Azurna obala Nova godina: 4 dana

Već od 1.890
4 dana Autobus Zagreb, Rijeka, Karlovac Hotel 3* Već od 1.890 Kn 2.090 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

Autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke!

SIRMIONE – NICA – MONACO – MONTE CARLO – GRASSE – CANNES – ST. PAUL DE VENCE – MENTON

1. dan: ZAGREB – NICA

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, turistički peroni 502-506 u 5:30 sati, mogućnost polaska iz Karlovca u 6:15 sati te sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 8:00 sati (polazak iz Karlovca i s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana, točno mjesto ukrcaja u Karlovcu bit će u završnoj obavijesti prije putovanja). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem, panoramskom cestom iznad Ligurske rivijere preko Savone, Sanrema – “rivijere cvijeća” do francuske granice te dalje uz obalu Ligurskog mora. Dolazak u Nicu u večernjim satima. Smještaj u hotel i odlazak s voditeljem putovanja u upoznavanje s prekrasnom Nicom. Noćenje.

2. dan: NICA – EZE – MONACO i MONTE CARLO – NICA

Doručak. Razgled stare jezgre Nice pješice: tržnica cvijeća Cours Saléya – katedrala sv. Reparate – palača Lascaris – slavno šetalište Promenada Engleza – trg Massena. Poslije šetnje starim gradom odlazak prema kneževini Monaco s usputnim stajanjem u mjestašcu Eze gdje ćemo posjetiti tvornicu parfema Fragonard uz prikaz izrade parfema i mogućnost kupovine. Po dolasku u kneževinu odlazak na stijenu gdje se smjestio Monaco i šetnja od Oceanografskog muzeja uz vrtove Alberta I. do katedrale sv. Nikole i Kneževe palače. Slobodno vrijeme na stijeni tijekom kojeg će sigurno mnogi biti zainteresirani posjetiti slavni muzej u kojem je Jacques Cousteau bio dugogodišnji ravnatelj, a potom se spuštamo i odlazimo u Monte Carlo (slavni trg s kockarnicom i hotelima uz mogućnost okušavanja sreće u kockarnici!). Slobodno vrijeme za uživanje u ozračju luksuza Monte Carla. U poslijepodnevnim satima putovanje prema Nici po glasovitoj cesti Moyenne Corniche. Noćenje.

3. dan: NICA – ST. PAUL DE VENCE – CANNES – NICA

Doručak. Jutarnji izlet u jedno od najljepših sela u Francuskoj, umjetničku koloniju Saint-Paul-de-Vence. Nazivaju ga i najljepšim selom Provanse, mjesto inspiracije brojnih slikara i književnika, desetljećima meka i utočište slavnih francuskih umjetnika; mnogi su tu imali svoje ljetne adrese, a neki su se tu i vjenčali: primjerice slavni Yves Montand i Simone Signoret. Šetnja glavnom ulicom utvrđenog mjesta s brojnim umjetničkim galerijama do fontane, crkve i groblja na kojem je sahranjen slavni slikar i stanovnik mjesta, Mark Chagall. Kraće slobodno vrijeme za uživanje u dražesnom St. Paulu i pogledu na predivan krajolik oko njega. Potom ćemo se uputiti do nedalekog Cannesa, mondenog filmskog grada. Šetnja do Festivalske palače odnosno do staroga grada. Slobodno vrijeme za ručak. Povratak u Nicu u poslijepodnevnim satima. Priprema za doček Nove godine na ulicama Nice ili na poznatom šetalištu Promenade des Anglais (organizacija i moguće održavanje dočeka Nove godine na ulicama i trgovima u isključivoj je nadležnosti mjesnih turističkih ureda). Noćenje.

4. dan: NICA – MENTON – ZAGREB

SRETNA NOVA GODINA!
Doručak. Odlazak iz Nice. Vožnja do ljetovališta Menton uz samu talijansku granicu, nekadašnjeg prebivališta poznatih umjetnika i jednog od najljepših mjesta rivijere s dugom plažom i promenadom uz more. Kratki obilazak uključuje šetnju „promenadom sunca“ uz gradsku vijećnicu, tipičnu provansalsku tržnicu do crkve sv. Mihovila u starome gradu. Slobodno vrijeme za kavu i kupovinu. Menton je poznat po velikim parkovima i nasadima limuna i naranči, u njemu možete kupiti liker od najpoznatijih mentonskih limuna, sapune i toaletne vodice s mirisom limuna, šarene provansalske stolnjake, mirisne jastučiće s lavandom ili možete pojesti sladoled u nekoj od najboljih slastičarnica Azurne obale. Odlazak iz Mentona u kasnim jutarnjim satima. Povratak kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Rijeku/Karlovac/Zagreb u noćnim satima.

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Cijena se odnosi na jednu osobu
 • Minimalan broj putnika: 40
 • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.
 • Datum putovanja: 29.12.2018.-1.1.2019.
 • Cijena aranžmana po osobi: FIRST MINUTE CIJENA 1.890 kn / redovna cijena 2.090 kn
 • *FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 

 • Prijevoz turističkim autobusom,
 • Voditelja putovanja,
 • Smještaj u hotelu 3* u Nici u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi 3 noćenja s doručkom,
 • Sve razglede i izlete prema programu,
 • Te troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: 

 • Ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
 • Karte javnog  gradskog  prijevoza
 • Osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 1.040 kn

NAPOMENA:

 • Polazak iz Karlovca, bez obzira na broj prijavljenih putnika, moguć je samo u slučaju prijavljenih putnika iz Rijeke!

POPUSTI

 • Cijena paket aranžmana za djecu od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju FM* 1.790 kn / redovna cijena 1.990 kn

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 4D 004 NG-AO

P+, L

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!