Costa Pacifica, zapadni Mediteran: 12 dana

Top ponuda Već od 2.790
12 dana Brod Savona Brod Costa Pacifica Već od 2.790 Kn 3.990 Kn  Prijavi se!

GRUPNI POLAZAK

PROGRAM PUTOVANJA

Termin putovanja: 19.11.-30.11.2018.

COSTA PACIFICA – novi Costin brod oduševiti će Vas svojim harmoničnim stilom. Inspiriran muzikom, interijer broda odiše veselim i šarenim motivima prilagođenim muzičkim notama. Tajna izgleda ovog broda je u različitim stilovima. Interijer je osmišljen i dizajniran na način da su uzeti najbolji motivi sa 4 zadnja broda  i na najbolji način ukomponirani u jedno što je rezultiralo spektakularnom mješavinom stilova koji kreiraju ugodan i jedinstven dojam. Na Costi Pacifici sve je zadivljujuće, oduševljavajuće i zabavno. Uzbuđenja nikada dosta, s najnovijim Grand Prix simulatorom, spekatakularnim vanjskim bazenom sa staklenim krovom, noćnim kinom i kazalištem s ekskluzivnom tehnologijom koja osigurava jedinstvenu kvalitetu zvuka. Zaplovite do prekrasnih destinacija Mediterana.

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
19.11. SAVONA, Italija, ukrcaj 16:30
20.11. MARSEILLE, Francuska 08:00 17:00
21.11. plovidba
22.11. plovidba
23.11. ARRECIFE/LANZAROTE, Španjolska 13:00 19:00
24.11. S.CRUZ de TENERIFE,  Španjolska 08:00 17:00
25.11. FUNCHAL, Portugal 08:00 17:00
26.11. plovidba
27.11. MALAGA, Španjolska 08:00 13:00
28.11. plovidba
29.11. CIVITAVECCHIA/RIM, Italija 09:00 19:00
30.11. SAVONA, Italija, iskrcaj 09:00

Cijena aranžmana u 2-krevetnim kabinama po osobi / cijena po osobi na 1 i 2 ležaju:

datum grupnog polaska
Posebna cijena za dodatne kabine
19.11.2018.
Redovna cijena
19.11.2018.
Unutarnja kabina classic 2.790 3.990
Vanjska kabina s prozorom classic 4.150 5.490
Vanjska kabina s balkonom classic 5.160 6.990
3. i 4. osoba u kabini – odrasla 1.880 1.880
3. i 4. osoba u kabini – dijete do 18 godina gratis* gratis*
obavezna doplata po osobi za lučke pristojbe 1.350 1.350


Cijena aranžmana u 4-krevetnim  kabinama po osobi / cijena po osobi na 1 i 2 ležaju:

datum grupnog polaska
Posebna cijena za dodatne kabine
19.11.2018.
Redovna cijena
19.11.2018.
Unutarnja kabina classic 2.790 3.990
Vanjska kabina s prozorom classic 4.150 5.490
Vanjska kabina s balkonom classic 5.160 6.990
3. i 4. osoba u kabini – odrasla 1.880 1.880
3. i 4. osoba u kabini – dijete do 18 godina gratis* gratis*
obavezna doplata po osobi za lučke pristojbe 1.350 1.350


DODATNE KABINE PO POSEBNOJ CIJENI!

* više informacija o kategorijama kabina na prodajnom mjestu, broj višekrevetnih kabina je ograničen

** First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE – isključivo na upit.

OBAVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: lučke pristojbe 1.350 kn / po osobi (plaćaju odrasli i djeca)

*KABINE KATEGORIJE CLASSIC: klasične usluge koje su dostupne svim tipovima kabina, nije moguće birati termin večere – brodar vam dodjeljuje termin večere prilikom ukrcaja s obzirom na stanje popunjenosti kapaciteta (većinom je prvi termin večere češće tražen i tako teže dostupan), bodovi Costa Club.

TRANSFER: organizirani transfer autobusom do/od luke ukrcaja: Zagreb – Savona – Zagreb 950 kn odrasli, 550 kn djeca do 18 godina; Rijeka – Savona – Rijeka 900 kn odrasli, 500 kn djeca do 18 godina. U slučaju da se prijavi manji broj putnika za transfer autobusom (35 pax min) isti će biti organiziran kombijem.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: krstarenje brodom Costa Pacifica, smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (minimum 30 prijavljenih i uplaćenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i peglanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo).

DOPLATE NA BRODU: service charge / napojnice – uslužna pristojba (10 EUR po noći po osobi od 12 i više godina; djeca između 4 i 14 godina plaćaju 5 EUR po noći po osobi; djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnicu – uslužnu pristojbu), naknada za usluge u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

ITALIJA je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom  moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije. Na ovom krstarenju imat ćete priliku vidjeti dva talijanska grada: Savonu i Civitavecchiu i Rim, ako se odlučite posjetiti Rim, dok je brod u luci Civitavecchia.

FUNCHAL je glavni grad portugalskog teritorija Madeire. U slobodnom prijevodu Funchal znači “puno kopra”. Naselje je osnovano 1419. godine a grad 1421. godine. Tijekom 16. stoljeća grad je bio važan za trgovinu Europe s Afrikom i Amerikom. Glavni proizvodi bili su šećer i domaće vino. Grad je bio odmorište i lječilište europske elite i plemstva.

MALAGA je grad i luka u španjolskoj autonomnoj zajednici Andaluziji, na obali Sredozemnog mora, u regiji Costa del Sol. U Malagi su rođeni slavni Pablo Picasso i Antonio Banderas. Grad je poznat po vinu i po sportskim klubovima Málaga CF (nogomet) i CB Unicaja Malaga (košarka).

NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 35 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, putnička agencija zadržava pravo izmjene cijene.

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja.

Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 35 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: osobna iskaznica ili putovnica, mora vrijediti minimalno 6 mjeseci od datuma polaska. Viza za državljane Republike Hrvatske nije potrebna.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:

  • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
  • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
  • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
  • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
  • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 009

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!