Južna Koreja velika tura: 10 dana

Top ponuda Već od 13.712,79
10 dana Avion Zagreb Hoteli 4* Već od 13.712,79 Kn 14.089,52 Kn 1820 € 1870 €  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

Vrijednost više: Hoteli s 4* na cijeloj turi, spavanje u budističkom hramu na način redovnika, sudjelovanje na ceremoniji sa redovnicima!

Uključeni svi izleti i ulaznice, kružna tura cijelom zemljom!

Ukoliko ste istraživački tip ili jednostavno željni istraživanja novih kultura i povijesnih znamenitosti te lokaliteta s duboko ukorijenjenom tradicijom, onda je Južna Koreja apsolutno savršen izbor za Vas!

Jedna od najrazvijenijih svjetskih zemalja sa snažnom industrijom u svim oblastima, Južna Koreja – država prepuna suprotnosti, bogate kulture, drevnih lokaliteta, osebujnih gradova poput Seoula i prekrasnih prirodnih ljepota – ostavit će svakog posjetitelja bez daha!

1.dan: ZAGREB – SEOUL 

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci minimalno dva sata prije predviđenog polijetanja zrakoplova. Prijava na let  i polijetanje zrakoplova za Istanbul na liniji TK 01056 Turkish Airlinesa u 20.15 sati uz dolazak u Istanbul predviđen u 23.30 sati. Nastavak leta za Seoul u 01.50 sati na liniji TK 00090 Turkish Airlinesa.

2.dan: SEOUL 

Predviđeno slijetanje u Seoul je u 18:10 sati (lokalno vrijeme). Nakon obavljanja carinskih formalnosti slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Po želji grupe večernja šetnja Seoulom uz našeg pratitelja putovanja. Moguć zajednički odlazak na večeru u neki od lokalnih restorana (doplata na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: SEOUL – DMZ TURA – SEOUL 

Doručak u hotelu. Nakon doručka slijedi vožnja prema DMZ, današnjoj granici sjeverne i južne Koreje. DMZ je naziv za dio teritorija koji prolazi sredinom Korejskog poluotoka, a koji je uspostavljen nakon Korejskog rata kako bi služio kao tampon zona između Sjeverne i Južne Koreje. Demilitarizirana zona služi kao granica između Sjeverne i Južne Koreje, a dijeli poluotok prolazeći 38. paralelom. Demilitarizirana zona službeno je nastala nakon Korejskog sporazuma o primirju između Kine, Sjeverne Koreje i Ujedinjenih naroda 1953. godine. Danas ovo mjesto, iako se naziva demilitarizirana zona, smatraju najmilitiriziranijim mjestom na svijetu. Obilazimo Imjingak park – Most Ujedinjenja – ID Check – DMZ kino i izložbenu dvoranu – Treći infiltracijski tunel – Dora osmatračnicu – Dorasan postaju. Demilitarizirana zona je 250 km duga te otprilike 4 km široka. Nakon posjeta DMZ-u ćemo odmoriti uz ručak ( Plaćanje na licu mjesta ). Nakon ručka slijedi povratak u Seoul. Po dolasku u Seoul idemo u Korejski ratni muzej posvećen Korejskom ratu. Nakon šetnje spomen područjem odlazak na tržnicu Namdaemun – najveću tradicionalnu tržnicu u Koreji. Povratak u hotel. Navečer predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela (doplata na licu mjesta). Noćenje.

4.dan: SEOUL – MT. SEORAK – GANGEUNG 

Doručak u hotelu. Nakon doručka nastavljamo prema planini Seorak koja se nalazi u sklopu Seoraksan Nacional Parka. Šetnja nacionalnim parkom te odlazak žičarom do tvrđave Gwongeumseong, koja je u Koreji poznata i kao dvorac Toto ili dvorac Gwon-Kim, a koja je prema legendi ime dobila prema dva generala Gwonu i Kimu, koji su zajednički sagradili tvrđavu kako bi spriječili rat. Usput ćemo proći i pokraj hrama Sinheungsa gdje se nalazi i poznati 15-metarski kip brončanog Bude  “Tongil Daebul”, jedan od najprepoznatljivijih simbola Koreje. Nakon razgleda moguć ručak ( Plaćanje na licu mjesta ) u nekom od lokalnih restorana. Nakon ručka polazak prema istoku zemlje, prema gradu Gangneung, gdje ćemo prenoćiti. Smještaj u hotel. Navečer predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela (Plaćanje na licu mjesta ). Noćenje.

5.dan: GANGEUNG – DONGHAE 

Doručak u hotelu. Slijedi vožnja istočnom obalom Koreje pokraj plaže Gyeongbokdae, gdje ćemo vidjeti i jedan od najpoznatijih svjetskih hotela Sun Cruise resort, koji je izgrađen u obliku cruisera a nalazi se na litici iznad mora. Negdje usput ručak u nekom od lokalnih restorana. Idemo u gradić Donghae, prema hramu Samhwa koji se nalazi na ulazu u dolinu Mureung, a star je preko 1000 godina. Danas hram služi kao budistička škola te je u njemu moguće prenoćiti. Moći ćete iskusiti ispijanje čaja sa redovnicima te isto tako sa njima i porazgovarati. Navečer ćemo imati organiziranu večeru u hramu. Noćenje na podnim madracima u hramu. Muškarci i žene spavaju odvojeno u hramu, sukladno načinu života redovnika. Noćenje.

6.dan: DONGHAE – ANDONG 

Rano ustajanje u 3.30h te sudjelovanje u jutarnjoj ceremoniji sa redovnicima ( Po želji gostiju ). Rani doručak u hramu. Nakon doručka nastavljamo prema Andongu gdje posjećujemo selo Hahoe, selo pod zaštitom UNESCA. U selu je ostao sačuvan ritualni ples pod maskama Byeolsingut, koji ćemo imati prilike vidjeti. Osim toga selo čuva mnoge kulturne baštine koje prikazuju korejsku tradiciju i drevne arhitektonske stilove. Posjetiti ćemo i Byeongsan Seowon konfucijansku akademiju, osnovanu početkom 17. stoljeća. Nakon razgleda ćemo odmoriti uz zajednički ručak ( Plaćanje na licu mjesta ). Smještaj u hotel u Andongu. Navečer predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela ( Plaćanje na licu mjesta ). Noćenje.

7.dan: ANDONG – GYEONGJU – BUSAN

Doručak u hotelu. Slijedi odlazak prema gradu Gyeongju, koji je danas drugi najveći grad u provinciji nakon Andonga, no gotovo 1000 godina je bio glavni grad drevnog kraljevstva Silla koje je vladalo dvjema trećinama korejskog poluotoka. Iz tog je vremena u gradu ostao veliki broj arheoloških lokaliteta i kulturnih spomenika, zbog čega ga zovu “Muzej bez zidova“. Posjetiti ćemo nacionalni muzej te kompleks grobnica Daeseongdong – velike drevne grobnice kraljeva i plemića kraljevstva Silla. Ovdje se nalaze 23 velike grobnice od kojih su najpoznatije Cheonmachong i Hwangnamdaechong – Pojas parka Tumuli sa grobnicama. Vidjeti ćemo i Cheomseongdae – najstariji postojeći astronomski opservatorij u Aziji i jezero Anapji (Wolji) – umjetno jezero koje je bilo dio kompleksa drevne palače Banwolseong – Hram Bulguksa i Seokguram špilja, lokaliteti u koje ćemo oba ući. U toku razgleda slobodno vrijeme za ručak u nekom od lokalnih restorana ( Plaćanje na licu mjesta ). Nakon razgleda polazak prema Busanu. Smještaj u hotelu u Busanu. Navečer predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela ( Plaćanje na licu mjesta ). Noćenje.

8.dan: BUSAN 

Doručak u hotelu. Slijedi cjelodnevni razgled Busana, drugoga po veličini grada u Južnoj Koreji. Prvo idemo do APEC NURIMARU koja se nalazi na otoku Dongbaekseom. Ova zgrada zanimljivog izgleda ime je dobila kombinacijom dvije korejske riječi, nuri (“svijet”) i maru (“summit”), te riječi “ APEC ” koja se odnosi na APEC konferencijsku dvoranu. U prijevodu, mjesto gdje se svijet održava APEC summit. Iako je zgrada modernističkog izražaja, njezin vizualni izražaj pokazuje razne vrijednosti korejske kulture. Potom ćemo proći busanskom šetnicom Dalmaji, koju nazivaju korejskim Montmartreom, a odakle se pruža prekrasan pogled na ocean – Anapji Palača – Hram Haedong Yonggungsa – Most Gwangan riblja tržnica Jagalchi – trg BIFF – tržnicu Gukje – Memorijalno groblje UN – Park Yongdusan. U međuvremenu ćemo imati kraće slobodno vrijeme za ručak u nekom od lokalnih restorana ( Plaćanje na licu mjesta ). Navečer povratak u hotel u Busanu. Predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela ( Plaćanje na licu mjesta ). Noćenje.

9.dan: BUSAN – SUWON – SEOUL 

Doručak u hotelu. Polazak prema Seoulu. Nakon ručka nastavljamo prema Suwonu – glavnom gradu provincije Gyeonggi-do, samo 30 km udaljenom od Seoula. Tu ćemo posjetiti utvrdu Hwaseong koja se nalazi na popisu Svjetske baštine UNESCO-a. Polazak prema Seoulu. Usput obilazimo toranj Namsan Seoul ( N – Tower ) – jedan od najviših tornjeva Istoka, visok 236 metara, na koji ćemo se ujedno i popeti. Na putu prema Seoulu proći ćemo pokraj knjižnice Namsan, jedne od najvećih azijskih knjižnica. Tijekom razgleda ćemo odmoriti uz zajednički ručak ( Plaćanje na licu mjesta ), a nakon razgleda te dolaska u Seoul ćemo se smjestiti u hotel i osvježiti. Slobodna večer za uživanje u Seoulu. Noćenje. 

10.dan: SEOUL – ISTANBUL – ZAGREB 

Doručak u hotelu. Nakon doručka nastavljamo s razgledom Soula. Obilazimo palaču Gyeongbokgung (Sjeverna palača) – nekada glavnu palaču dinastije Joseon, a prema mnogima najljepša i najveća od 5 palača u gradu. Oni koji žele osjetiti duh tradicije, palačom mogu prošetati odjeveni u hanbok – tradicionalnu korejsku nošnju. Obići ćemo i Nacionalni tradicijski muzej – Hram Jogyesa – Insadong ulicu s bogatom ponudom umjetničkih i obrtničkih proizvoda, prošetati ćemo uz rječicu Cheonggyecheon koja teče centrom Seoula, a onima kojima nije bilo dosta kupovine predlažemo Myeongdong Spree. U večernjim satima transfer iz hotela do zračne luke. Polijetanje zrakoplova u 23:45 sati uz dolazak u Istanbul 05.10 sati po lokalnom vremenu. Prijava na let za Zagreb u 07.00 po lokalnom vremenu, uz dolazak u Zagreb u 08.05h. Kraj programa.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

RED LETENJA – podložan promjeni VRIJEME LETA
TK1056 ZAG – IST 20:15 23:30
TK 90 IST – ICN 01:50 18:10
TK 91 ICN – IST 23:45 05:10
TK1053 IST – ZAG 07:00 08:05

 Bitne Napomene

 • Odgovorni organizator: Putolovac Putovanja d.o.o.
 • KLASIFIKACIJA OVOG PUTOVANJA JE: PROFESSIONAL – Više o klasifikaciji putovanja pogledajte OVDJE.
TERMIN POLASKA HOTELI 4*
01.07. – 10.07.2023. FM 1820 €/ 13.712,79 kn
RC 1870 €/ 14.089,52 kn
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE (obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana) 465 €/ 3503,54 kn
UKUPNA CIJENA ARANŽMAN + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE 1820 €/ 13.712,79 kn + 465 €/ 3503,54 kn
= 2285 €/ 17.216,33 kn

 

 • Iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • Cijena aranžmana se odnosi na jednu osobu
 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Putne isprave: Za putovanje u Republiku Koreju, hrvatski državljani trebaju imati važeću hrvatsku putovnicu. Za boravak do 90 dana, hrvatskim državljanima nije potrebna viza.
 • Konzularne informacije vezane uz Republiku Koreju pogledajte OVDJE.
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Rok prijave: Do popunjenja kapaciteta ukoliko nije nije određen vremenski period
 • Potrebno je minimalno 15 polaznika kako bi se putovanje održalo
 • Prijevoznik: Turkish Airlines

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Povratnu zrakoplovnu kartu ekonomske klase na relaciji Zagreb – Istanbul – Seoul – Istanbul – Zagreb
 • Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)
 • Stručno vodstvo tijekom cijelog putovanja – usluge voditelja putovanja
 • Lokalnog vodiča na engleskom jeziku tokom cijelog putovanja
 • 7 noćenja u hotelima 4* na osnovi usluge noćenje s doručkom
 • 1 noć u hramu Samhwa, spavanje na podu kao i redovnici, muškarci odvojeno od žena
 • Večeru u hramu Samhwa
 • Obilazak DMZ zone sa svim lokalitetima
 • Ulazak u Seoarak nacionalni park
 • Ulaznicu za dvorac Gwongeumseong
 • Karta za žičaru do dvorca Gwongeumseong
 • Ulaznicu za dvorac Hwaseong
 • Ulaznicu za muzej maski u Andongu
 • Ulazak na opservatorij u Gyeongju
 • Ulazak na opservatorij u N Tower u Seoulu
 • Obilazak nacionalnog muzeja i palače u Seoulu uz ulaznicu
 • Sve transfere turističkim autobusom prema programu putovanja
 • Sve razglede prema programu putovanja
 • 1 boca mineralne vode po putniku dnevno
 • Organizacija i priprema putovanja te jamčevno osiguranje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte 465 €/ 3503,54 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu: 430 €/ 3.239,84 kn
 • Doplata za polupansion ( 7 večera ): 200 €/ 1.506,90 kn
 • Popust na treću osobu u trokrevetnoj sobi: 100 €/ 753,45 kn
 • Napojnicu za lokalne vodiče i vozača: cca 5 USD po osobi po danu – doplata na licu mjesta/ nije obavezna ali je poželjno nagraditi lokalne agente
 • Obroke i pića koji nisu navedeni pod „cijena uključuje“
 • Ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju a nisu navedeni u cijeni aranžmana
 • Osobnu potrošnju
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na ili na mail [email protected]

VAŽNA NAPOMENA

 • Rezervacija putovanja je moguća isključivo uplatom akontacije ili dijela iznosa. Usmena rezervacija putovanja nije moguća,
 • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,
 • U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,
 • Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
 • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

KORISNE INFORMACIJE

 • Službeni jezik: Korejski
 • Broj stanovnika: Cca 50 milijuna stanovnika
 • Religija: Kršćanstvo (protestanti i katolici) 48,6%; budisti 47,7%; konfucijanci 3% i ostali cca 1%
 • Valuta: 1 won = 100 chona, jedino dozvoljeno sredstvo plaćanja u Koreji. 1€ = 1256 vona, 1$ = 1066 wona.
 • Kartice: American Express, VISA, Diners Club i Master Card, više u većim gradovima, za lokacije van gradova obavezno ponijeti gotovinu
 • Klima: Umjerena, s više padalina ljeti i hladnim zimama.
 • Vremenska razlika: Južna Koreja se nalazi u UTC+09:00 vremenskoj zoni, odnosno + 7h ili 8h u odnosu na Hrvatsku, ovisno o dobu godine
 • Cijepljenje: Nije potrebno
 • Viza: Za državljane Republike Hrvatske nije potrebna viza za boravak do 90 dana
 • Piće i hrana: Poželjno je piti flaširanu vodu i hraniti se u isključivo provjerenim objektima za prehranu
 • Struja: Nije potrebno ponijeti adapter za električnu energiju. Struja u Južnoj Koreji je 220 volti i možete koristiti naše standardne punjače.
 • Odjeća: Preporuča se slojevito oblačenje zbog razlike između jutarnjih i podnevnih temperatura. Svakako vam savjetujemo ponijeti udobnu, kratku ljetnu odjeću, ali i jakne zbog razlike u temperaturama unutar zemlje, te na brojnim lokalitetima gdje se krećemo.
 • Hrana. Tipična azijska, bazirana na riži i povrću, najjeftiniji obrok možete pojesti u restoranima brze hrane gdje će vas obrok koštati od 5-10€. Obični restorani obrok naplaćuju u prosjeku od 10 – 20€.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 45 dana prije putovanja)
 • Kreditne kartice: jednokratno (Maestro, Master Card, Visa, Visa Electron, Premium Visa, Diners, Discover)
 • Kreditne kartice: Obročno u poslovnici na POS aparatu (Diners na 12 rata, Visa I Mastercard Erste Banke na 12 rata, MasterCard, Visa, Visa Gold Zagrebačke banke do 24 rate – vrijedi za sve kreditne I debitne kartice)
 • Plaćanje putem web shopa putem sustava CORVUS PAY (zatražiti link za plaćanje prilikom prijave) – Diners na 12 rata, Visa I Mastercard Erste Banke na 12 rata, MasterCard, Visa, Visa Gold Zagrebačke banke do 24 rate, svim ostalim karticama jednokratno
 • Plaćanje Visa Premium karticom na rate – do 12 rata – u partnerskoj agenciji po dogovoru sa prodajnim agentom
 • Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.
 • Za sva obročna plaćanja od 2-24 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%

COVID-19 SIGURNA REZERVACIJA

Za sve nove rezervacije za putovanja u organizaciji turističke agencije Putolovac moguća je promjena termina putovanja i promjena destinacije prije putovanja u slučaju nepredvidivih situacija izazvanih COVID-19 pandemijom.

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2022. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni opći uvjeti putovanja turističke agencije Putolovac. Gore navedeni uvjeti ne vrijede u slučaju da se putnik sam zarazi na putovanju, dobije simptome ili bude pozitivan na COVID-19 virus prije, za vrijeme ili poslije putovanja. U tom slučaju također vrijede Opći Uvjeti turističke agencije Putolovac.

PROTOKOLI KOJI SE PRIMJENJUJU PRILIKOM ULASKA I BORAVKA U JUŽNOJ KOREJI USLIJED PANDEMIJE VIRUSA SARSCoV-2 I BOLESTI COVID-19

Za putovanje u Republiku Koreju svi strani državljani trebaju već prilikom ulaska na zrakoplov prije leta predočiti rezultat testiranja za COVID-19: ili negativan PCR test negativan koji nije stariji od tri dana računajući od 0:00 na dan polaska zrakoplova; ili negativan BAT test učinjen pod nadzorom u medicinskoj ustanovi koji nije stariji od jedan dan računajući od 0:00 na dan polaska zrakoplova.

Od lipnja 2022. je ukinuta obvezna karantena po ulasku u zemlju za sve putnike. Prije putovanja, preporučuje se registracija negativnog testa na COVID-19 putem aplikacije Q-CODE:
https://cov19ent.kdca.go.kr/cpassportal/biz/beffatstmnt/main.do;jsessionid=5g7t4L54G_-kkj5ElSOvzrjcnmHzSvxhifdBTMcj.prd-cpass-was92?lang=en

Više na poveznici OVDJE. 

INFORMACIJE O POVRATKU HRVATSKIH DRŽAVLJANJA U HRVATSKU PRILIKOM PRELASKA ZRAČNIH GRANICA REPUBLIKE HRVATSKE

***Prilikom povratka u Hrvatsku točnije prelaska hrvatske granice svi putnici su dužni predočiti samo osobnu iskaznicu/putovnicu kao nekad. Za državljane EU među koje spada i Hrvatska više nema nikakvih Covid restrikcija, karantena niti dodatne dokumentacije prilikom povratka u Hrvatsku.

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Putolovac Putovanja d.o.o., OIB: 49394434640, Tkalčićeva 5, 10000 Zagreb. Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb, Hrvatska, Broj police Osiguranje jamstva OV0682927038 uplaćena kod Adriatic osiguranja, Broj police Osiguranje od odgovornosti OV0682927039 uplaćena kod Adriatic osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

Šifra: 10D 000 JKVT

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!