mora biti čist, ali svakako ne možete očekivati luksuzan smještaj. Također, kod ovakvih putovanja možete očekivati noćne vožnje te puno vremena provedenog u busu, baš kako bismo vam prezentirali što više od destinacije u što kraćem vremenu a za što manje novaca. Ovo su ponekad i fizički zahtjevnija putovanja. Također, normalna stvar je da će stariji i iskusniji vodiči boraviti na Deluxe i Professional putovanjima, dok će na ova putovanja ići vodiči s manje iskustva. Na ovim putovanjima uobičajeno se nalazi više putnika, te je potreban veći broj putnika da bi se putovanje garantiralo.

COMFORT

Ovo je rang putovanja iznad Budget putovanja koji se vodi kao klasično putovanje sa tipičnim smještajem po lokalnoj kategorizaciji od 3*/ 4*, dovoljnom količinom slobodnog vremena te vrlo detaljnim itinererom razgledavanja. Obično su putovanja koja su označena ovom oznakom ili autobusna putovanja  bez noćnih vožnji, od više dana, te avio City Breakovi ili avio kruže ture sa više  destinacija. Kod ovakvih putovanja možete očekivati komfor kod prijevoza te puno elegantniji ritam putovanja. Ovo je najbolji primjer klasičnog putovanja u našoj organizaciji gdje možete očekivati jako puno za cijenu koju platite.

PROFESSIONAL

Ovo su ture za profesionalne putnike sa puno proputovanih destinacija. Ovdje najčešće spadaju daleka putovanja, gdje zaista sve mora proći po špagi te možete očekivati komfor najveće vrste sa hotelima od 4*/5*, najboljim vodičima te potpunom pozornošću na svaki detalj putovanja.  Putnicima na ovim putovanjima želimo pružiti najveći mogući komfor te će naravno svako takvo putovanje biti kreirano u navedenom ritmu.

DELUXE

Ovo se odnosi isključivo na putovanja sa smještajima u hotelima od 5*, gdje na putovanje možete doslovno ići kao kofer . Nakon što uplatite aranžman, gasite sve brige te mi i naši partneri preuzimamo vas i vaš komfor.

PUTOLOVAC BEBA

Ovo je nama najdraža kategorizacija. To znači da je ovo program kakav nema niti može imati nitko drugi. Program koji smo toliko detaljno osmislili, da ako igdje nađete slova koja se nižu kao u našem opisu putovanja ili hodogramu, znate da su kopirana od nas. Neka putovanja mogu nositi ovu kategorizaciju skupa sa nekom od preostale tri. Naravno, ne možemo se hvaliti da smo izmislili ili otkrili neke destinacije, ali da smo ih toliko detaljno obišli i postavili u program, svakako možemo. Iako svaki naš program samostalno radimo i opisujemo, naročito kod autobusnih putovanja, te budget putovanja nemamo baš nekog prostora dodavati stvari osim naravno popraviti program u detaljima u odnosu na ostale.