Costa Pacifica – krstarenje do Madeire i Kanarskih otoka: 12 dana

Top ponuda Već od 3.645
12 dana Brod Savona Brod Costa Pacifica Već od 3.645 Kn 4.100 Kn  Prijavi se!

GARANTIRANI GRUPNI  POLAZAK

PROGRAM PUTOVANJA

Jesen na otocima vječnog proljeća

DOŽIVITE VIŠE! ISKUSNI PRATITELJ!

Termin putovanja: 19.11.-30.11.2018.

Zašto krstarenje do Madeire i Kanarskih otoka?

  • Atraktivan program na kojem ćete obići otoke vječnog proljeća
  • Marseilles – gratis vođena šetnja centrom grada s pratiteljem (uz samostalan dolazak u centar grada o vlastitom trošku)
  • Madeira – otočje vina i cvijeća
  • Odlična cijena, pratitelj putovanja i odlično vođenje 
  • Jedinstveno i nezaboravno krstarenje

Itinereri: 

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
19.11. SAVONA, ukrcaj na brod 16:30
20.11. MARSEILLES, Francuska 08:00 17:00
21.11. PLOVIDBA
22.11. PLOVIDBA
23.11. ARRECIFE, LANZAROTE 13:00    19:00
24.11. SANTA CRUZ, TENERIFE 08:00 17:00
25.11. FUNCHAL, MADEIRA, Portugal 08:00 17:00
26.11. PLOVIDBA
27.11. MALAGA, Španjolska 08:00 13:00
28.11. PLOVIDBA
29.11. CIVITAVECCHIA, Italija 09:00 19:00
30.11. SAVONA, iskrcaj s broda 09:00

Cijena aranžmana u 2-krevetnim kabinama po osobi:

Vrste i kategorije kabina: FIRST MINUTE

CIJENA do 15.09.2018.

(po osobi)

REDOVNA CIJENA od

15.09.2018.

 (po osobi)

Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Classic, IC 3.645 kn 4.100 kn
Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Premium, IP 3.945 kn 4.705 kn
Vanjska kabina s prozorom, kategorija Classic, EC 4.935 kn 5.715 kn
Vanjska kabina s prozorom, kategorija Premium, EP 5.315 kn 6.075 kn
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Classic, BC 6.000 kn 6.760 kn
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Premium, BP 6.760 kn 7.520 kn
Lučke pristojbe (obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca) 1.295 kn 1.295 kn

Cijena za 3. i 4. ležaj  djeca 0-17 godina u kategoriji kabine Classic/Premium: krstare besplatno,Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u kategoriji kabine Classic/Premium: 1.970 kn (FC) / 2.730 kn (RC

plaćaju samo lučke pristojbe

Za 3-krevetne i 4-krevetne kabine doplata za 1. i 2. ležaj iznosi 305 kn po osobi 

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.

Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

Cijena aranžmana uključuje: krstarenje brodom COSTA PACIFICA; smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (hrvatski i/ili slovenski, ovisno o broju prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, service charge/napojnice*, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo).

Doplate na brodu: *service charge/napojnice 10 eur po osobi i danu za odrasle osobe starije od 14 godina, djeca do 4 godine ne plaćaju service charge, djeca od 4-14 godina plaćaju 50%; naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

Transfer: organizirani transfer do/od luke ukrcaja: Zagreb – Savona – Zagreb 990 kn odrasli, 690 kn djeca do 18 godina; Rijeka – Savona – Rijeka 940 kn odrasli, 640 kn djeca do 18 godina. U slučaju da se prijavi manji broj putnika za transfer autobusom (40 min) isti će biti organiziran kombijem.

Cijena transfera kombijem 1.280 kn po osobi (odrasli i djeca).

*KABINE KATEGORIJE »CLASSIC«:

– Klasične usluge, koje su dostupne svim tipovima kabina

– Kabine na nižim palubama

– Termin večere vam dodjeljuje brodar prilikom ukrcaja s obzirom na stanje popunjenosti kapaciteta (većinom je prvi termin večere češće tražen i tako teže dostupan)

– dostupne cijene za sve tipove kabina

– Bodovi Costa Club

*KABINE KATEGORIJE »PREMIUM«:

– Klasične usluge, koje su dostupne svim tipovima kabina

– Kabine na višim palubama i boljem položaju na brodu

– Prednost pri izboru termina večere

– Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno

– Besplatan doručak u kabini

– 10% popust Premium ukoliko u razdoblju od dvije godine ponovno rezervirate kategoriju Premium (nije dostupno pri nekim promocijskim cijenama krstarenja)

– Dvostruki bodovi Costa Club

BROD COSTA PACIFICA – zamislite najuzbudljiviju glazbu te ju u mislima prenesite na brod koji ima sve ono najbolje od flote Costa. Rezultat je Costa Pacifica, kombinacija prekrasne glazbe i vrhunske elegancije. Brod je inspiriran glazbom te su određeni dijelovi posvećeni različitim glazbenim kompozicijama. Tajna Costa Pacifice je jednostavna: jedinstvena zbirka najboljih motiva sa ranijih brodova: Serene, Magice i Fortune koji su na najbolji način ukomponirani u jedno što je rezultiralo spektakularnom mješavinom stilova koji kreiraju ugodan i jedinstven dojam.

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

ITALIJA – je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom  moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom.

LANZAROTE – je španjolski otok i najsjeveroistočniji otok Kanarskog otočja. Pretežno planinski otok vulkanskog podrijetla. Nalazi se oko 140 km zapadno od marokanske obale. 1993. godine UNESCO je proglasio cijeli otok rezervatom biosfere kao područje u kojem važe tri osnovna cilja: očuvanje prirodne baštine i bioraznolikost, održivi razvitak i znanstveno istraživanje. Dramatični krajolik planinskih masiva Famara i Ajachesa te polja lave i El Jable pustinje često uspoređuju sa površinom Mjeseca. Čudo prirode, Jameos del Aqua je glavna atrakcija i turističko središte na otoku. „Vodena jama“ dio je duge podzemne cijevi koja je nastala od lave nakon velike erupcije vulkana Corona prije 3000 godina. Dio je velikog vulkanskog pećinskog sustava Atlantida. Unutra špilje se nalazi i prirodno jezero koje je povezano s morem.

MADEIRA vulkansko otočje Madeira nalazi se u Atlantskom oceanu jugozapadno od Lisabona, sastoji se od otoka Madeira, Porto Santo, Desertas i Selvagens. Samo prva dva su naseljeni, ostali su prirodni rezervati. Otočje se nalazi u sjevernom dijelu Atlantskog oceana, 700 km od afričke obale, skoro na istoj širini kao i Casablanca, koja je bliže Gibraltarskom tjesnacu. Glavni grad Madeire je Funchal. Otočje je poznato po turizmu i vinu. Vino Madeira je uz cvijeće najpoznatiji proizvod otoka. To je najveći izvozni proizvod otoka, a najpoznatiji je u Velikoj Britaniji. Vino je izmišljeno slučajno, kako bi izdržalo duga putovanja brodom. Postoje četiri vrste: Malvazija (slatko,  sa puno šećera), Boal (srednje slatko), Verdelho (polusuho) i Sercial (suho). Ovo vino se može čuvati dugi niz godina, bez gubitka kvalitete.

MALAGA  je grad i luka u španjolskoj autonomnoj zajednici Andaluziji, na obali Sredozemnog mora,  u regiji Costa del Sol. Malaga ima mnogo znamenitosti iz povijesnih razdoblja. Postoje ostaci rimskog kazališta i amfiteatra. Grad ima sačuvane gradske zidine. Postoji arapska tvrđava Alcazaba. Značajna je tvrđava na brdu Gibralfaro iz 14. st. čiji temelji datiraju iz feničkog doba. Značajna je katedrala i svetište sv. Marije od Pobjede. Zanimljiva je kuća i muzej Pabla Picassa. Turiste danas ipak najviše privlače plaže na obali Costa del Sol.

U Malagi su rođeni slavni Pablo Picasso i Antonio Banderas.

NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, putnička agencija zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 30 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 30 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

NAČINI PLAĆANJA

  • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
  • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
  • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
  • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
  • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 12D 035 CP/KMKO

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!