Misija i vizija

VIZIJA

U Putolovcu Putovanja zaista vjerujemo u izjavu da je život jedno veliko putovanje. Dodali bismo i da se to veliko putovanje sastoji od puno manjih. Zato postoji Putolovac Putovanja kako bi kroz puno manjih putovanja Vaše veliko životno učinio što je moguće ljepšim.

Također vjerujemo da je obrazovanje ključ svega. Zato želimo biti agencija s kojom ćete se moći zabaviti, ali prije svega nešto naučiti.

Svaka je osoba individua sa svojim željama, potrebama i idejama, te sama zna što joj najbolje odgovara. Putolovac Putovanja je tu kako bi svakome omogućio da ulovi najbolje putovanje za sebe, skrojeno po vlastitoj mjeri. Vjerujemo da u širokoj paleti ponude putovanja u našoj organizaciji te kroz suradnju s najvećim agencijama u Hrvatskoj, svakom putniku možemo ponuditi najbolju opciju za njega.

Naša se vizija svodi na tri slova P:

  • povoljno – sigurni smo da kod nas možete naći najbolji omjer cijene i kvalitete te za iznos koji ste spremni potrošiti dobiti najbolju moguću uslugu;
  • pametno – ne kažemo da smo najveća ili najbolja agencija koja postoji, ali ćemo se potruditi da što pametnije prema željama naših putnika izaberemo najbolje i najugodnije za svakoga;
  • provjereno – Vaše nam je povjerenje na prvom mjestu te možete biti sigurni da smo svaku destinaciju na koju Vas vodimo sami istražili i upoznali, da smo u svakom hotelu bili te da ćemo Vam prilikom svake uplate jasno napisati gdje putujete i što ćete na destinaciji vidjeti.  

MISIJA

Naša je misija strogo vezana uz našu viziju.
Kako bismo Vam ponudili najoptimalnije putovanje, misija nam je razviti suradnju sa što više hotela diljem Europe i svijeta te surađivati s turističkim vodičima koji su iskusni u kvalitetnom i zanimljivom vođenju više destinacija. Fokus naših putovanja je na pravom upoznavanju destinacije. Turističke pakete prodaju svih, i realno, ovih dana ih svi samo prepisuju jedni od drugih. Teško je naći neke posebne razlike između agencije. Više manje, svi surađuju sa istim partnerima na određenim destinacijama. Ono po čemu se mi razlikujemo, je činjenica da SAMI radimo naše programe. Poanta svih turističkih tura je uvijek vodič. A tu znamo da smo najbolji. Vodič, svojim znanjem i snalaženjem mora dočarati destinaciju kakva zaista je. Odvesti vas na lokacije gdje ćete se osjećati kao GOST a ne kao TURIST. A onda, kroz par dana već i kao domaćin. Naučiti kulturu neke zemlje, upoznati način kako ljudi žive, družiti se sa lokalnim stanovništvom. To čini putovanja. Čuti povijest destinacije iz više neutralnih perspektiva. To daje pravu sliku putovanja. Obrazovanje je prije svega čimbenik mira, suživota i veselja u svijetu. A mi smo tu da vas o svim destinacijama naučite nešto novo.

Želja nam je provesti Vas kroz manje poznate i neobične destinacije, ali i ponuditi najširu paletu aranžmana kako biste na našim putovanjima što bolje upoznali svijet.
Želja nam je i odvesti Vas na egzotične i daleke destinacije kako biste uz prepričavanje svoje najljepše životne priče uvijek spomenuli i naše ime – Putolovac Putovanja!

Ulovite najbolje putovanje za sebe uz Putolovac Putovanja!