Costa Diadema – krstarenje za vrijeme zimskih školskih praznika: 8 dana

Već od 1.990
8 dana Brod Savona Brod Costa Diadema Već od 1.990 Kn 2.370 Kn  Prijavi se!

GRUPNI  POLAZAK

PROGRAM PUTOVANJA

Termin putovanja: 05.01. – 12.01.2019.

Zašto zimsko krstarenje zapadnim Mediteranom?

 • atraktivan program na kojem ćete obići čak 5 različitih gradova i boraviti cijeli dan na prekrasnom balearskom otoku Mallorca
 • Marseilles – gratis vođena šetnja centrom grada s pratiteljem (uz samostalan dolazak u centar grada o vlastitom trošku)
 • Civitavecchia – mogućnost cjelodnevnog izleta u Rim
 • Barcelonaposjetite razigrani Park Güell i živahnu ulicu Ramblu
 • Odlična cijena, pratitelj putovanja i odlično vođenje 
 • jedinstveno i nezaboravno krstarenje

Itinereri: 

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
5.1. SAVONA, ukrcaj na brod 17:00
6.1. MARSEILLES, Francuska 08:00 17:00
7.1. BARCELONA, Španjolska 09:00 19:00
8.1. PALMA DE MALLORCA, Španjolska    09:00 17:00
9.1. PLOVIDBA
10.1. PALERMO,  Sicilija, Italija 08:00 16:00
11.1. CIVITAVECCHIA,  Rim, Italija 09:00 19:00
12.1. SAVONA, iskrcaj s broda 08:00

Cijena aranžmana u 2-krevetnim kabinama po osobi:

Vrste i kategorije kabina: FIRST MINUTE

CIJENA do 15.6.2018.

(po osobi)

REDOVNA CIJENA od

15.6.2018.

 (po osobi)

Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Classic IC 1.990 kn 2.370 kn
Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Premium IP 2.655 kn 3.035 kn
Vanjska kabina s prozorom, kategorija Classic EC 3.490 kn 3.870 kn
Vanjska kabina s prozorom, kategorija Premium EP 4.100 kn 4.480 kn
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Classic BC 4.705 kn 5.085 kn
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Premium BP 5.315 kn 5.695 kn
Lučke pristojbe (obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca) 1.140 kn 1.140 kn

Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u Classic/Premium kategoriji kabine:   1.180 kn (FM) /  1.560 kn (RC)

Cijena za 3. i 4. ležaj  djeca Classic/Premium kategoriji kabine: krstare besplatno, plaćaju samo lučke pristojbe

Za 3-krevetne i 4-krevetne kabine doplata za 1. i 2. ležaj iznosi 305 kn po osobi 

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.

Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

Cijena aranžmana uključuje: krstarenje brodom COSTA DIADEMA; smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (hrvatski i/ili slovenski, ovisno o broju prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, napojnice, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo).

Doplate na brodu: service charge/napojnice 10 eur po osobi i danu za odrasle osobe starije od 14 godina, djeca do 4 godine ne plaćaju service charge, djeca od 4-14 godina plaćaju 50%; naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje

Transfer: organizirani transfer do/od luke ukrcaja: Zagreb – Savona – Zagreb 990 kn odrasli, 690 kn djeca do 18 godina; Rijeka – Savona – Rijeka 940 kn odrasli, 640 kn djeca do 18 godina. U slučaju da se prijavi manji broj putnika za transfer autobusom (40 min) isti će biti organiziran kombijem.

Cijena transfera kombijem 1.280 kn po osobi (odrasli i djeca).

*KABINE KATEGORIJE »CLASSIC«:

– Klasične usluge, koje su dostupne svim tipovima kabina

– Kabine na nižim palubama

– Termin večere vam dodjeljuje brodar prilikom ukrcaja s obzirom na stanje popunjenosti kapaciteta (većinom je prvi termin večere češće tražen i tako teže dostupan)

– dostupne cijene za sve tipove kabina

– Bodovi Costa Club

*KABINE KATEGORIJE »PREMIUM«:

– Klasične usluge, koje su dostupne svim tipovima kabina

– Kabine na višim palubama i boljem položaju na brodu

– Prednost pri izboru termina večere

– Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno

– Besplatan doručak u kabini

– 10% popust Premium ukoliko u razdoblju od dvije godine ponovno rezervirate kategoriju Premium (nije dostupno pri nekim promocijskim cijenama krstarenja)

– Dvostruki bodovi Costa Club

VIŠE O BRODU:

COSTA DIADEMA je jedan od najnovijih brodova za krstarenje. Zbog svoje iznimno opremljene unutrašnjosti, kao i većina brodova Coste, očarati će Vas već na prvom koraku. Uz vrhunsku kuhinju možete koristiti odličan wellness centar te niz aktivnosti kao što su simulator golfa, 4D kino dvorana i mnoge druge vrste zabave. Ima 19 paluba, od toga 15 za putnike, 1862 kabine, te prima 4.947 putnika.  Duljina broda je 306 m, a širina 37 m.

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

ITALIJA je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom  moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

BARCELONA prema itinereru krstarenja, imat ćete cijeli dan na raspolaganju u Barceloni! Najznamenitije građevine u gradu su djela Antonija Gaudija, koje su danas UNESCO-va svjetska baština.

Središte novog grada je trg Placa Catalunya, od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Barcelona ima 4,5 km plaža od kojih je najstarija i najveća Barceloneta duljine 1.100 m. Barcelona ima 68 parkova, od kojih je najveći Montjuic, a najslavniji Parc Güell. Središte starog grada čini srednjevjekovna jezgra /Gotička četvrt, katalonski Barri gotic), sa spletom uskih krivudavih uličica. Na najvišoj točki staroga grada uzdiže se katedrala iz 14. i 15. stoljeća, sjajan primjerak katalonske gotike.

MALLORCA privlači prekrasnom prirodom, lijepim plažama i uvalama, uzbudljivim noćnim životom i bogatom poviješću. Palma de Mallorca je grad i luka smješten na otoku Mallorca, te je glavni grad Baleara. Poznato je španjolosko, ali i europsko turističko odredište. Smještena je na južnoj obali otoka, u zaljevu Palma. Palma je grad prepun sretnih ljudi, predivnih vrtova, impresivnih građevina, crkvi i prekrasne katedrale. S jedne i s druge strane grade nalaze se kilometarske predivne plaže.

NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, putnička agencija zadržava pravo izmjene cijene.

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 30 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 8D 035 COST/KZSP

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!