Irska i velika francuska tura: 14 dana

Već od 8.990
14 dana Autobus Zagreb Hoteli 3* / Putnički brod Već od 8.990 Kn 9.390 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan ZAGREB – FRANKFURT

Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506 u 05:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku preko Regensburga i Nürnberga prema Frankfurtu. Razgled središta Frankfurta na Majni, poslovnog i bankarskog središta Njemačke: trg Römer s povijesnim zgradama – Gradska vijećnica – crkva sv. Pavla, mjesto prvog pokušaja ujedinjenja Njemačke – obala Majne – katedrala. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za šetnju, večeru ili kupovinu. Smještaj u hotel u okolici Frankfurta. Noćenje.

2. dan FRANKFURT – ROTTERDAM – BROD

Doručak. Vožnja prema Nizozemskoj uz kraća zaustavljanja putem. Posjet Delftu, najljepšem povijesnom gradu i prvoj prijestolnici Nizozemske. Prošetati ćemo do glavnoga trga s Gradskom vijećnicom i Novom crkvom s grobnicama nizozemskih vladara. Razgled grada nastavlja se šetnjom uz romantične kanale, riblju tržnicu, Staru crkvu i Prinsenhof, dvor Vilima Oranskog. Slobodno vrijeme za kavu, kušanje nizozemskog specijaliteta poffertjes ili kupovinu predmeta od poznatog delftskog plavog porculana. Kratka vožnja prema Rotterdamu, najvećoj europskoj luci. Ukrcaj na brod i smještaj u kabine. Odlazak broda u kasnim poslijepodnevnim satima. Ugodna i ležerna plovidba prema Engleskoj uz korištenje brodskih sadržaja. Na brodu su restorani, barovi, brodske trgovine, glazba, kino.. Noćenje u kabinama na brodu. (Napomena: brodski prijevoznik rezervira pravo izmjene luke ukrcaja do mjesec dana pred polazak putovanja i luka Rotterdam može biti zamijenjena lukom polaska  Zebrugge u Belgiji. U tom slučaju prije ukrcaja na brod umjesto Delfta posjećuje se grad Brugge. Razgled grada: katedrala sv. Spasitelja – glavni trg – trg Burg – kapela sv. Krvi –gradska vijećnica – zatvorena tržnica – palača udruge slobodnih građana – crkva Naše drage Gospe – bolnica sv. Ivana – samostan Begijnhof. Ukrcaj na brod u luci Zeebrugge). Noćenje u kabinama na brodu.

3. dan BROD – HULL – HOLYHEAD – DUBLIN

Doručak na brodu. Iskrcaj s broda u sjevernoj engleskoj luci Hull. Vožnja kroz sjevernu Englesku uz kraća zaustavljanja putem blizu Manchestera i Liverpoola do luke Holyhead na Irskom moru. Ukrcaj na brod. Plovidba do Dublina. Iskrcaj s broda. Smještaj u hotel u okolici Dublina. Noćenje.

4. dan DUBLIN – ZELENA UNUTRAŠNJOST IRSKE –  LISDOONVARNA

Doručak. Razgled Dublina autobusom i pješice: katedrala sv. Patricka – Trinity college – georgijanski trgovi – Grafton Street, glavna trgovačka ulica s kipom popularne Molly Malone, ovjekovječene u irskoj narodnoj pjesmi – Bank of Ireland – trg Merrion – Dublin Castle – Gradska vijećnica – četvrt pubova Temple Bar – Christ Church katedrala – ulica O’Connell – Custom House – rijeka Liffey – park Phoenix. Slobodno vrijeme u gradskom središtu. Vožnja kroz zelenu unutrašnjost Irske. Pašnjaci, stada ovaca, mali gradići s cvjetnim gredicama, ruralna arhitektura kuća sa slamnatim krovovima, jezerca i rijeke – to su krajolici unutrašnjosti „smaragdnog otoka“. Smještaj u hotel u okolici Lisdoonvarne. Noćenje.

5. dan LISDOONVARNA – CLIFFS OF MOHER – BROD PO RIJECI SHANNON – NACIONALNI PARK KILLARNEY – CORK

Doručak. Vožnja kroz zelenu unutrašnjost Irske. Burren je područje „mjesečevog krajolika“ s rijetkim vrstama biljaka. Ovo je „divlja stjenovita Irska“ s posebnim biljnim i životinjskim svijetom. U ljetnim mjesecima prekrasne boje cvijeća prekriju stijene i pašnjake s malim jezercima. Vožnja do jedne od najvećih turističkih atrakcija Irske: Cliffs of Moher, na pojedinim mjestima i više od 200 metara visoki klifovi od pješčenjaka i škriljavca, koji se protežu duž 8 kilometara i dom su jednoj od najvećih kolonija ptica u Irskoj. Dolazak do obale najveće irske rijeke Shannon i prijelaz rijeke brodom. Nastavak vožnje kroz dio područja nacionalnog parka Killarney, jednog od najromantičnijih područja Irske. Ovdje je dolazila i engleska kraljica Viktorija sa svojim dvorskim damama  da bi se divile pogledu na jezera Killarney. Vožnja kroz dio područja nacionalnog parka.  Smještaj u hotel u okolici Corka. Noćenje.

6. dan GRADOVI JUGA IRSKE: CORK – WEXFORD – WATERFORD

Doručak. Danas ćemo istražiti gradove juga Irske. Cork na obali rijeke Lee slikovit je stari trgovački grad. Panoramski razgled grada: St. Anns Shandon -Butter Exchange – English Market – South Mall i most Parliament Bridge – Grand Parade i nacionalni spomenik.  Nastavak vožnje slikovitom južnom Irskom do Wexforda – nekad vikinškog grada i poslije važne luke. Šetnja glavnom ulicom i šetalištem uz obalu s brojnim pubovima. Grad je zadržao tlocrt iz vikinškog doba, a stanovnici govore poseban dijelekt koji podsjeća na zanimljivu gradsku povijest i razne jezične utjecaje. Vožnja do Waterforda, velike morske luke i grada poznatog po proizvodnji kristala. Slobodno vrijeme za šetnju gradom, shopping i opuštanje uz pivo u irskom pubu. Smještaj u hotel na području Waterforda. Noćenje.

7. dan WATERFORD – ROSSLARE – BROD – PEMBROKE – WALES – KENT

Doručak. Vožnja do luke Rosslare. Ukrcaj na brod. Četverosatna plovidba Atlantikom. Za vrijeme plovidbe možete iskoristiti bogatu ponudu restorana, trgovina i kavana na brodu. Iskrcaj s broda u luci Pembroke u Walesu. Nastavak vožnje jugozapadnim Walesom i Engleskom uz gradove Cardiff,  Bristol i Reading uz kraća zaustavljanja putem. Smještaj u hotel na području Kenta „vrta Engleske“. Noćenje.

8. dan KENT – DOVER – BROD – CALAIS – ETRETAT – HONFLEUR – ROUEN

Doručak. Kratka vožnja prema lučkom gradu Doveru. Ukrcaj na brod i plovidba kanalom La Manche do francuske luke Calais. Na brodu su restoran, cafe i trgovine. Iskrcajem s broda u Calaisu za počinje francuski dio ove velike ture. Vožnja normandijskom obalom do Etretata, malenog turističkog mjesta poznatog po bijelim vapnenačkim stijenama koje su bile inspiracija slavnih slikara, najviše oca impresionizma Claudea Moneta. Nastavak puta do Honfleura. Grad karakterizira pitoreskna stara luka s kućama čija su pročelja obložena škriljevcem, koja je inspirirala mnoge umjetnike među kojima su najpoznatiji Gustave Courbet i slikari impresionizma. Dolazak u Rouen, glavni grad gornje Normandije. Razgledati ćemo zanimljivu povijesnu jezgru: trg gdje je francuska nacionalna junakinja Djevica Orleanska spaljena na lomači – katedrala Notre Dame – crkva Saint  Maclou – ulica Rue St. Romain s kućama s drvenim gredama – veliki gradski sat Gros Horloge. Smještaj u hotel u Rouenu. Noćenje.

9. dan ROUEN – CAEN – BAYEUX – ARROMANCHES I PLAŽE ISKRCAVANJA – RENNES

Doručak. Vožnja do Caena gdje ćemo se zaustaviti ispred dvorca Williama Osvajača i prošetati glavnom ulicom do crkve St. Pierre. Put nastavljamo do ljupkog povijesnog gradića Bayeux poznatom po slavnoj tapiseriji kraljice Matilde koja prikazuje osvajanje Engleske, kao i katedrali Naše Gospe. Kratka vožnja do mjesta Arromanches gdje je podignuta prva umjetna luka Mulberry i gdje ćete moći kupiti suvenire koji podsjećaju na iskrcavanje saveznika u Normandiji. U svim obalnim mjestima su vojni muzeji i spomenici koji podsjećaju na ta ratna događanja, a tu su i poznate plaže Omaha i Utah Beach vezane za ratne operacije. Zaustavljanje na vidikovcu iznad plaža. Nastavak vožnje do Rennesa, glavnog grada regije Bretagne. Razgled gradskog središta: Parlament Bretanje – Opera – katedrala – gradska vijećnica – kapela st.Yves. Smještaj u hotel. Noćenje.

10. dan RENNES – MONT ST. MICHEL – ST. MALO – DINAN – RENNES

Doručak. Vožnja do jednog od najposjećenijih mjesta Francuske, “čuda zapadnog svijeta“ otoka Mont St. Michel. Vizijom biskupa Auberta kojem se u snu ukazao sv. Mihovil, započela je izgradnja jedinstvenog samostanskog kompleksa kojeg su već u 13. stoljeću zvali „čudo“. Na vrhu stijene u prostorijama reflektorija imamo dojam da cijela građevina lebdi i stremi u nebo i da je podignuta božanskim nadahnućem, a pogled s terase – vidikovca otkriva da je otok okružen vodom za vrijeme plime, a pijeskom za vrijeme oseke. Ovo je mjesto koje ostavlja dubok utisak na svakog posjetioca! (Autobusom nije moguće doći do otoka, već isključivo ili pješice šetnjom po nasipu ili besplatnim shuttle autobusom). Nastavak puta do grada St. Malo, okruženog povijesnim zidinama. Šetnja povijesnom jezgrom koja ima „mornarski“ ugođaj i gdje imate utisak kao da ste se prenijeli vremenski u doba slavnih gusara koji su često osvajali prekomorske teritorije za francuskog kralja. Slobodno vrijeme u živopisnom gradskom središtu. Put nastavljamo do gradića Dinan, jednog od najljepših i najočuvanijih gradova Bretanje. Šetnja uskim uličicama starog grada: Place des Merciers s najljepšim primjercima kuća s drvenim gredama i Rue de la Cordonnerie, poznata kao „žedna ulica“. Povratak u hotel u Rennesu. Noćenje.

11. dan RENNES – ANGERS – DOLINA LOIRE – VRTOVI DVORCA VILLANDRY – TOURS

Doručak. Odlazimo iz Bretanje i put nastavljamo prema dolini Loire – najduže francuske rijeke, a na njezinim je obalama francusko plemstvo izgradilo brojne dvorce i ladanjska imanja. Zaustavljanje kod dvorca Angers – jedne od najbolje očuvanih srednjovjekovnih tvrđava. Posjet vrtovima dvorca Villandry, jednima od najljepših u Francuskoj. Grad Tours središte je ovog područja uz rijeku Loire. Posjet starom dijelu grada gdje ćemo vidjeti baziliku sagrađenu iznad groba sv.Martina i predahnuti na živopisnom trgu Place Plumereau s kućama iz 15.stoljeća i ugodnim restoranima. Smještaj u hotel u dolini Loire. Noćenje.

12. dan TOURS – CHENONCEAU – BOURGES – LYON

Doručak. Posjet najljepšem dvorcu Loire – dvorac Chenonceau dale su graditi žene. Dvorac je na pritoci Loire rijeci Cher i vezan je za romatičnu priču o ljubavi francuskog kralja Henrija II i Diane od Poitiersa. Prošetati ćemo vrtovima Diane i Catarine Medici i vidjeti unutarnje prostorije dvorca. Odlazak iz doline Loire. Put nastavljamo prema Bourgesu gdje ćemo posjetiti najveću crkvu Francuske katedralu St. Etienne. U 12. stoljeću počela je gradnja ogromne gotičke katedrale bogate raznobojnim prozorima s vitražima, nekima od najljepših u Francuskoj. Prošetati ćemo prekrasnim vrtom uz katedralu. Vožnja kroz područje ugaslih vulkana Auvergne prema Lyonu, drugom najvećem gradu Francuske. Smještaj u hotel u Lyonu. Noćenje.

13. dan LYON – CHAMBERY – ANNECY – ANNEMASSE

Doručak. Razgled Lyona autobusom i pješice: poluotok između rijeka Saone i Rhone – trg Bellecour – četvrt Les Cordeliers – trg Place des Terreux – Gradska vijećnica. Šetnja starom povijesnom jezgrom i posjet crkvi sv.Ivana iz 12. stoljeća s poznatim astronomskim satom. Za stari Lyon koji je pod zaštitom Unesca karakteristični su brojni renesansi prolazi među kućama zvani „traboules“. Na kraju razgleda odlazak javnim prijevozom – uspinjačom na brežuljak Fourviere do panoramskog vidikovca i velike bogato ukrašene bazilike. Slobodno vrijeme u gradskom središtu Lyona za ručak ili kavu. Pješačka zona u središtu nudi bogati izbor trgovina i ugostiteljsku ponudu. Krećemo na vožnju prema francuskim Alpama. Posjet Chamberyju, nekad glavnom gradu savojskih vladara. Razgled gradskog središta: fontana slonova – savojski dvorac – stari grad sa slikovitim ulicama i trgovima. Posjetiti ćemo i jedan od najljepših alpskih gradova Francuske – Annecy je idilično i slikovito smješten uz obalu jezera, a tlocrt starog grada uz kanale, jezero, palaču na otoku, uske povijesne uličice čini grad omiljenim alpskim ljetovalištem. Nastavak puta do francuske strane Ženevskog jezera u čijoj blizini se nalazi grad Annemase. Smještaj u hotel. Noćenje.

14.dan ANNEMASSE – ST. BERNARD – DOLINA AOSTE – ZAGREB

Doručak. Nastavak puta francuskom obalom jezera do ulaska u Švicarsku. Vožnja uz predivne krajolike švicarskih Alpi uz zaustavljanje na najljepšim točkama do Martignyja i dalje do planinskog prijevoja i tunela St.Bernard. Nastavak puta kroz Italiju dolinom Aoste i dalje prema Milanu i Veroni uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

Republika Irska pokriva 70 000 kvadratnih kilometara otoka Irske, dok je jedna šestina otoka pod Ujedinjenim kraljevstvom Velike Britanije i Sjeverne Irske. Oko 6,378,000 stanovnika živi u Republici Irskoj. Glavni grad je Dublin. Zbog bujnog zelenila Irska je „zeleni“ ili „smaragdni“ otok. Obala je stjenovita i razvedena s brojnim stijenama, a krajolici u unutrašnjosti planinski i ispresjecani vodenim tokovima i malim jezerima.

Francuska je država u zapadnoj Europi s 67,158,000 stanovnika i površinom od 674.000 kvadratnih kilometara, s nekoliko prekomorskih teritorija i otoka. Prekomorski posjedi uključuju Francusku Gvajanu u Južnoj Americi, te otoke poput Martinika, Réuniona i Nove Kaledonije u Atlantskom, Indijskom i Tihom oceanu. Francuska je jedna od zemalja osnivačica Europske Unije, i njena teritorijem najveća članica. Jedna je od najrazvijenijih, najbogatijih i najprepoznatljivijih država svijeta, a s 82 milijuna turista godišnje i najposjećenija.

Velika Britanija je država u zapadnoj Europi s preko 65 milijuna stanovnika i glavnim gradom Londonom. Britanija je deveti najveći svjetski otok s površinom od 229.948 kvadratnih kilometara. Sastoji se od Engleske, Škotske i Walesa. Britaniju okružuje preko tisuću otoka i otočića. Sjeverno more i kanal La Manche dijele Britaniju od kontinentalne Europe.

Njemačka je demokratska parlamentarna savezna država, koja se sastoji od 13 saveznih država (njem. Bundesländer) i tri samostalna grada pokrajine. Glavni grad je Berlin i u njemu su smješteni parlament (Bundestag) i vlada (Regierung). Površina zemlje je 357.050 kvadratnih kilometara s ukupno  82,349,400 stanovnika. Najveća je europska zemlja po broju stanovnika te ima najsnažnije europsko gospodarstvo.

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Minimalan broj putnika: 40
 • Rok za prijavu: 30 dana prije putovanja
 • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.
 • Cijena putovanja po osobi: FIRST MINUTE CIJENA 8.990 kn, REDOVNA CIJENA 9.390 kn
  • First minute cijena vrijedi do popune kapaciteta po FM cijeni.
 • Datum putovanja: 15.07. – 28.07.2018.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 

 • Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • Smještaj na osnovi ukupno 12 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelima 3*:
  • 1 noćenje u Njemačkoj (okolica Frankfurta)
  • 4 noćenja u Irskoj ( područja Dublina, Lisdoonvarne, Corka i Waterforda)
  • 1 noćenje u Velikoj Britaniji (područje Kenta na jugu Engleske)
  • 6 noćenja u Francuskoj (Rouen, Rennes-2 noćenja, dolina Loire, Lyon i Annemasse)
 • 1 noćenje s doručkom sa smještajem u dvokrevetnim unutarnjim kabinama na putničkom brodu Rotterdam/Zeebrugge-Hull
 • Dnevni prijevoz brodom Holyhead – Dublin
 • Dnevni prijevoz brodom Killimer – Tarbert preko rijeke Shannon
 • Dnevni prijevoz brodom Rosslare – Pembroke
 • Dnevni prijevoz brodom Dover – Calais preko kanala La Manche
 • Razgledavanja prema programu
 • Stručnog pratitelja tijekom putovanja
 • Pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: 

 • Doplatu za jednokrevetnu sobu (uključuje jednokrevetnu unutarnju kabinu na brodu) – 3.490 kn
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu (uključuje jednokrevetnu vanjsku kabinu na brodu) –  3.790 kn
 • Doplatu za dvokrevetnu vanjsku kabinu na brodovima, po osobi – 350 kn
 • Ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike
 • Informativne cijene ulaznica (mogu biti podložne promjeni): katedrala sv.Patricka Dublin 6,50 EUR, Cliffs of Moher (moherske stijene) 6 EUR, muzej tapiserija u Bayeuxu 9,50 EUR, samostan Mont St.Michel 10 EUR,  vrtovi dvorca Villandry 7 EUR, dvorac Chenoncau 13 EUR, uspinjača u Lyonu za bazilku Fouvrirere povratna karta 2,60 EUR, ulaz u francuske crkve je besplatan. Plaća se posjet riznici, crkvenom muzeju ili uspon na crkveni toranj, ali ne i sam ulaz i posjet crkvi, osim u slučaju crkve – muzeja
 • Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • Putno osiguranje
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]
 • Trokrevetne sobe/kabine: na ovom programu nije moguća rezervacije trokrevetne sobe/kabine.

VAŽNO! PODACI POTREBNI PRILIKOM  REZERVACIJE ARANŽMANA:

 • Molimo da prilikom rezervacije aranžmana obavezno date slijedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, državljanstvo.
 • Ovi su podaci potrebni za brodske liste putnika.

MOGUĆNOST DOPLATE ZA ODABRANA SJEDALA U AUTOBUSU:

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjer prilikom rezervacije.

 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi 100 kn
 • sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi 100 kn

POPUSTI

 • Ovo putovanje približiti će Vam prekrasne prirodne ljepote Irske u kombinaciji s posjetom Dublinu i brodskim vožnjama.
 • Na ovom putovanju moći ćete doživjeti kako ruralni, tako i gradski ambijent, upoznati najveće znamenitosti, ali i uživati u zelenom prirodnom okruženju, prekrasnim jezerima i ljepoti atlantske morske obale.
 • Upoznati ćete i neke od najpoznatijih regija Francuske koje nisu uključene u kraće francuske ture, upoznati ćete Normandiju, Bretanju, dolinu Loire, Lyon i francuske Alpe.
 • Putovanje je vrlo intenzivnog ritma s brojnim razgledima i posjetima i pogodno za putnike koji vole jaku dinamiku razgleda i nastoje maksimalno iskoristiti svaki dan putovanja.
 • Vremena za kupovinu, kavu, posjete muzejima ili osobne programe ima tokom svakog dana.
 • Naš iskusni pratitelj s velikim iskustvom vođenja putovanja u ove zemlje približiti će Vam odredišta na ovoj turi, način života, povijest i običaje.
 • Prije polaska na put putnici će dobiti detaljne praktične upute.

KORISNE INFORMACIJE

 • Valuta u Republici Irskoj, Francuskoj i Njemačkoj je euro. Valuta u Velikoj Britaniji je britanska funta (GBP). Preporučujemo ukoliko imate mogućnosti da nabavite funte prije početka putovanja u Hrvatskoj jer je tečaj često povoljniji nego na licu mjesta. Jedan kraći dio ture u povratku ide kroz Švicarsku, valuta je švicarski franak CHF. Na stajalištima u Švicarskoj moguće je plaćati i u eurima ili kreditnim karticama.
 • Preporučujemo da na put uz veći kofer uzmete manju torbu za noćenje na brodovima kako ne biste morali nositi svu Vašu prtljagu u brodsku kabinu. Naš autobus ide s grupom na sve brodove na turi i Vašu veću prtljagu možete ostaviti u prtljažniku autobusa, ukoliko to želite.
 • Ponesite na put odjeću i obuću za različite vremenske prilike, obavezno jaknu, vestu, čvršću sportsku obuću, zaštitu od kiše, ali naravno i ljetnu laganiju odjeću
 • Adaptere za električnu energiju koji su potrebni u Velikoj Britaniji i Irskoj možete kupiti na prvom putničkom brodu na turi u brodskoj trgovini ili na licu mjesta

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 14D 009 IVFT

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!