Filipini: 14 dana

Top ponuda Već od 15.410
14 dana Avion Zagreb Hoteli 3*/ 4* Već od 15.410 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

Filipini su predivna zemlja sa više od sedam tisuća otoka, ogromnim gradovima, kristalno čistim morem, prašumama i zelenim rižinim poljima. Upoznajte svijet podzemnih špilja i umirite svoj pustolovni duh raznolikim sportovima na vodi. Razgledajte gradsku jezgru, glavnog filipinskog grada. Manilla je grad španjolske, kolonialne arhitekture i prestižne četvrti Bonifacio. Rajski otok Palawan, još uvijek je neistražen kao i otočići u El Nidu. Posjetite čudo svijeta, podzemnu rijeku u nacionalnom parku Sabang. Razgledajte čokoladna brda i doživite susret s najmanjim živućim primatom na otoku Bohol. Tarsier izgledom podsjeća na astronauta, a najveća posebnost je njegova mogućnost rotacije glave 360°. Ljubitelje kajtanja i ronjenja će oduševiti otok Boracay sa svojom rajskom plažom White Beach.

1. DAN ZAGREB/OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – MANILA noćni let

Sastanak putnika u zračnoj luci ( Zagreb; Ljubljana, Venecija – uz mogućnost organiziranog prijevoza iz Zagreba). Prijava na let u Manilu preko europske/azijske zračne luke.

2. DAN MANILA KRALJICA PACIFIKA  noćenje

Dolazak u Manilu, glavni grad Filipina odnosno zemlje arhipelaga i tisuću otočića. Vožnja do hotela, smještaj i noćenje.

3. DAN MANILA  doručak, ručak, noćenje

GLAVNI GRAD FILIPINA
Doručak. Odlazak u razgled Manile, glavnog grada Filipina. Panoramska vožnja do zaljeva i šetnja do staroga kolonijalnog grada Intramuro, španjolske arhitekture. Odlazak do gradskog trga Rizal, kineskih vrtova, poslovene i moderne četvrti Makati i prestižne četvrti Bonifacio. Usputno zaustavljanje na najvećem američkom groblju izvan SAD-a. U večernjim satima predlažemo odlazak na krstarenje brodom zaljevom i uživanje u zalasku sunca tijekom večere. Noćenje.

4. DAN MANILA – PALAWAN  doručak, let, noćenje

RAJSKI OTOK PALAWAN
Doručak. Vožnja u zračnu luku i let na otok Palawan, otok neodoljivih plaža i nevjerojatnih lokacija za ronjenje. Savršen je izbor za odmor, rekreaciju i uživanje. Smještaj u hotel. Razgled Puerto Princesse u poslijepodnevnim satima. Obilazak farme krokodila, imanja Mitra i odlazak do BayWalk-a gdje možete uživati u prekrasnim zalascima sunca ili uživati u večeri. Noćenje.

5. DAN PALAWAN – PODZEMNA RIJEKA  doručak, ručak, noćenje

PODZEMNA RIJEKA SV. PAVLA – ČUDO PRIRODE
Nakon doručka, slijedi vožnja prema Nacionalnom parku podzemne rijeke Puerto Princesa, velikoj znamenitosti otočja Palawan. Vožnja s brodom do početka podzemne rijeke, nakon čega ćemo se ukrcati na kanue i uživati u pogledu na prekrasne stalaktite i stalagmite. Povratak u hotel je predviđen u poslijepodnevnim satima. U večernjim satima predlažemo opuštanje uz masažu. Noćenje.

6. DAN PALAWAN – EL NIDO  doručak, noćenje

BISER EL NIDO
Doručak. Nastavak putovanja prema El Nidu, filipinskom biseru koji će vas očarati svojom netaknutom prirodom, ljubaznim domaćinima i ukusnom hranom. U El Nidu ne postoje luksuzni hoteli, ovdje je sve jednostavno i opušteno, bez turističke gužve. Smještaj u hotel i odmor. U večernjim satima predlažemo šetnju obalom i odlazak u riblji restoran. Noćenje.

7. DAN EL NIDO – HOPPING TOUR  doručak, ručak, noćenje

NE, NIJE SAN, SVE JE STVARNO I NEIZMJERNO LIJEPO
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet s brodom i otkrivanje predivnih arhipelaga, smaragdno-tirkiznih laguna i visokih litica. Razgledati ćemo špilje, pronaći netaknute plaže i uživati u kupanju, ronjenju i istraživanju bogatog podvodnog svijeta. Ručak uključen u cijenu. Povratak u El Nido. Noćenje.

8. DAN EL NIDO  doručak, noćenje

PREKRASNA PLAŽA LAS CABANAS
Doručak. Po želji, predlažemo odlazak do plaže Las Cabanas, jedne od najljepših plaža ovog područja. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

9. DAN PUERTO PRINCESSA  doručak, noćenje

Doručak. Kasno poslijepodne do Puerta Princesse i zadnje noćenje na Palawanu. Predlažemo odlazak na večeru u jedan od lokalnih restorana ili uživanje u masaži. Noćenje.

10. DAN PUERTO PRINCESSA – CEBU – BOHOL NA OTOK IZNENAĐENJA  doručak, noćenje

Doručak i slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku. Prijava na let do otoka Cebu. Po dolasku, ukrcaj na trajekt i vožnja do rajskog otoka Bohol. Smještaj u hotelskom resortu, noćenje.

11. DAN BOHOL  doručak, ručak,noćenje

ZAŠTO SU BRDA ČOKOLADNA I TARSIJI TAKO MALI
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet po otoku. Posjetiti ćemo najveću zanimljivost otoka, Čokoladna brda, smještena među rižinim poljima. Ovi travnati brežuljci tijekom zalaska sunca, mjenjaju svoju boju u  boju čokolade, a legenda kaže kako su nastali iz suza zbog neuzvraćene ljubavi. Na otoku Bohol prebivaju tarsiji, najmanji živući primati na svijetu, koji su aktivni uglavnom noću, a zbog svog neobičnog izgleda, nalaze se na popisu ugroženih vrsta. Otkrivanje ljepota ćemo nastaviti uz ručak na brodu tijekom plovidbe rijekom usred prašume. Slijedi obilazak najstarije kamene crkve na otoku kao i važnog spomenika. Slobodno poslijepodne. Povratak u hotel, noćenje.

12. DAN BOHOL  doručak, noćenje

ODMOR NA PJEŠČANOJ PLAŽI
Doručak. Slobodan dan za uživanje na rajskim plažama.

13. DAN BOHOL – MANILA – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let

Doručak. Slobodno vrijeme do polaska transfera u zračnu luku i let u Manilu. Nastavak leta prema europskoj/azijskoj zračnoj luci.

14. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB

Po dolasku u europsku/azijsku zračnu luku slijedi nastavak leta u dolaznu zračnu luku (Zagreb; Ljubljana, Venecija – uz mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba).

Bitne Napomene

  • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
  • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
  • Garantirani polasci: 23.11.* 2018, 25.04.* 2019.
  • Datumi putovanja:
    • 19.01, 02.03. i 16.11. 2019.
  • Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 16.190 kn*  min. 20 putnika
  • Posebna cijena za polazak 19.01.2019 (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 15.410 kn
    • Doplata za manji broj putnika (do 19 putnika): 770 kn*
    • * Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE : 

  • Prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi,
  • Unutarnje letove prema programu,
  • Prijevoz trajektom Cebu – Bohol,
  • Smještaj u hotelima 3/4* (lokalne kategorije) na bazi noćenja s doručkom,
  • Prijevoze i razglede prema programu,
  • Izlete na otok Boho, Puerto Princessu i El Nido (u pratnji lokalnog vodiča, ulaznice uključene),
  • Pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku,
  • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE : 

  • Pristojbe zračnih luka 2.980 kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe),
  • Doplatu za jednokrevetnu sobu 4.540 kn,
  • Fakultativne izlete,
  • Dodatne usluge i obroke,
  • Sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“,
  • Napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 45 USD,
  • Putno zdravstveno osiguranje (preporučamo),
  • Povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke
  • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]

NAČINI PLAĆANJA

  • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
  • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
  • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
  • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
  • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra : 14D 001 FIL

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!