Australija: 14 dana

Već od 34.570
14 dana Avion Zagreb Hoteli 3*/ 4* Već od 34.570 Kn  Prijavi se!

Zrakoplovne pristojbe uključene!

PROGRAM PUTOVANJA

Australija je otok, država i kontinent u jednom. Država Aboridžina i klokana je privlačna prije svega zbog svoje raznolikosti. Otkriti će vam tajanstvene prašume i prostrane pustinje koje tijekom oluja svjetlucaju u raznim bojama. Osjetiti ćete puls kozmopolitskih gradova i savladati velike međugradske udaljenosti. Vrijeme neka stane na dugim pješčanim plažama i tijekom istraživanja podvodnog svijeta na prekrasnom Velikom koraljnom grebenu.

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – MELBOURNE  let

Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Venecija, Ljubljana – uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke prema Australiji.

2. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – MELBOURNE  let, obroci tijekom leta, noćenje

DOLAZAK U MELBOURNE 
Predviđeni dolazak u Melbourne u večernjim satima. Transfer do hotela i smještaj. Noćenje.

3. DAN MELBOURNE  doručak, noćenje

SPORTSKI MELBOURNE 
Doručak. Melbourne je grad brojnih parkova, muzeja, botaničkih i zooloških vrtova. Osim toga, to je i sportski grad u kojem se često odrđavaju sportski turniri kao što su Grand Slam i Formula 1. Odlazak u razgled grada i obilazak talijanske četvrti Carlton, stadiona Olimpijskih igri, rijeke Yarra, stanice Spencer, gradske vijećnice i vrtova Fitzroy. Slobodno vrijeme u poslijepodnevnim satima, povratak u hotel i noćenje.

4. DAN MELBOURNE I PHILIP ISLAND  doručak, kasni ručak ili večera, noćenje

MELBOURNE I PINGVINI 
Doručak. Nastavak s razgledom grada. Obilazak gradske tržnice Victoria Market i šetnja do plaže boemske četvrti St. Kilda. Poslijepodne slijedi odlazak na poludnevni izlet do Philip Islanda. Posjetiti ćemo farmu Churchill Island i saznati kako su živjeli prvi doseljenici. Nastavak do Koala Centra i susret sa najsimpatičnijim australskim životinjama. Kasni ručak/ večera na putu. Za kraj, posjetiti ćemo Penguin Parade Visitor Centre te uživati u pogledu na pingvine i lijepi zalazak sunca. Povratak u Melbourne. Noćenje.

5. DAN MELBOURNE – VELIKOOCEANSKA CESTA (GREAT OCEAN ROAD)  doručak, ručak, noćenje

VELIKOOCEANSKA CESTA I 12 APOSTOLA 
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet do znamenitih 12 apostola. Vožnja obalnom velikooceanskom cestom “Great Ocean Road“, pored australske periferije, veličanstvenih monolita i lijepog mora. Biti će vremena za fotografiranje, šetnju i slušanje priča o nasukanim brodovima. Ručak na putu. Povratak u hotel i noćenje.

6. DAN MELBOURNE – CAIRNS  doručak, noćenje

LET U CAIRNS 
Doručak. Prijepodnevni let prema sjeverozapadnom dijelu Australije, u grad Cairns, koji se nalazi u saveznoj državi Queensland. Cairns je jedna od najsunčanijih australskih destinacija, u čijoj se blizini nalazi znameniti Veliki koraljni greben. Po dolasku, smještaj u hotel i noćenje.

7. DAN VELIKI KORALJNI GREBEN  doručak, ručak, noćenje

KRSTARENJE GREAT BARRIER GREBENOM
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet do znamenitog Velikog koraljnog grebena. Očekuje nas uzbudljiv dan, ronjenje među šarenim ribicama i koraljima. Ručak na brodu. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme u večernjim satima. Noćenje.

8. DAN CAIRNS – KURANDA  doručak, noćenje

RUDARSKI GRAD KURANDA I ABORIDŽINI 
Doručak. Slobodan dan za samostalne aktivnosti. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet s vlakom u rudarski grad Kuranda. Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu suvenira. Spust žičarom Skyrail do doline i jezera Caravonica te posjet kulturnom parku Tjapukai i kulturnom centru Aboridžina. Povratak u hotel kasno poslijepodne. Noćenje.

9. DAN CAIRNS – OLGAS – ULURU  doručak, noćenje

UPOZNAJMO ABORIDŽINE 
Doručak. Jutarnji transfer do zračne luke i let u Uluru. Vožnja do gorja Olgas i nacionalnog parka Kata Tjuta u blizini najvećeg monolita Uluru, koji je oduvijek bio sveto mjesto Aboridžina. Obilazak kulturnog centra Aboridžina u kojem ćemo saznati nešto više o njihovoj kulturi. Dan ćemo privesti kraju fotografirajući boje monolita tijekom zalaska sunca. Noćenje.

10. DAN OLGASI – ULURU – SYDNEY  doručak, noćenje, let

ULURU – SVETA PLANINA 
Doručak. Odlazak na izlet u ranim jutarnjim satima do podnožja Ayers Rocka. Mogućnost uspona na vrh i uživanje u pogledu na izlazak sunca. Slobodno vrijeme za šetnju oko monolita, nakon čega slijedi odlazak do Mititjulu pećine u kojoj ćemo razgledati brojne slike i zapise Aboridžina. Slijedi prijevoz do zračne luke i let u Sydney. Transfer do hotela. Noćenje.

11. DAN SYDNEY  doručak, noćenje

MONDENI AUSTRALSKI GRAD 
Doručak. Razgled ćemo započeti s obilaskom najstarije četvrti Rocks i Circular Quay-a gdje ćemo saznati nešto više o povijesti grada. Šetnja do jedne od najpoznatijih australskih građevina Sydney Opera House s pogledom na Harbour Bridge. Vožnja kroz Chinatown, Darling Harbour i središte noćnog života Kings Cross, a za kraj obilazak jedne od najljepših svjetskih plaža, Bondi Beach. Slobodno poslijepodne za uživanje u gradskoj atmosferi. Noćenje.

12. DAN SYDNEY – PLAVE PLANINE – SYDNEY   doručak, noćenje

PROSTRANE ŠUME EUKALIPTUSA 
Doručak. Izlet do Plavih planina (Blue Mountains). Najprije ćemo posjetiti Wildlife park, stanište brojnih australskih životinja kao što su klokani, koale, emui i razne ptice. Nastaviti ćemo vožnju slikovitim krajolikom do područja Blue Mountains, koje se prostire na gotovo 250.000 hektara s bogatom florom i faunom, šumom eukaliptusa i prekrasnim liticama. Vožnja žičarom i uživanje u pogledu na “Tri sestre“. Povratak u Sydney. Noćenje.

13. DAN SYDNEY – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let

NASTAVAK S RAZGLEDOM GRADA 
Doručak. Nastavak s upoznavanjem grada. Predlažemo posjet atraktivnom akvariju ili uživanje na plaži Bondi beach. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na prekrasno krstarenje zaljevom ili razgled unutrašnjosti Sydney Opera House. Poslijepodne slijedi transfer do zračne luke i prijava na let prema europskoj/azijskoj zračnoj luci.

14. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB  let

Po dolasku u europsku/azijsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija – mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba).

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Datumi putovanja: 16.02.,16.03.,26.04.,10.08.,19.10.,23.11.2019.
 • Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 34.570 kn* min. 25 putnika
  • Doplata za manji broj putnika (od 15-24 putnika): 2.310 kn*
  • Doplata za manji broj putnika (do 14 putnika): 4.620 kn*

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE : 

 • Prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi,
 • Pristojbe zračnih luka
 • Unutarnje letove prema programu, smještaj u hotelima 3/4* na bazi noćenja s doručkom,
 • Ostali obroci po programu,
 • Prijevoze i razglede prema programu s uključenim ulaznicama,
 • Usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku,
 • Pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku,
 • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE : 

 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 5.990 kn,
 • Fakultativne izlete,
 • Dodatne usluge i obroke,
 • Napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 60 EUR,
 • Vizu (obavezna; uz doplatu; eVisitor viza – subclass 651),
 • Putno zdravstveno osiguranje (preporučamo),
 • Povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]

Popust:

 • Dijete do 12. god u pratnji dvije odrasle osobe 5 %

Važne informacije:

 • Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra : 14D 001 AUST

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!