Misija i vizija

VIZIJA

U Putolovcu zaista vjerujemo u izjavu da je život jedno veliko putovanje. Dodali bismo i da se to veliko putovanje sastoji od puno manjih. Zato postoji Putolovac kako bi kroz puno manjih putovanja Vaše veliko životno učinio što je moguće ljepšim.
Svaka je osoba individualna i sama zna što joj najbolje odgovara. Putolovac je tu kako bi svakome omogućio da ulovi najbolje putovanje za sebe, skrojeno po vlastitoj mjeri.
Vjerujemo da u širokoj paleti ponude putovanja u našoj organizaciji te kroz suradnju s najvećim agencijama u Hrvatskoj, svakom putniku možemo ponuditi najbolju opciju za njega.

Naša se vizija svodi na tri slova P:

  • povoljno – sigurni smo da kod nas možete naći najbolji omjer cijene i kvalitete te za iznos koji ste spremni potrošiti dobiti najbolju moguću uslugu;
  • pametno – ne kažemo da smo najveća ili najbolja agencija koja postoji, ali ćemo se potruditi da što pametnije prema željama naših putnika izabaremo najbolje i najugodnije za svakoga;
  • provjereno – Vaše nam je povjerenje na prvom mjestu te možete biti sigurni da smo svaku destinaciju na koju Vas vodimo sami istražili i upoznali, da smo u svakom hotelu bili te da ćemo Vam prilikom svake uplate jasno napisati gdje putujete i što ćete na destinaciji vidjeti.  

MISIJA

Naša je misija strogo vezana uz našu viziju.
Kako bismo Vam ponudili najoptimalnije putovanje, misija nam je razviti suradnju sa što više hotela diljem Europe i svijeta te surađivati s turističkim vodičima koji su iskusni u kvalitetnom i zanimljivom vođenju više destinacija.
Želja nam je provesti Vas kroz manje poznate i neobične destinacije, ali i ponuditi najširu paletu europskih autobusnih aranžmana kako biste na našim putovanjima što bolje upoznali naš kontinent.
Želja nam je i odvesti Vas na egzotične i daleke destinacije kako biste uz prepričavanje svoje najljepše životne priče uvijek spomenuli i naše ime – Putolovac!

Ulovite najbolje putovanje za sebe uz Putolovac!