Bordeaux i najljepša mjesta Akvitanije: 5 dana

Top ponuda Već od 5.990
5 dana Avion Zagreb Hotel 4* Već od 5.990 Kn 6.290 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan ZAGREB – PARIZ/AMSTERDAM – BORDEAUX

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb, na katu pored kioska Tiska, najkasnije dva sata prije leta. Let zrakoplovom Air France/KLM na redovnoj liniji za Pariz/Amsterdam. Nastavak leta na redovnom letu za Bordeaux. Dolazak u Bordeaux u poslijepodnevnim satima. Nakon obavljanja svih carinskih formalnosti slijedi transfer autobusom do hotela te prijava u hotel. Bordeaux je posljednjih godina proglašen najelegantnijim i najotmjenijim francuskim gradom, najviše zbog svoje kulturne i gastronomske ponude. Gotovo polovica grada se nalazi na popisu UNESCO-a što ga čini najvećim zaštićenim urbanim područjem u Francuskoj.

Nakon kraćeg odmora u hotelu idemo na razgled središta grada pješke ili javnim prijevozom uz našeg vodiča: Ponte de Pierre, most koji povezuje dvije obale rijeke Garonne koja presijeca Bordeaux – Port de BourgogneBazilika svetog Mihaela, građena između 14-16 stoljeća koja se nalazi u srcu jedne od najstarijih četvrti Bordeauxa, St. MichelGrosse Cloche ili veliki sat, jedan od najupečatljivijih ostataka srednjovjekovnog Bordeauxa – Muzej Akvitanije ( Izvana ) – gotička katedrala St. Andre iz 12. stoljeća te njen samostojeći zvonik Pey Berland sa zlatnim kipom Djevice Marije na vrhu –  Hôtel de Ville, neoklasicistička građevina s početka 18 stoljeća koja je danas zgrada gradske vijećnice – Palais Rohan sa prekrasnim vrtovima, te krilom u kojem se danas nalazi Muzej Primijenjenih UmjetnostiRue Sainte-Catherine, glavna šetnica starog grada, ulica prepuna barova i dućana, koja je ujedno i najstarija ulica Bordeauxa s obzirom da leži na temeljima rimske ceste – Trg Camille JullianPorte Cailhau, jedna od najljepših srednjovjekovnih vrata Bordeauxa – Crkva Svetog Petra ( Eglisse du Saint Pierre )Place de la Bourse, centralni gradski trg na kojem se ujedno nalazi i Le Miroir d’eau ili vodeno zrcalo u koje se reflektiraju Palača Bourse i Nacionalni Muzej Carine, prekrasne građevine iz 18 stoljeća – Trg Parlementa – Trg Komedije na kojem se nalazi Grande Theatre du Bordeaux, velebni gradski teatar koji je izgrađen na ruševinama nekadašnjeg rimskog foruma – Crkva Notre Damme – esplanada Quinconces i Place des Quinconces, široki otvoreni prostor u centru grada na kojem ćemo vidjeti i Spomenik ŽirondincimaAleja de Tourny gdje se uobičajeno održava Adventski sajam – Palais Gallien, ostatci galsko – rimskog amfiteatra iz 2 stoljeća – Jardin Public, otvoreni gradski botanički vrt – Bazilika Svetog Severina. Povratak u strogi centar grada, gdje ćemo imati slobodnu večer u Bordeauxu za istraživanje grada. S obzirom da se ovaj grad smatra francuskom prijestolnicom Vina i gastronomije, izbora svakako neće nedostajati. Oni koji žele, mogu ići sa vodičem prošetati ili javnim prijevozom do gradske četvrti Chartrons. Uz ovu četvrt vežu se pojmovi kao Šik i Art, tako da je danas to jedna od onih četvrti koja je prepuna umjetničkih galerija, kafića i vrvi životom. Povratak u hotel po želji. Noćenje.

2.dan BORDEAUX – CHATEAU DE LA BREDE – DUNE DU PILAT – ARCACHON – BORDEAUX

Doručak. Danas slijedi obilazak zapadne okolice Bordeauxa. Prvo odlazimo do jednog od najljepših francuskih dvoraca, Chateau de la Brede ( Uključena ulaznica ). Ovaj dvorac izgrađen u gotičkom stilu nalazi se svega 20ak kilometara od Bordeauxa, a poznat je po tome što je upravo u njemu veliki dio života proveo poznati francuski politički filozof Montesquieu. Nakon razgleda dvorca slijedi vožnja od cca sat vremena do zaljeva Arcachon gdje se nalazi istoimeni gradić u kojem se nalazi najveća dina u Europi, Dune du Pilat. Ova dina se ističe impresivnim dimenzijama, dužinom od 3 kilometara, širinom od 500 metara i visinom do 120 metara, te podsjeća na pustinju manjih razmjera! Šetnja uz dijelove dine te odlazak u gradić Arcachon, koji se nalazi na obalama Atlantika te je popularno ljetovalište prepuno Vila i pješčanih plaža. Po dolasku slijedi šetnja rivom i  plažom, te slobodno vrijeme za uživanje i vlastite sadržaje. U poslijepodnevnim satima povratak u Bordeaux. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje u Bordeauxu. Noćenje.

3.dan BORDEAUX – BEYNAC ET CAZENAC – DOMME – SAINT EMILLION – BORDEAUX

Doručak. Danas idemo u smjeru istoka, prema regiji Perigord. Prva destinacija dana će nam biti selo koje je službeno uvršteno na popis najljepših sela Francuske – Beynac et Cazenac ( Uključena ulaznica ). Selom dominira dvorac koji se uzdiže 150 metara iznad rijeke Dordogne, te ga se smatra najočuvanijim dvorcem regije. Po dolasku idemo u posjet dvorcu te ćemo imati šetnju ovim pitoresknim francuskim selom koje kao i kod većine mjesta uz obale Dordogne odlikuje žuto-zlatna boja cigle. Potom slijedi odlazak u obližnji gradić Domme, grada-utvrde koja ovdje stoji još od vremena Stogodišnjeg rata između Engleza i Francuza, te se smjestila na brežuljku koji nadgleda rijeku Dordogne. Nad samom rijekom inače se nalazi cijeli niz fortifikacija i utvrda s obzirom na povijesna događanja i dugotrajni rat koji se ovdje vodio tokom 14. i 15. stoljeća. Domme je također poznat po tome što je u tokom progona Templara više od stotinu vitezova bilo zatočena unutar njegovi zidina i tamnica, čemu svjedoče mnogobrojni natpisi po zidinama upravo od strane samih templara. Po dolasku slijedi šetnja mjestom uz pratnju vodiča. Ući ćemo u grad kroz Le Porte des Tours, glavna vrata kojima se ulazi u grad blizu kojih se nalaze i grafiti koji su templarska ostavština te se prošetati do centralnog trga Place de la Halle.

Slobodno vrijeme za ručak, kupnju suvenira te istraživanje ovog gradića. Nakon ručka slijedi povratak u smjeru Bordeauxa, te posjet prekrasnom Saint-Emilionu, gradiću smještenom usred vinograda koji pripadaju pokrajini Saint Emilion i mjestu gdje se proizvode vrhunska vina. Prve vinograde na ovom području zasadili su još stari Rimljani. Iznad grada nalazi se Donjon, gdje zasjeda vinsko bratstvo „Jurade“ i ocjenjuje mlada vina. Sve o vinskoj kulturi ovog mjesta će vam reći činjenica da je Jurade osnovan 1199. godine. Po dolasku slijedi razgled glavnih gradskih znamenitosti uz pratnju vodiča: Zidine starog grada – Palača Kardinala – Crkva Saint – Emilion, najveća monolitska crkva u Europi isklesana u stijeni, okrenuta prema glavnom trgu sa dominantnim zvonikom – Les Halles du Marche, glavni gradski trg i nekadašnja tržnica – Franjevački samostan – Crkva Collégiale – Kraljev toranj sa kojeg se pruža prekrasan vidik na vinograde – Dominikanski samostan. Slobodno vrijeme za istraživanje grada ili po želji odlazak na degustaciju vina ( Doplata ). U dogovoreno vrijeme sastanak na dogovorenom mjestu te povratak za Bordeaux. Dolazak u Bordeaux predviđen u večernjim satima. Noćenje.

4.dan BORDEAUX – AUCH – PAU – BORDEAUX

Doručak. Nastavak putovanja Akvitanijom. Danas posjećujemo gradove koji su dijelovi povijesne regije Gaskonje. Prvo ćemo posjetiti gradić Auch, gradić koji se smjestio na uzvisini koja nadgleda dolinu i rijeku Gers. Poznat je po svojem spomeniku d’Artagnanu, slavnom mušketiru koji je povijesno populariziran djelom Alexandre Dumasa Tri Mušketira, a koji je rođen nedaleko Aucha. Po dolasku u grad slijedi razgled stare gradske jezgre naziva Haute-Ville uz pratnju vodiča: Escalier Monumental, monumentalne stepenice iz 19. stoljeća koje vode u stari grad a kojima ćemo se i mi uspeti, sve do Katedrale Djevice Marije. Vidjeti ćemo i Toranj Armagnac te uske uličice staroga grada kao što je stepeničasta ulica Pousterles, te zanimljive kuće sačuvane još i srednjeg vijeka kao što su Maison Fedal ili Maison à Colombages. Slobodno vrijeme u gradu za ručak te uživanje u pogled na dolinu rijeke Gers. U dogovoreno vrijeme sastanak s vodičem, te polazak prema gradiću Pau, koji se nalaz u podnožju Pirineja. Pau je gradić koji se nalazi na litici, te je poznat po Boulevard des Pyrénées, šetnici sa prekrasnim pogledom na zelene planine Pirineja. Ukoliko je engleska šetnica u Nici najpoznatija francuska šetnica uz more, ovo je svakako šetnica sa najljepšim pogledom na planine. Po dolasku ćemo razgledati glavne gradske znamenitosti koje se nalaze uz spomenutu šetnicu uz pratnju vodiča: Palača Beaumont– Crkva Svetog Martina – Spomenik mučenicima Paua – Parlament de Navarre – Dvorac Pau ( Izvana ), te ćemo putem prošetati šetnicom i uživati u pogledu na Pirineje. Potom idemo u središte starog grada, do trga Clemencau gdje ćemo imati slobodno vrijeme za uživanje u gradu. Svakako preporučamo da probate vožnju uspinjačom koja povezuje donji i gornji grad. U dogovoreno vrijeme sastanak na dogovorenom mjestu te povratak za Bordeaux. Dolazak u Bordeaux predviđen u večernjim satima. Noćenje.

5.dan BORDEAUX – PARIZ/AMSTERDAM – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Staviti ćemo stvari u prostoriju za prtljagu te danas imamo slobodan dan za posjet muzejima. Svakako preporučujemo posjet najboljem svjetskom muzeju vina, impresivno arhitektonskom remek-djelu La Cite du Vin, boravak u Bordeauxu to zahtijeva. Preporučamo prošetati gradskim Triangle d’ Or, srcem grada, koje okružuju tri bulevara, kao i četvrti St. Pierre za one koji vole kupovinu. Za one koje žele uživati u zelenilu preporučamo odlazak u Jardin Public, botanički vrt na otvorenom koji se nalazi u blizini centra grada. U dogovorenim satima sastanak grupe u hotelu te organizirani transfer autobusom do zračne luke i prijava na redovni let Air France/KLM na redovnoj liniji za Pariz/Amsterdam. Nastavak leta na redovnom letu za Zagreb. Povratak u Zagreb. Kraj programa.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

RED LETENJA – moguće opcije VRIJEME LETA
1. opcija – prijevoznik KLM
KL 1938 ZAGREB ZAG – AMSTERDAM AMS 06:25 08:25
KL 1315 AMSTERDAM AMS – BORDEAUX BOD 09:25 11:05
KL 1318 BORDEAUX BOD – AMSTERDAM AMS 17:10 18:55
KL 1939 AMSTERDAM AMS – ZAGREB ZAG 20:45 22:35
2. opcija – prijevoznik AIR FRANCE
AF 5075 ZAGREB ZAG – PARIZ CDG 09:00 11:05
AF 7624 PARIZ CDG – BORDEAUX BOD 12:35 13:50
AF 7637 BORDEAUX BOD – PARIZ CDG 18:20 19:40
AF 1870 PARIZ CDG – ZAGREB ZAG 21:05 23:00

Bitne Napomene

 • ODGOVORNI ORGANIZATOR: Putolovac d.o.o.
TERMINI POLASKA HOTEL4*
TERMINI ĆE BITI NAKNADNO OBJAVLJENI! FM 5.990 kn, RC 6.290 kn
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE (obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana) 1.090 kn

 

 • Iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • Cijena aranžmana se odnosi na jednu osobu
 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Potrebno je minimalno 15 putnika kako bi se putovanje održalo
 • Rok prijave: Do popunjenja kapaciteta ukoliko nije nije određen vremenski period
 • Prijevoznik je KLM/AIR FRANCE

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

 • Petodnevno putovanje u Bordeaux i Akvitaniju
 • 4 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Bordeauxu
 • Smještaj u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama sa doručkom
 • Transferi Aerodrom – Hotel – Aerodrom
 • Izlet Chateau de la Brede – Dune du Pilat – Arcachon
 • Izlet Beynac et Cazenac – Domme – Saint Emillion
 • Izlet Auch – Pau
 • Ulaznicu za Dvorac de la Brede
 • Ulaznicu za Dvorac Beynac et Cazenac
 • Licenciranog turističkog pratitelja
 • Sve razglede prema programu
 • Boravišnu/turističku pristojbu u hotelu
 • Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja
 • Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte 1.090 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu 990 kn (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja)
 • Obroke koji nisu uključeni u cijenu
 • Karte za javni prijevoz u Bordeauxu ( Tramvaj ): Cijena jedne vožnje je 1,70 eura. Sve cijene na linku: https://www.infotbm.com/en/rates/tickets-and-subscriptions. Računajte na najmanje dvije vožnje potrebne za razgled.
 • Ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana
 • Fakultativne izlete
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-668 ili na mail [email protected]
FAKULTATIVNI IZLETI* (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja) CIJENA PO OSOBI
Degustacija vina u Saint Emillionu 100 kn
*Cijene svih izleta su promjenjive do dana izvedbe zbog česte promjene tečaja i moguće promjene cijene ulaznica

 

KORISNE INFORMACIJE CIJENA
Ulaznicu za muzej Cite du Vin
Cijena ovisi o tipu ulaznice
Više na linku: https://www.laciteduvin.com/en/plan-your-visit/offers-prices/tickets
20 – 25 €
Ulaznica za Sobu sa Templarskim grafitima u Domme 7,5 €
Ulaznica za Dvorac u Pau 7 €
Ulaznica za Muzej Bordeaux 7 €
Ulaznica za Muzej Akvitanije 5 €

 

VAŽNA NAPOMENA

 • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,
 • U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,
 • Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno (Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno (Diners na 12 rata)
 • Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.
 • Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – Diners Club karticama na 6 rata, svim karticama jednokratno

COVID-19 SIGURNA REZERVACIJA

Za sve nove rezervacije za putovanja u organizaciji turističke agencije Putolovac moguća je promjena termina putovanja i promjena destinacije prije putovanja u slučaju nepredvidivih situacija izazvanih COVID-19 pandemijom.

Prilikom rezervacija putovanja tokom trajanja pandemije moguća je uplata od 200 kn po osobi za rezervaciju termina.

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni opći uvjeti putovanja turističke agencije Putolovac. Gore navedeni uvjeti ne vrijede u slučaju da se putnik sam zarazi na putovanju, dobije simptome ili bude pozitivan na COVID-19 virus prije, za vrijeme ili poslije putovanja. U tom slučaju također vrijede Opći Uvjeti turističke agencije Putolovac.

PROTOKOLI KOJI SE PRIMJENJUJU PRILIKOM ULASKA I BORAVKA U REPUBLICI FRANCUSKOJ USLIJED PANDEMIJE VIRUSA SARSCoV-2 I BOLESTI COVID-19

COVID putovnica

Državljani Republike Hrvatske stariji od 12 godina koji su cijepljeni protiv COVID-19, odnosno koji su primili jedno od cjepiva protiv virusa COVID-19 koje je odobrila Europska agencija za lijekove (Agence européenne du médicament, EMA) – Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson mogu bez ograničenja putovati u Francusku Republiku uz predočavanje odgovarajuće potvrde o cijepljenju, tzv. covid-putovnice koja sadrži digitalni kod:

– 2 tjedna nakon primitka druge doze za dvofazna cjepiva (Pfizer, Moderna, AstraZeneca);

– 4 tjedna nakon primitka jednofaznog cjepiva (Johnson&Johnson);

– 2 tjedna nakon primitka jedne doze cjepiva za osobe koje su razvile antitijela i potrebna im je samo jedna doza cjepiva.

Državljani Republike Hrvatske stariji od 12 godina koji nisu cijepljeni, kao i svi putnici koji dolaze iz tzv. „zelene zone“, koja trenutno uključuje sve zemlje Europske unije, pri putovanju u Francusku Republiku moraju predočiti negativan rezultat PCR testiranja ili antigenski test, ne stariji od 72 sata.

Više na poveznici: https://www.diplomatie.gouv.fr/en/coming-to-france/coronavirus-advice-for-foreign-nationals-in-france/

Zdravstvena propusnica

Od početka kolovoza na snazi je obaveza predočavanja tzv. zdravstvene propusnice pri ulasku na javna mjesta za sve punoljetne osobe.

Zdravstvena propusnice uključuje:

1.) digitalni kod/ potvrda o cijepljenju; ili

2.) negativan rezultat PCR ili antigenskog testiranja ne stariji od 72 sata; ili

3.) pozitivni rezultat PCR testiranja koji potvrđuje oporavak od COVID-19, star najmanje 11 dana, a ne stariji od 6 mjeseci.

Zdravstvenu propusnice potrebno je predočiti pri ulasku na mjesta održavanja sastanka, konferencija; pri ulasku u koncertne dvorane, kina, muzeje, kazališta, sva mjesta održavanja kulturnih događanja (uključujući koncerte koji se održavaju u crkvama); u biblioteke; pri ulasku u hotele, kavane, terase kavana, restorane, restorane trgovačkih centara; pri ulasku na festivale i u klubove; pri ulasku na sajmove sa više od 30 štandova; zatvorene i natkrivene sportske dvorane; kasina i mjesta za zabavu, zabavne parkove, cirkuse; zoološke vrtove; brodove i jedrilice na kojima se spava; pri ulasku u bolnice, domove za starije kao i nemoćne osobe, te sve medicinske i društvene ustanove.

Više na poveznici: https://www.gouvernement.fr/info-coronavirus/pass-sanitaire

I dalje je na snazi obaveza nošenja zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima, te u cjelokupnom javnom gradskom i međugradskom prijevozu. Kazne za kršenje propisanih mjera zaštite od širenja zarazne bolesti COVID-19 iznose od 135 € do 3750 € u slučajevima ponavljanja.

U slučaju potrebe testiranja, odnosno provođenja PCR i antigenskog testa tijekom boravka u Francuskoj, troškove testiranja snosi putnik.

Više na poveznici: http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/francuska,37.html

INFORMACIJE O POVRATKU HRVATSKIH DRŽAVLJANJA U HRVATSKU PRILIKOM PRELASKA ZRAČNIH GRANICA REPUBLIKE HRVATSKE

***  Prilikom povratka u Hrvatsku točnije prelaska hrvatske granice svi putnici su dužni predočiti:

 • EU digitalna kovid potvrdu ili potvrdu o cijepljenju
 • potvrdu o infekciji i oporavku od virusa COVID-19 (15-180 dana nakon pozitivnog testa) ili;
 • negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili;
 • negativan antigenski test ne stariji od 48 sati.

Putnicima koji nemaju niti jedan od traženih dokumenata biti će propisana izolacija u trajanju od 10 dana po povratku sa bilo koje destinacije u Svijetu ili Europi. Putnici se najnormalnije slijeću u jednu od zračnih luka u Hrvatskoj. Po povratku kući, putnici mogu obaviti testiranje, poslati isto na mail adresu koju ćete dobiti na granici te vrlo brzo i jednostavno izaći iz izolacije. Osim ako je u zemlji u koju putujemo propisani drugačije ZBOG REGULACIJE ULASKA U AVION nije se potrebno testirati sve do dolaska doma u Hrvatsku bilo da posjedujete COVID putovnicu ili ne.

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Putolovac d.o.o., OIB: 91320522619, Tkalčićeva 5 10000 Zagreb. Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb, Hrvatska, Identifikacijski kod:  HR-AB-01-080832542 Broj police jamčevnog osiguranja: P15 – 1020000528 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

Šifra: 5D 000 BRX

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!