O nama

Putolovac kao turistička agencija kreće s radom u poslovnici u Tkalčićevoj ulici 5 u Zagrebu u prosincu 2015. godine.

Rekli biste da je Putolovac nova agencija, ali nije baš tako!

Putolovac je nasljednik tvrtke DTC Sertić, odnosno nastao je jednostavnom promjenom naziva. Ime smo promijenili zbog lakše kontrole i prepoznatljivosti na tržištu. Putolovac je i vlasnik portala za grupnu kupovinu www.PopustPlus.hr koji je više godina služio kao jedini kanal prodaje naših turističkih aranžmana.

Budući da je turistička agencija DTC Sertić omogućila, putem portala PopustPlus koji postoji od 2013. godine, tisućama putnika doživjeti Europu i svijet, odlučili smo da naš odjel koji se bavi organiziranim putovanjima dobije vlastito ime i logo – i tako je nastao Putolovac. Naravno, naši su programi i dalje dostupni na portalu PopustPlus.

Ekipa Putolovca mlada je, uhodana i željna putovanja. Naša velika prednost leži u činjenici da su većina zaposlenih bivši turistički vodiči ili pratitelji te smo destinacije koje Vam nudimo više puta i sami obišli i upoznali.

Susreli smo se sa svim situacijama koje jedno organizirano putovanje podrazumijeva, poznajemo okolnosti i prilike na terenu i vrlo smo iskusni u vođenju turističkih grupa. Također, surađujemo i kreiramo nove programe s dugogodišnjim vodičima i najvećim agencijama u Hrvatskoj. Preko Putolovca možete uplatiti aranžmane naših partnera kao što su Atlas, Kompas, Palma, Nikal, Mondo Travel, Idea Putovanja, Bravo putovanja, Integral, Svijet Krstarenja, Idea Club Travel MSC Cruises i mnogi drugi. I ne zaboravite da za svako putovanje u aranžmanu naših partnerskih agencija također dobivate bodove u Putolovac klubu putnika koje možete iskoristiti na drugim polascima.

Putolovac ima sve na jednom mjestu!

Kako bismo Vam olakšali i ubrzali kupnju, naša putovanja možete uplatiti i u partnerskim agencijama Atlas, Bravo, Idea Putovanja, MondoTravel, Bravo putovanja, Nikal, BestTravel, Smart Travel, Idea Club Travel, Svijet putovanja, Toptours, Integral, Go Samobor, Insula i mnogim drugima.

Ulovite najbolje putovanje za sebe uz Putolovac!

GALERIJA

Putolovac poslovnica Putolovac poslovnica Putolovac poslovnica Putolovac poslovnica

LOKACIJA POSLOVNICE: Tkalčićeva 5, Zagreb