Gruzija Velika Tura: 10 dana

Top ponuda Već od 1.490 €
10 dana Avion Zagreb Hoteli 4* Već od 1.490 € 1.790 €  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

KLASIFIKACIJA OVOG PUTOVANJA JE: PROFESSIONAL – Više o klasifikaciji putovanja pogledajte OVDJE.

Agencija specijalist za ISTOK EUROPE!

1.dan ZAGREB – VARŠAVA – TBILISI

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije od strane voditelja putovanja te prijava na let za Varšavu na liniji LO614 (LOT) i polijetanje zrakoplova u 18.00 sati. Dolazak u Varšavu predviđen je u 19.35 sati. Nastavak leta za Tbilisi na liniji LO725 (LOT) u 22.45 sati. Predviđeni dolazak u zračnu luku Tbilisi je u 04.25 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku sastanak s predstavnikom lokalnog agenta te organizirani transfer do hotela u Tbilisiju. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan TBILISI

Doručak. Nakon odmora, slijedi pješački razgled Tbilisija uz pratnju našeg vodiča. Glavna gradska avenija Shota Rustaveli gdje se nalaze Zgrada Opere – Nacionalna Galerija – Kashueti crkva Sv. Jurja – Muzej primijenjene umjetnosti – Zgrada gruzijskog Parlamenta – Gruzijski Nacionalni Muzej – Palača Vorontsov. Dolazimo do Trga slobode, centralnog trga Tbilisija gdje ćemo vidjeti kolumnu Svetog Jurja – Gradsku vijećnicu – Zgradu nacionalne Banke. Potom idemo prema Starom gradu Tbilisiju, gdje ćemo se prošetati uskim ulicama starog grada, vidjeti poznatu Plavu kuću, najstariju stojeću kuću u Tbilisiju – Jedna od najčudnijih atrakcija grada, kosi toranj Reza Gabriadza, koji se naslanja na Lutkarski Teatar, te nekoliko puta u danu praznicima nudi pravu lutkarsku predstavu. Definitivno nešto što morate vidjeti! Nastavljamo razgled Starog grada – Sionska katedrala – Most mira, moderni most preko rijeka Kure – Spomenik Kralju Vakhtangu Gorgasaliju, osnivaču Tbilisija – Crkva Metekhi Blažene Djevice Marije na  rijeci Kuri. Izlazimo na šarmantni trg Meidan gdje se nalaze mnogobrojni restorani te podzemna tržnica gdje možete kupiti prave, gruzijske suvenire. Ovdje ćemo napraviti pauzu za ručak. Poslijepodne, moguć odlazak žičarom ( Uz doplatu ) uz pratnju vodiča do utvrde Narikala, koja se nalazi iznad Tbilisija, a odakle se pruža zaista jedinstven pogled na cijeli grad, te gradsku katedralu Sameba. Pokraj tvrđave, nalazi se i spomenik Majci Gruziji koji dominira vizurom i gradom. Povratak u Stari grad i uživanje u Tbilisiju. Slobodno vrijeme za večeru ili vlastite sadržaje. Noćenje.

3.dan TBILISI – SIGHNAGHI – KVARELI – GREMI – TBILISI

Doručak. Danas idemo prema sjeveroistoku Gruzije, u posjet najpoznatijoj gruzijskoj vinskoj regiji Kakheti. Dan počinjemo odlasku u najljepši gradić Gruzije, Sighnaghi. Ovo je grad opasan zidinama iz 18. stoljeća, a koji se ujedno smatra Gradom Ljubavi. Prije ulaska u gradić, stati ćemo kod samostana Bodbe, odakle se pruža prekrasan pogled na Kavkaz, a ako je lijep dan, pogled se pruža čak do Armenije i Azerbajdžana. Slijedi kraća šetnja gradom, gdje ćemo vidjeti i prekrasne Murale – Gradske zidine – Bazilika Svetog Grgura. Slobodno vrijeme za ručak, kupnju suvenira ili vina u nekom od pravih lokalnih podruma. Polazak prema Vinskim podrumima Kvareli, koji su sa svojih 8 kilometara, najduži vinski tuneli u Gruziji. Kraća prezentacija gruzijskog sistema izrade vina, te degustacija dvije vrste Gruzijskih vina uz mogućnost kupnje. Krećemo prema utvrđenom dvorcu Gremi iz 16. stoljeća, koji se zajedno sa Crkvom Arhanđela uzdiže iznad sela Gremi. Kraća šetnja utvrdom te slijedi povratak u Tbilisi. Povratak u kasnim večernjim satima. Noćenje.

4.dan TBILISI – ANANURI – MTSKHETA – JVARI – TBILISI

Doručak. Dan počinjemo odlaskom prema Dvorcu Ananuri, srednjovjekovnom kompleksu građevina na umjetnom jezeru na rijeci Argavi. Dvorac se nalazi uz samo jezero, a u kombinaciji sa dvije crkvice prilika je za prekrasne fotografije. Povratak nazad u smjeru Tbilisija, te zaustavljanje u gradiću Mtskheta. Ovaj gradić je nekadašnja gruzijska prijestolnica, te ujedno i sjedište gruzijske pravoslavne crkve i grad u kojemu su Gruzijci prihvatili kršćanstvo početkom 4. stoljeća. Grad i njegovi spomenici su uvršteni na UNESCOV popis. Danas je ovaj grad oaza za turiste i gradić prepun suvenirnica, starih kamenih ulica i tradicionalnih restorana. Prošetati ćemo se gradskim središtem te vidjeti velebnu katedralu Svetitskhoveli, u koju je moguće ući. Slobodno vrijeme za ručak i uživanje u Mtskheti te kupnju suvenira. Prije povratka u Tbilisi, odlazak do samostana Jvari koji se nalazi na brdu iznad Mtskhete, međutim kako se nalazi sa druge strane rijeke, do njega idemo autobusom. Kraći razgled Samostana Jvari, te povratak u Tbilisi. Noćenje.

5.dan TBILISI – GORI – UPLISTSIKHE – KATSKHI KOLUMN – KUTAISI

Doručak. Odjava iz hotela u Tbilisiju. Polazak prema Goriju. Gori je u povijest ušao kao rodno mjesto nekadašnjeg vođe Sovjetskog Saveza, Josifa Visarjonoviča Staljina Džugašvilija. Po dolasku u Gori slijedi razgled spomen Muzeja ( Ulaznica uključena ), spomen parka, te Staljinove rodne kuće koja je danas pokrivena Mauzolejem. Odlazak prema mjestu Uplistsikhe, gradu u stijenama koji se nalazi uz rijeku Mtkvari. Grad je bio važna utvrda za vrijeme provale Muslimana u 8. stoljeću, a napušten je nakon napada Mongola. Danas je muzej na otvorenom. Razgled lokaliteta ( Ulaznica uključena ). Ovisno o vremenu, u Goriju ili kod samog lokaliteta ćemo napraviti i pauzu za ručak. Slijedi polazak prema drugom najvećem gradu u Gruziji, Kutaisiju. Usput ćemo stati na mjestu odakle se pruža pogled na Katskhi kolumnu, stijenu visoku 40 metara, na kojoj se smjestio mali samostan, a koja podsjeća na puno poznatije Meteore u Grčkoj. Nastavak putovanja prema Kutaisiju. Dolazak u Kutaisi u večernjim satima. Za one koji žele, mogućnost odlaska na večeru u neki od restorana uz pratnju vodiča. Noćenje.

6.dan. KUTAISI – KANJON OKATSE – DADIANI PALAČA – BATUMI

Doručak. Odjava iz hotela. Ujutro kraća šetnja i razgled Kutaisija uz pratnju vodiča: Trg David Agmashenebeli – Fontana Colchis – Teatar Meskishvili – Gradska vijećnica – Zgrada Opere – Kraljevski Distrikt – Zlatni Marquee – Stari Grad – Most Tetri – Zelena Tržnica. Slijedi polazak prema jednom od najljepših kanjona Gruzije – Kanjonu Okatse. Dubina ovog kanjona doseže i do 50 metara. U proteklih nekoliko godina gruzijske vlasti su duž kanjona napravile nekoliko pješačkih staza, kojima ćemo se i mi prošetati, a sa kojih se u pruža prekrasan pogled te se gotovo osjećate kao da ste u oblacima. Ovisno o gužvi na cesti i vremenu koje provedemo u kanjonu, u okolici ćemo napraviti pauzu za ručak. Potom slijedi vožnja do Dadiani palače, locirane u gradu Zugdidi u regiji Samegrelo. Ova palača je nekadašnji dom porodice Dadiani, te je danas vojni muzej i mjesto sa velikim brojem predmeta značajnim za gruzijsku povijest ( Ulaznica uključena ).Polazak prema Batumiju, najvećem i najpoznatijem gruzijskom ljetovalištu na Crnom Moru. Dolazak u Batumi u kasnim večernjim satima. Smještaj u hotel. Orijentacijska šetnja rivijerom i centrom grada uz pratnju vodiča. Noćenje.

7.dan BATUMI

Doručak. Danas je dan za pješački razgled Batumija te slobodno popodne za uživanje na plažama Crnog Mora. Krećemo sa razgledom: Žičara Argo – Turski kvart – Batumi Piazza – Europski trg i Medejin stup – Trg Teatara – Astronomski sat – Toranj s rakijom Chacha – Gradska Luka – Rotirajući spomenik Ali i Nino – Abecedni toranj – Batumi Toranj – Kolonade – Plešuće Fontane – Ljetni drveni Teatar – Šetnja rivijerom i vrtovima Batumija – Centralni Park i Jezero NurigeliPoslijepodne slobodno vrijeme za vlastite sadržaje i uživanje na plažama. Oni koji se ne žele kupati, mogu se opustiti uz gruzijsko vino i nargilu. Preporučamo i vožnju Argo žičarom ili posjet Delfinarijumu koji se nalazi u gradu. Noćenje.

8.dan BATUMI – PROMETEJEVA ŠPILJA – BORJOMI

Doručak. Odjava iz hotela. Ujutro odlazak prema možda i najpoznatijem turističkom lokalitetu Gruzije, Prometejevoj Špilji, lokaciji gdje je prema mitu Zeus okovao Prometeja. Šetnja od cca kilometar i pol samom špiljom uz prekrasan pogled na prirodne formacije koje se miješaju sa umjetnim svjetlom te pružaju nezaboravnu kulisu ( Ulaznica uključena ). Razgled špilje, te slobodno vrijeme za ručak u jednom od okolnih restorana. Polazak prema gradiću Borjomi, poznatom po proizvodnji mineralne vode. Smještaj u hotel, te kraća šetnja uličicama ovog malog gradića. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

9.dan BORJOMI – VARDZIA – DVORAC RABATI – TBILISI

Doručak. Odjava iz hotela. Slijedi vožnja do kamenog grada Vardzie, sagrađenog u drugoj polovici 12. stoljeća, od strane kraljice Tamare, koja je vladala Gruzijom u njeno zlatno doba. ( Ulaznica uključena ). Vjeruje se da je gotovo 50.000 ljudi nekada živjelo u ovim pećinama. Ovdje su se nalazili vinski podrumi, ljekarne, prodavaonice, prostori za dnevni život kao i kuće za svećenike. Čak 13 katova uklesanih u stijene sačinjavali su ovaj kompleks. Danas je očuvano 30% ovog kamenog grada. Slijedi vožnja do obližnjeg dvorca Rabati, koji je ujedno i najveći i najljepši dvorac Gruzije, a nalazi se u gradu Akhaltsikhe. Ovaj dvorac izgrađen je u 9. stoljeću, te je kroz godine vladavine raznih carstava dobio svoj konačni izgled. ( Ulaznica uključena ) Najveći utjecaj ostavili su Otomani. Ovo je veliki kompleks, u kojemu se između ostaloga nalazi i nekoliko restorana, pa ćemo tu imati pauzu za ručak. Nastavak vožnje prema Tbilisiju, gdje dolazimo u večernjim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.

10.dan  TBILISI – VARŠAVA – ZAGREB

Ranojutarnji transfer do zračne luke Tbilisi i prijava na let za Varšavu. Polijetanje zrakoplova u 05.25 sati na liniji LO726 (LOT). Dolazak u Varšavu predviđen je u 07.20 sati, a nastavak leta prema Zagrebu u 15.40 sati na liniji LO613 (LOT). Dolazak u Zagreb u 17.20 sati.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

HOTELI

HOTEL EPIGRAPH TOWN TBILISI 4* – OCJENA NA BOOKING.COM – 9,2!

Hotel se nalazi u Tbilisiju, 200 metara od kazališta Rustaveli, a nudi bar, zajednički salon i pogled na grad. Među sadržajima ovog objekta su restoran, 24-satna recepcija i posluga u sobu, kao i besplatni WiFi u cijelom objektu. Sve sobe u hotelu imaju klima-uređaj, prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, sef i vlastitu kupaonicu s tušem, ogrtačima i papučama. Sobe također imaju posteljinu i ručnike. Gosti u smještaju mogu uživati ​​u kontinentalnom doručku. Popularne zanimljivosti u blizini EPIGRAPH TOWN HOTELA uključuju Kazalište opere i baleta u Tbilisiju, Trg slobode i Koncertnu dvoranu u Tbilisiju.

HOTEL BEST WESTERN KUTAISI 4* – OCJENA NA BOOKING.COM – 8,3!

Smješten na terasi, hotel Best Western je lociran u gradu Kutaisi u regiji Imereti, a na samo nekoliko koraka od Bijelog mosta i 1 km od fontane Colchis. Među hotelskim sadržajima su dva restorana, bar, 24-satna recepcija i posluga u sobi te besplatni pristup WiFi internetu. Hotel posjeduje 45 ugodnih spavaćih soba od kojih svaka nudi besplatni bežični internet. Sobe su opremljene kablovskom ili SAT TV-om, sušilom za kosu, stolom, telefonom s direktnim biranjem, mini barom, sefom, klimatizacijskim uređajem. U sklopu hotelskog restorana se poslužuje buffet švedski doručak.

GOLDEN TULIP BORJOMI 4* – OCJENA NA BOOKING.COM – 8,8!

Smješten u Borjomi, Golden Tulip je smješten u kući iz 19. stoljeća, koju je sagradio iranski konzular Mirza-Reza Khan kao ljetnu kuću sa spa uslugama. Danas se ovaj lokalitet smatra jedinstvenim spomenikom kulture. Hotelski objekt je opskrbljen besplatnim Wi-Fi internetom, restoranom, restoranom, spa centrom i bankomatom. Sve sobe su opremljene balkonom s pogledom na planinu te sadrže klimatizacijski uređaj, TV ravnog ekrana i stol, a neke sobe imaju i popločani dio dvorišta. Svakog jutra se u objektu poslužuje buffet doručak. Objekt posjeduje hidromasažnu kadu i fitness centar.

HOTEL DIVAN SUITES BATUMI 5* – OCJENA NA BOOKING.COM – 8,0!

Objekt Divan Suites Batumi nalazi se u središtu Batumija, na 5 minuta hoda od plaže na Crnom moru, a nudi spa centar i restoran s gruzijskom i turskom kuhinjom. Dostupan je besplatni WiFi. Sve sobe sadrže TV, klima-uređaj i minibar. Vlastita kupaonica također ima sušilo za kosu. Dodaci uključuju radni stol, sef i sef za prijenosno računalo. Divan Suites Batumi nudi fitness centar. Ostali sadržaji u sklopu objekta uključuju prostorije za sastanke. Divan Suites Batumi Hotel nalazi se u srcu svih ljepota koje ovaj ekskluzivni grad na plaži nudi.

RED LETENJA – podložan promjeni
Datum leta LO – Lot Airlines Odlazna destinacija Dolazna destinacija VRIJEME LETA
Broj leta
xxx LO 614 ZAG – Zagreb WAW – Varšava 18:00 19:35
xxx LO 725 WAW – Varšava TBS – Tbilisi 22:45 04:25+1
xxx LO 726 TBS – Tbilisi WAW – Varšava 05:25 07:20
xxx LO 613 WAW – Varšava ZAG – Zagreb 15:40 17:20
MadridBarcelonajuzna korejaMarokoBitne Napomene

 • ODGOVORNI ORGANIZATOR: Putolovac Putovanja d.o.o.
 • KLASIFIKACIJA OVOG PUTOVANJA JE: PROFESSIONAL – Više o klasifikaciji putovanja pogledajte OVDJE.
TERMIN NAKNADNO!
HOTELI 4* HRK EUR
FIRST MINUTE CIJENA 11.226,41 1.490
REDOVNA CIJENA 13.486,76 1.790
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1.996,64 265
UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)
13.223,05 1.755
NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)
2.712,42 360

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

 • Iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Rok prijave: Do popunjenja kapaciteta ukoliko nije određen vremenski period
 • Potrebno je minimalno 20 putnika kako bi se putovanje održalo
 • Avioprijevoznik: LOT Polish Airlines

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Prijevoz zrakoplovom prema programu
 • Transfere autobusom zračna luka – hotel – zračna luka
 • Sve transfere između gradova prema programu
 • Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)
 • Smještaj u hotelima 4* na svim destinacijama
 • 5 noćenja u hotelu 4*  na bazi doručka u centru Tbilisija
 • 2 noćenja u hotelu 4* na bazi doručka u centru Batumija
 • 1 noćenje u hotelu 4* na bazi doručka u centru Kutaisija
 • 1 noćenje u hotelu 4* na bazi doručka u Borjomiju
 • Pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom cijelog putovanja
 • Lokalnog vodiča na putovanju prilikom razgleda lokaliteta
 • Sve razglede prema programu u Gruziji
 • Ulaznicu za hram Garni
 • Ulaznicu za vinski podrum Kvareli uz degustaciju dvije vrste vina
 • Ulaznicu za dvorac Gremi
 • Ulaznicu za kameni grad Uplistsikhe
 • Ulaznicu za Staljinov muzej u Goriju
 • Ulaznicu za Okatse kanjon
 • Ulaznicu za Dadiani palaču
 • Ulaznicu za Prometejevu špilju
 • Ulaznicu za dvorac Rabati
 • Ulaznicu za kameni grad Vardzia
 • Boca vode ( 0,5l ) po osobi na dan
 • Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte 265 € / 1.996,64 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu – cijena navedena kod datuma polaska
 • Nadoplatu za 8 polupansiona u hotelima: 160 € / 1.205,52 kn (plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)
 • Obroke koji nisu uključeni u cijenu
 • Ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana
 • Sve što nije navedeno pod cijena uključuje
 • Fakultativne izlete
 • Kartu za Žičaru u Tbilisiju –  cca 10 Lari
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na ili na mail info@putolovac.hr

VAŽNA NAPOMENA

 • Rezervacija putovanja je moguća isključivo uplatom akontacije ili dijela iznosa. Usmena rezervacija putovanja nije moguća,
 • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,
 • U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,
 • Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
 • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

KORISNE INFORMACIJE: GRUZIJA

 • Naziv države: Gruzija
 • Površina: 69.700 km2
 • Stanovništvo: 4,7 milijuna
 • Glavni grad: Tbilisi
 • Službeni jezik: gruzijski
 • Pozivni broj: +995
 • Vremenska razlika: +3 sata zimi, + 2 sata ljeti Klima: Ljeta su vruća, a zime umjereno hladne. U planinskim krajevima tempreature se mogu jako spustiti. Srpanj i kolovoz su jako vrući i vlažni pa je najbolje vrijeme za posjet početkom ljeta ili početkom jeseni.
 • Piće: Preporučuje se piti flaširana voda.
 • Valuta: Gruzijski lari (1 USD = oko 2,26 lari)
 • Novac: Preporučujemo da sa sobom ponesete novac u gotovini, najbolje dolare ili eure jer ćete njih najljakše promijeniti u mjenjačnicama banaka. Kreditne kartice se mogu koristiti u nekim hotelima i restoranima.
 • Mobilni telefoni i Internet: T-mobile i Vipnet imaju potpisane ugovore za roaming s lokalnim telekom operaterima. Tele 2 nema. Internetska pokrivenost je dobra, Internet kafići nalaze se u svim većim središtima u zemlji.
 • Električni napon: 220 V, nije potreban adapter
 • Viza: nije potrebna za državljane Republike Hrvatske.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 45 dana prije putovanja)
 • Kreditne kartice: jednokratno (Maestro, Master Card, Visa, Visa Electron, Premium Visa, Diners, Discover)
 • Kreditne kartice: Obročno u poslovnici na POS aparatu (Diners na 12 rata, Visa I Mastercard Erste Banke na 12 rata, MasterCard, Visa, Visa Gold Zagrebačke banke do 24 rate – vrijedi za sve kreditne I debitne kartice)
 • Plaćanje putem web shopa putem sustava CORVUS PAY (zatražiti link za plaćanje prilikom prijave) – Diners na 12 rata, Visa I Mastercard Erste Banke na 12 rata, MasterCard, Visa, Visa Gold Zagrebačke banke do 24 rate, svim ostalim karticama jednokratno
 • Plaćanje Visa Premium karticom na rate – do 12 rata – u partnerskoj agenciji po dogovoru sa prodajnim agentom
 • Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.
 • Za sva obročna plaćanja od 2-24 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Putolovac Putovanja d.o.o., OIB: 49394434640, Tkalčićeva 5, 10000 Zagreb. Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb, Hrvatska, Broj police Osiguranje jamstva P15 – 1020001003 uplaćena kod Generali osiguranja d.d., Broj police Osiguranje od odgovornosti P13-1020266267 uplaćena kod Generali osiguranja d.d.. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

Šifra: 10D 000 GVT

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!