Dubai & Abu Dhabi: 6 dana

Top ponuda Već od 7.460
6 dana Avion Zagreb Hotel 4* Već od 7.460 Kn  Prijavi se!

Garantirani polasci: 18.09., 27.10., 20.11., 27.11. i 28.12.2018.

PROGRAM PUTOVANJA

Zrakoplovne pristojbe: uključene u cijenu!

Upoznajte gradove nevjerojatne arhitekture, doživite svijet u malom, njegov moderni sjaj i arapsku tradiciju. Uživajte u pogledu na veličanstvene arhitekturne kreacije koje su zbog bogatstva nafte u samo 50-tak godina stasale između pustinje i mora. Ipak, u emiratima ćete još uvijek doživjeti utrke devama, a u sultanatu Oman vidjeti sela koja se odupiru vremenu i napretku. Razmazite se i uživajte na bijelim plažama, gdje pijesak djeluje kao perzijski sag.

1. DAN ZAGREB – DUBAI  let

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Zagreb 90 min prije leta kod šaltera informacija te prijava na let. Polijetanje zrakoplova kompanije Emirates u 14.40 sati izravno u Dubai gdje je dolazak predviđen u 23.05 sati (po lokalnom vremenu). Po dolasku slijedi transfer do hotel, smještaj i noćenje.

2. DAN DUBAI  noćenje, doručak

Nakon doručka ćemo krenuti u razgled povijesnog središta Dubaija, glavnog grada istoimenog Emirata koji se proteže na 72 km i jedan je od najprestižnijih i najbogatijih. Vožnja do zaljeva Khor koji je doprinio razvoju trgovine i grad Dubai dijeli na dva dijela: Bur Dubai i Dheiru, povijesni centar grada. U starom dijelu će nas očarati muzej u tvrđavi Al Fahidi koja je najstarija zgrada u Dubaiju. Šetnja do renoviranog starog dijela Al Bastakye gdje ćemo se upoznati sa tradicionalnom gradnjom. Slijedi ukrcaj na vodeni taksi Abra koji će nas odvesti na drugu stranu Khora. Nakon što obiđemo tržnicu začina i zlata, poslijepodne ćemo upoznati noviji dio grada – Downtown u kojem se nizaju neboderi kao što su Dubai Trade Center, Emirate Towers te ostali trgovački centri. Za kraj dana ćemo posjetiti najvišu zgradu na svijetu – Burj Kallifu i obići jedan od najvećih trgovačkih centara u svijetu – Dubai Mall. Prije povratka u hotel uživat ćemo u bojama magičnih fontana.

3. DAN DUBAI doručak, noćenje

Doručak. Vožnja do obale Perzijskog zaljeva gdje ćemo uživati u pogledu na najpoznatiji i najljepši hotel na svijetu Burj Al Arab. Zaustaviti ćemo se na poznatoj plaži Jumeira s bijelim pijeskom, a zatim odvesti do fascinantnog hotela Atlantis koji je smješten na vrhu umjetnog jezera Deira. Nakon fotografiranja, ukrcati ćemo se na monorail s kojeg ćemo razgledati znameniti umjetni otok Palm Deira i njegove brojne vile. Slijedi nastavak do marine i šetnja šetalištem „The Walk“ koji se rasprostire uz prekrasnu pješčanu plažu. Vožnja do hotela. Po želji uz doplatu, mogućnost odlaska na koktel u znameniti hotel Burj Al Arab (prijave prilikom rezervacije).

4. DAN DUBAI – ABU DHABI (fakultativni izlet)   doručak, noćenje

Slobodno vrijeme ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Abu Dhabi, glavni i najveći grad Emirata u kojem živi obitelj emira Al-Nahyan. Teško je povjerovati da je na tom istom mjestu prije samo 50 godina postojala samo jedna tvrđava okružena skromnim selima i palmama. Zaustavit ćemo se kod prekrasne Velike džamije, najveće džamije na svijetu koju krase 83 kupole. Unutar nje nalazi se najveći perzijski tepih (razgled unutrašnjosti nije uvijek moguć). Zaustaviti ćemo se kod jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, poznatog Emirates hotela te u Heritage Villageu gdje se može vidjeti rekonstrukcija tradicionalnog sela u oazi. U povratku u Dubai, zaustaviti ćemo se i kod najvećeg svjetskog natkrivenog tematskog parka Ferrari World. Povratak u Dubai. Noćenje.

5. DAN PO DUBAI – JEEP SAFARI (fakultativni izlet)  doručak, noćenje

Dan za opuštanje, zabavu i razglede u vlastitom aranžmanu. Dubai je inače shopping raj zbog brojnih trgovačkih centara s raznovrsnom ponudom. U starom dijelu Deira se nalaze dvije zanimljive tržnice začina i zlata. U modernom dijelu Dubaija preporučamo odlazak do centra Mall of the Emirates. Po želji, mogućnost odlaska na jeep safari, među zlatne dine! Posjet beduinskom kampu, večera i uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz ritam beduinske glazbe i ples trbušnih plesačica. Večernji povratak u Dubai.

6. DAN DUBAI – ZAGREB  doručak, let

Nakon doručka, slijedi vožnja do zračne luke i prijava na izravni let u 08.30 sati prema Zagrebu gdje je dolazak predviđen u 12.05 sati.

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Datumi putovanja:
  • Garantirani polasci: 18.09., 27.10., 20.11.*, 27.11. i 28.12.2018.
  • Ostali polasci: 19.01.*, 16.02., 23.02., 16.3.*, 27.4., 8.6.,* 21.9.*, 26.10., 16.11.*, 26.12.2019.
 • Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 7.460 kn  min. 20 putnika

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE : 

 • Zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb-Dubai-Zagreb (uključen topli obrok),
 • Zrakoplovne i sigurnosne pristojbe,
 • Transfere na destinaciji,
 • 5 noćenja s doručkom u hotelu 4* (Dubai, centar)
 • Dvodnevni razgled Dubaija,
 • Pratitelja putovanja na hrvatskom/ slovenskom jeziku,
 • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE : 

 • Doplatu za jednokrevetnu sobu u Dubaiju 2.990 kn,
 • Koktel u Sky Baru u hotelu 7* Burj al Arab: 1.070 kn (obavezna prijava i doplata prilikom rezervacije-ulaz dozvoljen samo starijim od 21 god.),
 • Izlet u Abu Dhabi: 450 kn, jeep safari s večerom 650 kn, Burf Khalifa (najava barem 14 dana prije polaska odnosno 30 dana prije novogodišnjeg polaska),
 • Dodatne usluge i obroke: novogodišnja večera u restoranu 1.080 kn (min. 10 osoba; rezervacija moguća do jednog mjeseca prije polaska),
 • Sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“,
 • Napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 45 EUR,
 • Boravišna pristojba cca 5EUR/soba/noć,
 • Putno zdravstveno osiguranje (preporučamo),
 • Povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra : 6D 001 DAD

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!