O nama

Putolovac kao turistička agencija kreće s radom u poslovnici u Tkalčićevoj ulici 5 u Zagrebu u prosincu 2015. godine.

Rekli biste da je Putolovac nova agencija, ali nije baš tako!

Putolovac je nasljednik tvrtke DTC Sertić, odnosno nastao je jednostavnom promjenom naziva. Ime smo promijenili zbog lakše kontrole i prepoznatljivosti na tržištu. Putolovac je i vlasnik portala za grupnu kupovinu www.PopustPlus.hr koji je više godina služio kao jedini kanal prodaje naših turističkih aranžmana.

Budući da je turistička agencija DTC Sertić omogućila, putem portala PopustPlus koji postoji od 2013. godine, tisućama putnika doživjeti Europu i svijet, odlučili smo da naš odjel koji se bavi organiziranim putovanjima dobije vlastito ime i logo – i tako je nastao Putolovac. Naravno, naši su programi i dalje dostupni na portalu PopustPlus.

Ekipa Putolovca mlada je, uhodana i željna putovanja. Naša velika prednost leži u činjenici da su većina zaposlenih bivši turistički vodiči ili pratitelji te smo destinacije koje Vam nudimo više puta i sami obišli i upoznali.

Također, ponosimo se najdetaljnije napisanim programima koje možete pronaći u turističkoj ponudi. Možemo garantirati kako ćete uz naše vodiče svaku destinaciju doživjeti u potpunosti, s obzirom da veliku pažnju obraćamo na činjenicu da putnici žele dovoljno slobodnog vremena da sami osjete „vibru“ pojedine destinacije.

Susreli smo se sa svim situacijama koje jedno organizirano putovanje podrazumijeva, poznajemo okolnosti i prilike na terenu te smo vrlo iskusni u vođenju turističkih grupa. Također, surađujemo i kreiramo nove programe s dugogodišnjim vodičima i najvećim agencijama u Hrvatskoj.

Preko Putolovca možete uplatiti aranžmane naših partnerskih agencija. I ne zaboravite da za svako putovanje u aranžmanu naših partnerskih agencija također dobivate bodove u Putolovac Klubu putnika koje možete iskoristiti na drugim polascima. Stoga, svaka uplata kod Putolovca se broji! Kako bismo Vam olakšali i ubrzali kupnju, naša putovanja također možete uplatiti i u partnerskim agencijama. Ukoliko u nekom trenutku pronađete putovanje kod naše partnerske agencije, imajte u vidu da uplatom tog istog aranžmana kod nas, ostvarujete bodove s kojima iduće putovanje za vas postaje povoljnije.

Ono u čemu smo najbolji, i za ono smo sigurni da nemamo konkurenciju, svakako su putovanja u Istočnoeuropske destinacije. Ako želite doživjeti Balkan ( Turska, Grčka, Makedonija, Crna Gora, Albanija, BIH, Srbiju ), Poljsku, Rusiju, Ukrajinu, Bjelorusiju, Litvu, Latviju, Estoniju ili pak zemlje bliskog istoka kao Jordan, Izrael, Libanon, pitajte nas za savjet. Programe pripremamo samostalnim putem, sve destinacije smo prošli više puta i našli najbolji omjer cijene i kvalitete koju vam možemo ponuditi. Naravno, to nisu jedine destinacije koje radimo. New York gledamo kao multikulturalan grad, tako da se itekako uklapa u našu filozofiju. Škotska, Irska, Engleska, Španjolska, Francuska ( naročito Andaluzija ) destinacije kao Amsterdam, Berlin, Pariz, London izvodimo više puta godišnje s velikim postotkom uspješnosti i zadovoljstva naših putnika. Tajland, Kuba, Kina, Južna Koreja, SAD forte su nam kod dalekih putovanja. Pa kako ne bismo sada uzeli globus i nabrajali redom, jednostavno je reći da u ponudi imamo sve.

Nismo najbolji u svemu, kao što vjerujemo da nije nitko, ali dobro znamo tko od partnera je specijaliziran za koju destinaciju, te ćemo vam lagano moći ponuditi putovanje za koje smo sigurni na kojem ćete imati najbolju i najprofesionalniju moguću uslugu.

Ono u čemu jesmo najbolji, jest da vam u svakom trenutku možemo ponuditi najbolji program za vas, što nećete pronaći niti u jednoj agenciji.

Što je forte „Putolovca“?

  • Slobodno vrijeme na destinaciji – pazimo da na svakoj destinaciji uz razgled sa vodičem imate i dovoljno vremena za osjetiti destinaciju. Mi ćemo vam pokazati gdje i kako, na vama je samo da to implementirate. Pokušavamo izbjegavati natrpane programe, gdje većinu vremena provedete u autobusu.
  • Hoteli u centru grada – na našim polascima, ono što prvo tražimo je hotel u centru destinacije – upravo radi točke iznad ove
  • Osjećamo vibru grada – zavlačimo se među lokalno stanovništvo, živimo lokalno!
  • Hrana je naša prednost – od najluksuznijih restorana, pa do najboljeg „ Street fooda “ – imamo rješenje za svačiji želudac 😊
  • Pričamo vam priču – povijest destinacije, kultura, kuhinja – suhoparne informacije ne donose pravu sliku o gradu, i načinu na koji se živi u tome gradu – mi vam zaokružujemo cijelu priču, pokušavamo skupa sa vama razumjeti destinaciju ( Pokušajte s nama razumjeti Bliski istok 😊 )

POPIS PARTNERSKIH AGENCIJA

  • Idea putovanja, Bravo putovanja, Mondo travel, Atlas, Integral, Meridijan putovanja, Toptours, Elisa tours, Odisea travel,  Sun travel, Lily tours, Galileo travel, Varaždintours, PBZ card travel, Insula tours, Azur tours, Put putujem, Obzor putovanja, Best travel,  Azimut travel, Chili tours, AZM Politrip, GO Samobor, Jadrotours, Svijet putovanja, Ora tours.

Ulovite najbolje putovanje za sebe uz Putolovac!

GALERIJA

Putolovac poslovnica Putolovac poslovnica Putolovac poslovnica Putolovac poslovnica

LOKACIJA POSLOVNICE: Tkalčićeva 5, Zagreb