O nama

Pozdrav svim Putolovcima,

Prije svega, želimo vas pozdraviti i reći nešto o nama.

Putolovac Putovanja kao turistička agencija kreće s radom u poslovnici u Tkalčićevoj ulici 5 u Zagrebu početkom 2016 godine.

Rekli biste da je Putolovac Putovanja nova agencija, ali nije baš tako! Dobro, nismo baš niti stari, ali prije se jednostavno nismo stigli pojaviti na tržištu, kad smo na čelu s našim direktorom, vrijeme proveli istražujući sve ove destinacije koje vam danas nudimo. Putolovac Putovanja je nasljednik tvrtke DTC Sertić, odnosno nastao je jednostavnom promjenom naziva. Ime smo promijenili zbog lakše kontrole i prepoznatljivosti na tržištu. Budući da je turistička agencija DTC Sertić omogućila, tisućama putnika doživjeti Europu i svijet, odlučili smo da naš odjel koji se bavi organiziranim putovanjima dobije vlastito ime i logo – i tako je nastao Putolovac Putovanja. Ili jednostavno – PUTOLOVAC. 2020. te godine kao mlada tvrtka doživjeli smo jedan vrlo drastičan udarac. Nakon dolaska velikog broja novih kolega, i velike količine novog posla došao nam je svima poznati događaj vezan uz pandemiju. No, nekoliko godina kasnije, ipak smo ovdje. Dodatno smo doradili sve programe, pružili našim putnicima nekoliko tipova putovanja, od onih najjeftinijih do najskupljih, te smo sretni da se polagano možemo smatrati stručnjacima za daleke destinacije.

Ekipa Putolovac Putovanja mlada je, uhodana i željna putovanja. Naša velika prednost leži u činjenici da su većina zaposlenih bivši turistički vodiči ili pratitelji te smo destinacije koje Vam nudimo više puta i sami obišli i upoznali. Rekavši to, vratimo se na onu prvu rečenicu. Da, oni koji kod nas rade programe, su ujedno i vodiči te su više manje prošli sve što vam neke turističke zemlje mogu ponuditi. A prošli su i još puno toga. Pa bi bio red da malo toga prenesemo i našim putnicima. A kada osoba koja kreira program, poznaje i povijest, kulturu i ljude destinacije, onda dobivate jedan potpuno drugačiji produkt od onog klasičnog turističkog.

Također, ponosimo se najdetaljnije napisanim programima koje možete pronaći u turističkoj ponudi. Možemo garantirati kako ćete uz naše vodiče svaku destinaciju doživjeti u potpunosti, s obzirom da veliku pažnju obraćamo na činjenicu da putnici žele dovoljno slobodnog vremena da sami osjete „vibru“ pojedine destinacije. Susreli smo se sa svim situacijama koje jedno organizirano putovanje podrazumijeva, poznajemo okolnosti i prilike na terenu te smo vrlo iskusni u vođenju turističkih grupa.

Preko Putolovac Putovanja možete uplatiti aranžmane naših partnerskih agencija. I ne zaboravite da za svako putovanje u aranžmanu naših partnerskih agencija također dobivate bodove u Putolovac Putovanja Klubu putnika koje možete iskoristiti na drugim polascima. Stoga, svaka uplata kod Putolovca Putovanja se broji! Kako bismo Vam olakšali i ubrzali kupnju, naša putovanja također možete uplatiti i u partnerskim agencijama. Ukoliko u nekom trenutku pronađete putovanje kod naše partnerske agencije, imajte u vidu da uplatom tog istog aranžmana kod nas, ostvarujete bodove s kojima iduće putovanje za vas postaje povoljnije.

Ono u čemu smo najbolji, i za ono smo sigurni da nemamo konkurenciju, svakako su putovanja u Istočnoeuropske destinacije. Ako želite doživjeti Balkan ( Turska, Grčka, Makedonija, Crna Gora, Albanija, BIH, Srbiju ) ili pak zemlje bliskog istoka kao Jordan, Izrael, Libanon, Maroko, Alžir pitajte nas za savjet.

Također, dičimo se daleko najboljim programom za New York ( Ne hvalimo se, ne šalimo se, neki od Putolovaca žive tamo, dovoljno je da uguglate recenzije ili forume ). Ovaj tekst koji ćete pronaći kod svih agencija a koji se tiče rasporeda razgleda je naravno naš. Samo što je to samo mali dio onoga što nudimo. Za ostalo ćete čuti i saznati tek na putovanju. I jedna rečenica koja nas najviše opisuje. Upravo nam je naš New York nit vodilja, jer želimo na svim ostalim destinacijama ostaviti jednako dobar dojam.

Programe pripremamo samostalnim putem, sve destinacije smo prošli više puta i našli najbolji omjer cijene i kvalitete koju vam možemo ponuditi. New York gledamo kao multikulturalan grad, tako da se itekako uklapa u našu filozofiju. Škotska, Irska, Engleska, Španjolska, Francuska, destinacije kao Madrid, Barcelona, Pariz, London izvodimo više puta godišnje s velikim postotkom uspješnosti i zadovoljstva naših putnika. Kuba, Kina, Južna Koreja, SAD, Dominikanska Republika, Šri Lanka, Japan, Uzbekistan, Meksiko forte su nam kod dalekih putovanja. Pa kako ne bismo sada uzeli globus i nabrajali redom, jednostavno je reći da u ponudi imamo sve.

Nismo najbolji u svemu, kao što vjerujemo da nije nitko, ali dobro znamo tko od partnera je specijaliziran za koju destinaciju, te ćemo vam lagano moći ponuditi putovanje za koje smo sigurni na kojem ćete imati najbolju i najprofesionalniju moguću uslugu.

Ono u čemu jesmo najbolji, jest da vam u svakom trenutku možemo ponuditi najbolji program za vas, što nećete pronaći niti u jednoj agenciji.

Što je forte „Putolovac Putovanja“?

  • Slobodno vrijeme na destinaciji – pazimo da na svakoj destinaciji uz razgled sa vodičem imate i dovoljno vremena za osjetiti destinaciju. Mi ćemo vam pokazati gdje i kako, na vama je samo da to implementirate. Pokušavamo izbjegavati natrpane programe, gdje većinu vremena provedete u autobusu.
  • Hoteli u centru grada – na našim polascima, ono što prvo tražimo je hotel u centru destinacije – upravo radi točke iznad ove
  • Osjećamo vibru grada – zavlačimo se među lokalno stanovništvo, živimo lokalno!
  • Hrana je naša prednost – od najluksuznijih restorana, pa do najboljeg „ Street fooda “ – imamo rješenje za svačiji želudac a kilometri koje prošetamo na destinaciji nas i dalje čine vitkima
  • Pričamo vam priču – povijest destinacije, kultura, kuhinja – suhoparne informacije ne donose pravu sliku o gradu, i načinu na koji se živi u tome gradu – mi vam zaokružujemo cijelu priču, pokušavamo skupa sa vama razumjeti destinaciju ( Pokušajte s nama razumjeti Bliski istok, karipske zemlje ili Španjolsku )

Ulovite najbolje putovanje za sebe uz Putolovac Putovanja!

Igor Sertić, Direktor

GALERIJA

Putolovac poslovnica Putolovac poslovnica Putolovac poslovnica Putolovac poslovnica

LOKACIJA POSLOVNICE: Tkalčićeva 5, Zagreb