Indija – zlatni indijski trokut: 8 dana

Već od 10.470
8 dana Avion Zagreb Hoteli 4* Već od 10.470 Kn  Prijavi se!

Zrakoplovne pristojbe uključene!

PROGRAM PUTOVANJA

Šarena Indija je zemlja s više od milijardu stanovnika i zemlja iz¬razitih suprotnosti. S jedne strane nas očarava sa spokojnošću joge i meditacije, dok se na drugoj strani odvija kaotični način života. Njezina raznolikost se odražava i u krajoliku, od tropskih plaža pa do snježnih vrhova Himalaje, šarene Rajasthanske pustinje u Vara¬nasiju – gradu pokraj svete rijeke Ganges, od udaljenih sela do teh¬nološki razvijenih gradova. Ogrnimo se svilom i krenimo na bogato kulinarsko putovanje tijekom kojeg nas očekuju indijske delicije s curryjem pripremljene na tisuću i jedan način te uživajmo u šalici pravog indijskog čaja.

1. DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – DELHI LET U INDIJSKU PRIJESTOLNICU  let, noćenje

Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Venecija, Ljubljana – uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke u Delhi. Smještaj i noćenje.

2. DAN DELHI ZAPREPAŠTENJE I HARMONIJA U GRADU DELHI  doručak, večera, noćenje

Nakon doručka, slijedi razgled glavnog grada Indije, koji će nas očarati zgradama raznih boja i kulturno-povijesnim spomenicima iz raznih razdoblja. Delhi je grad hramova, džamija, palača i prekrasnih vrtova. Dok se u New Delhi-u nalaze brojne kolonijalne, britanske zgrade (parlament, predsjednička palača, brojna ministarstva) i zanimljivi 47 m visok vojni spomenik »Vrata Indije«, u starom Delhiju ćemo obići najveću indijsku džamiju Jami Masjid i kompleks Qutub Minar, prvu indijsku džamiju s najvišim minaretom. Odlazak u razgled prekrasnog hrama Lotus nakon čega ćemo pogledati i spomenik koji je posvećen Mahatma Gandhiju. Doživljaj ne bi bio potpun bez odlaska na Chand Chowk, tržnicu na kojoj se svakodnevno trguje, mjesto gdje se odjednom može doživjeti kaotična slika glasnih prodavača i kupaca, životinja, biciklista i automobilskih sirena. Povratak u hotel, večera i noćenje.

3. DAN AGRA SLIKOVITI INDIJSKI BAAZAR U AGRI  doručak, večera, noćenje

Doručak. Vožnja autobusom u Agru, glavni grad države Uttar Pradesh, koji je u 17 stoljeću predstavljao glavni grad mogulske Indije. Danas je iznimno popularan zbog veličanstvene tvrđave i spomenika ljubavi – znamenitog Taj Mahala. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za obilazak slikovitog baazara. Povratak u hotel, večera i noćenje.

4. DAN AGRA TAJ MAHAL, NAJLJEPŠI SPOMENIK LJUBAVI I REMEK DJELO INDIJSKE ARHITEKTURE  doručak, večera, noćenje

Doručak. Odlazak do Taj Mahala u ranim jutarnjim satima. Ovaj je spomenik simbol vječne ljubavi kojeg je u znak svoje ljubavi prema svojoj supruzi izgradio veliki mogul Šah Jaha. Ovaj prekrasni, mramorni mauzolej, najljepši je u vrijeme izlaska sunca. Odlazak do obale rijeke Yamuna i Crvene tvrđave iz razdoblja kada je Agra bio glavni grad Indije, u kojoj su živjeli svi veliki mogulski kraljevi. Tvrđava je okružena visokim zidinama, unutar koji se nalaze brojne palače, dvorane i lijepi vrtovi. Večera i noćenje.

5. DAN AGRA – JAIPUR PREKO GRADA DUHOVA FATEHPUR SIKRI U CRVENI GRAD JAIPUR  doručak, večera, noćenje

Doručak. Vožnja s kraćim pauzama u Jaipur, glavni grad države Rajastan. Usputni razgled Fatehpur Sikri – grada pobjede kojeg je izgradio Veliki Akbar. Grad je danas »grad duhova« s očuvanim veličanstvenim zidinama, palačama, mauzolejima i vrtovima. Nastavak putovanja u Jaipur kojeg nazivaju »crveni grad« zbog arhitekture u pretežito crvenoj boji. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

6. DAN JAIPUR PALAČA VJETROVA  doručak, večera, noćenje

Doručak. Odlazak do veličanstvene Amber tvrđave (jahanje slonova ili jeepovi) i njezinih palača, vrtova i zidina. Unutrašnjost palača krasi slonovina, staklo, poludrago kamenje i lijepi murali, dok se s tvrđave pruža lijepi pogled na okolicu. Odlazak do starog grada u poslijepodnevnim satima, razgled gradske palače, muzeja, zvjezdarnice Jantar Mantar i Palače vjetrova – Hava Mahal. Povratak u hotel, večera i noćenje.

7. DAN JAIPUR – DELHI ŠAROLIKE TRŽNICE  doručak, noćenje

Doručak. Vožnja u Delhi, s predviđenim dolaskom u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za samostalne razglede i kupovinu na šarolikim indijskim tržnicama. Mogućnost odlaska s vodičem do Connaught Place, tradicionalnih tibetanskih i indijskih baazara. U središtu tržnice se nalazi slavni sikhovski hram Gurudwara Bangla Sahib. Povratak u hotel, večera i noćenje.

8. DAN DELHI – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB OPROŠTAJ OD INDIJE  let

Doručak. Slobodno vrijeme do polaska transfera u zračnu luku i prijava na let prema europskoj/azijskoj zračnoj luci. Po dolasku u europsku/azijsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija – mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba).

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • VIZA: potrebna
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Datumi putovanja:
  • 28.12.2018.;
  • 19.02., 23.03., 27.04., 21.09., 26.10., 25.12.2019.
 • Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 10.470 kn*  min. 25 putnika
  • Doplata za manji broj putnika (do 24 putnika): 770 kn*

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE : 

 • Prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi,
 • Pristojbe zračnih luka
 • Smještaj u hotelima 4* na bazi polupansiona (lokalne kategorije),
 • Prijevoze i razglede prema programu s uključenim ulaznicama,
 • Jahanje slonova do tvrđave Amber,
 • Usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku,
 • Pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku,
 • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 1.500  kn,
 • Fakultativne izlete,
 • Dodatne usluge i obroke,
 • Sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“,
 • Napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 40 EUR,
 • Vizu za Indiju 470 kn (agencijsko posredovanje),
 • Putno zdravstveno osiguranje (preporučamo),
 • Povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]

Važne informacije:

 • Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra : 8D 001 ZIT

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!