Argentina & Brazil: 9 dana

Već od 20.640
9 dana Avion Zagreb Hoteli 3*/ 4* Već od 20.640 Kn  Prijavi se!

Zrakoplovne pristojbe uključene!

PROGRAM PUTOVANJA

Argentina je temperamentna zemlja, zemlja nogometa, najboljih odrezaka i opuštenog života. Zaplešite strastveni argentinski tango, a zatim skoknite do Brazila, najveće južnoameričke države i prave vile koja svoje posjetitelje oduševljava sa slavnom karnevalskom prijestolnicom Rio de Janeirom i Copacabanom, jednom od najljepših plaža na svijetu. Ovo je zemlja koja očarava bujnim kišnim amazonskim šumama, živahnom atmosferom u metropolama i romantičnim kolonialnim gradovima. Dobrodošli u zemlju sambe, fotomodela i naravno, nogometa!

1. DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – BUENOS AIRES  let

LET U SVJETSKU PRIJESTOLNICU TANGA 
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske zračne luke u Buenos Aires, jedan od najvećih i najzanimljivijih gradova Južne Amerike. Ovisno o vremenima leta, dolazak u večernjim satima ili u jutarnjim sljedećeg dana.

2. DAN BUENOS AIRES  noćenje, doručak

PREDSJEDNIČKA PALAČA I EVITA PERON 
Buenos Aires je grad koji nikada ne spava, grad temperamentnog tanga, brojnih kavana i bezbrižne atmosfere. Odlazak u razgled grada: avenije 9 de Julio, obeliska, Plaze de Mayo s katedralom, vijećnice i predsjedničke palače u kojoj su živjeli Juan i Evita Peron. Odlazak do trga i kolonijalne palače Casa Rosada. Razgled operne kuće Teatro Colo i jedne od najpopularnijih gradskih četvrti Recolete. Obilazak znamenitog groblja na kojem se nalaze grobnice Evite i Juan Perona, slavnog stadiona La Bombonera i poslovnih četvrti San Telmo i La Boca. U večernjim satima predlažemo odlazak na predstavu argentinskog tanga. Noćenje.

3. DAN BUENOS AIRES  doručak, ručak, noćenje

NA ARGENTINSKOM SELU 
Doručak. Odlazak na izlet »Fiesta Gaucha«, tijekom kojeg ćemo uživati u ljepotama argentinskog ruralnog područja – Las Pampas. Odlazak do imanja i susret s argentinskim pastirima koji će nam predstaviti svoje vještine u jahanju. Na ovom području uzgajaju najbolja goveda na svijetu. Ručak uz tradicionalna jela sa žara »asado«. Povratak u Buenos Aires. Noćenje.

4. DAN BUENOS AIRES – SLAPOVI IGUAÇU  doručak, noćenje

KROZ VRAŽJI KLANAC 
Doručak. Prijevoz do zračne luke i let do slapova Iguaçu. Transfer do hotela i smještaj. Slapovi Iguaçu se zbog izuzetne ljepote nalaze na popisu UNESCO-ve baštine. Nalaze se na samoj granici Brazila, Argentine i Paragvaja, a čini ih ukupno 275 slapova čiji se zvuk širi čak 25 km. Razgled spektakularnih slapova sa argentinske strane i odlazak do »Vražjeg grla« s kojeg se pruža najljepši pogled na veličanstvene slapove. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN SLAPOVI IGUAÇU – RIO DE JANEIRO  doručak, let, noćenje

SLAPOVI OD KOJIH NASTAJU OBLACI 
Doručak. Danas ćemo razgledati slapove i sa brazilske strane. Prijeći ćemo most Tancrezo Neves iznad rijeke Iguaçu, koja se izlijeva u rijeku Parana. Tamo se nalazi i najveća svjetska hidroelektrana Itaipu. Slijedi prijevoz do zračne luke i let u Rio de Janeiro. Prijevoz do hotela i noćenje.

6. DAN RIO DE JANEIRO  doručak, noćenje

KRIST OTKUPITELJ NA CORCOVADU 
Doručak u hotelu. Slijedi nezaboravan doživljaj, vožnja pokraj pješčanih plaža, lagune Rodrigo de Freitas do nacionalnog parka Tijuace s raznovrsnim tropskim raslinjem, slapovima i brdom Corcovado na kojem se nalazi zadivljujući kip Krista Otkupitelja koji otvorenih ruku pozdravlja posjetitelje. U povratku u grad ćemo posjetiti brusionicu dijamanata. U večernjim satima predlažemo (doplata) odlazak na predstavu brazilskog karnevala i sambe. Noćenje.

7. DAN RIO DE JANEIRO  doručak, noćenje

PREKRASAN POGLED S GLAVE ŠEĆERA
Doručak. Uspon sa žičarom do znamenite „Glave Šećera“ (Pão de Açúcar) koja se nalazi iznad zaljeva Guanabara. S vrha se pruža prekrasan pogled na jedan od najljepših gradova na svijetu i njegovih plaža Copacabana, Botafogo i Flamengo. Slobodno poslijepodne za samostalne aktivnosti. Predlažemo uživanje na poznatim brazilskim plažama, obilazak botaničkih vrtova i javnih knjižnica. U večernjim satima predlažemo odlazak na tipičnu churrascherru večeru. Noćenje.

8. DAN RIO DE JANEIRO – EUROPSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let

UŽIVANJE NA COPACABANI 
Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na Copacabani do polaska transfera u zračnu luku. Prijava na let do europske zračne luke.

9. DAN EUROPSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB 

Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija – uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Datumi putovanja:
  • 28.10., 18.11., 26.12. 2018;
  • 20.01., 22.02., 25.03., 26.04., 26.05., 21.06., 23.09., 24.10., 15.11., 26.12. 2019.
 • Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 20.640 kn*  min. 20 putnika
  • Doplata za manji broj putnika (do 19 putnika): 2.000 kn*

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE : 

 • Prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi,
 • Pristojbe zračnih luka
 • Smještaj u hotelima 3/4* na bazi noćenja s doručkom,
 • Autobusne prijevoze i razglede prema programu,
 • Usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku,
 • Pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku,
 • Troškove organizacije putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE : 

 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 3.620 kn,
 • Fakultativne izlete: tango show 85 EUR, predstava samba show 120 EUR, 
 • Dodatne usluge i obroke,
 • Napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 40 EUR,
 • Izlazne pristojbe cca 30 USD,
 • Putno zdravstveno osiguranje (preporučamo),
 • Povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]

NAPOMENA: 

 • Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.
 • Ukoliko zrakoplovni prijevoznik ne potvrdi predviđene letove, pridržavamo pravo na promjenu zrakoplovnog leta odnosno na promjenu zračnu luke, dolazne luke te vremena polaska/povratka. Program putovanja se sadržajno neće mjenjati. Molimo da nam prilikom rezervacije dostavite kopiju putovnice.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra : 001

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!