Južna Koreja velika tura: 10 dana

Već od 1.820 €
10 dana Avion Zagreb Hoteli 4* Već od 1.820 € 1.870 €  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

Vrijednost više: Hoteli s 4* na cijeloj turi, spavanje u budističkom hramu na način redovnika, sudjelovanje na ceremoniji sa redovnicima!

Uključeni svi izleti i ulaznice, kružna tura cijelom zemljom!

Ukoliko ste istraživački tip ili jednostavno željni istraživanja novih kultura i povijesnih znamenitosti te lokaliteta s duboko ukorijenjenom tradicijom, onda je Južna Koreja apsolutno savršen izbor za Vas! Jedna od najrazvijenijih svjetskih zemalja sa snažnom industrijom u svim oblastima, Južna Koreja – država prepuna suprotnosti, bogate kulture, drevnih lokaliteta, osebujnih gradova poput Seoula i prekrasnih prirodnih ljepota – ostavit će svakog posjetitelja bez daha!

1.dan: ZAGREB – SEOUL 

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci minimalno dva sata prije predviđenog polijetanja zrakoplova. Prijava na let  i polijetanje zrakoplova za Istanbul na liniji TK 01056 Turkish Airlinesa u 20.15 sati uz dolazak u Istanbul predviđen u 23.30 sati. Nastavak leta za Seoul u 01.50 sati na liniji TK 00090 Turkish Airlinesa.

2.dan: SEOUL 

Predviđeno slijetanje u Seoul je u 18:10 sati (lokalno vrijeme). Nakon obavljanja carinskih formalnosti slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Po želji grupe večernja šetnja Seoulom uz našeg pratitelja putovanja. Moguć zajednički odlazak na večeru u neki od lokalnih restorana (doplata na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: SEOUL – DMZ TURA – SEOUL 

Doručak u hotelu. Nakon doručka slijedi vožnja prema DMZ, današnjoj granici sjeverne i južne Koreje. DMZ je naziv za dio teritorija koji prolazi sredinom Korejskog poluotoka, a koji je uspostavljen nakon Korejskog rata kako bi služio kao tampon zona između Sjeverne i Južne Koreje. Demilitarizirana zona služi kao granica između Sjeverne i Južne Koreje, a dijeli poluotok prolazeći 38. paralelom. Demilitarizirana zona službeno je nastala nakon Korejskog sporazuma o primirju između Kine, Sjeverne Koreje i Ujedinjenih naroda 1953. godine. Danas ovo mjesto, iako se naziva demilitarizirana zona, smatraju najmilitiriziranijim mjestom na svijetu. Obilazimo Imjingak park – Most Ujedinjenja – ID Check – DMZ kino i izložbenu dvoranu – Treći infiltracijski tunel – Dora osmatračnicu – Dorasan postaju. Demilitarizirana zona je 250 km duga te otprilike 4 km široka. Nakon posjeta DMZ-u ćemo odmoriti uz ručak ( Plaćanje na licu mjesta ). Nakon ručka slijedi povratak u Seoul. Po dolasku u Seoul idemo u Korejski ratni muzej posvećen Korejskom ratu. Nakon šetnje spomen područjem odlazak na tržnicu Namdaemun – najveću tradicionalnu tržnicu u Koreji. Povratak u hotel. Navečer predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela (doplata na licu mjesta). Noćenje.

4.dan: SEOUL – MT. SEORAK – GANGEUNG 

Doručak u hotelu. Nakon doručka nastavljamo prema planini Seorak koja se nalazi u sklopu Seoraksan Nacional Parka. Šetnja nacionalnim parkom te odlazak žičarom do tvrđave Gwongeumseong, koja je u Koreji poznata i kao dvorac Toto ili dvorac Gwon-Kim, a koja je prema legendi ime dobila prema dva generala Gwonu i Kimu, koji su zajednički sagradili tvrđavu kako bi spriječili rat. Usput ćemo proći i pokraj hrama Sinheungsa gdje se nalazi i poznati 15-metarski kip brončanog Bude  “Tongil Daebul”, jedan od najprepoznatljivijih simbola Koreje. Nakon razgleda moguć ručak ( Plaćanje na licu mjesta ) u nekom od lokalnih restorana. Nakon ručka polazak prema istoku zemlje, prema gradu Gangneung, gdje ćemo prenoćiti. Smještaj u hotel. Navečer predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela (Plaćanje na licu mjesta ). Noćenje.

5.dan: GANGEUNG – ANDONG – DONGHAE / HRAM GOLGULSA

Doručak u hotelu. Slijedi vožnja istočnom obalom Koreje pokraj plaže Gyeongbokdae, gdje ćemo vidjeti i jedan od najpoznatijih svjetskih hotela Sun Cruise resort, koji je izgrađen u obliku cruisera a nalazi se na litici iznad mora. Nastavljamo prema Andongu gdje posjećujemo selo Hahoe, selo pod zaštitom UNESCA. U selu je ostao sačuvan ritualni ples pod maskama Byeolsingut, koji ćemo imati prilike vidjeti. Osim toga selo čuva mnoge kulturne baštine koje prikazuju korejsku tradiciju i drevne arhitektonske stilove. Posjetiti ćemo i Byeongsan Seowon konfucijansku akademiju, osnovanu početkom 17. stoljeća. Nakon razgleda ćemo odmoriti uz zajednički ručak ( Plaćanje na licu mjesta ).Nakon razgled idemo u gradić Donghae, prema hramu Golgulsa, jedan od najstarijih hramova u Koreji. Danas hram služi kao budistička škola te je u njemu moguće prenoćiti. Moći ćete iskusiti ispijanje čaja sa redovnicima te isto tako sa njima i porazgovarati. Navečer ćemo imati organiziranu večeru u hramu. Noćenje na podnim madracima u hramu. Muškarci i žene spavaju odvojeno u hramu, sukladno načinu života redovnika. Noćenje.

6.dan: DONGHAE – GYEONGJU – DAEGU

Rano ustajanje u 3.30h te sudjelovanje u jutarnjoj ceremoniji sa redovnicima ( Po želji gostiju ). Rani doručak u hramu. lijedi odlazak prema gradu Gyeongju, koji je danas drugi najveći grad u provinciji nakon Andonga, no gotovo 1000 godina je bio glavni grad drevnog kraljevstva Silla koje je vladalo dvjema trećinama korejskog poluotoka. Iz tog je vremena u gradu ostao veliki broj arheoloških lokaliteta i kulturnih spomenika, zbog čega ga zovu “Muzej bez zidova“. Posjetiti ćemo nacionalni muzej te kompleks grobnica Daeseongdong – velike drevne grobnice kraljeva i plemića kraljevstva Silla. Ovdje se nalaze 23 velike grobnice od kojih su najpoznatije Cheonmachong i Hwangnamdaechong – Pojas parka Tumuli sa grobnicama. Vidjeti ćemo i Cheomseongdae – najstariji postojeći astronomski opservatorij u Aziji i jezero Anapji (Wolji) – umjetno jezero koje je bilo dio kompleksa drevne palače Banwolseong – Hram Bulguksa i Seokguram špilja, lokaliteti u koje ćemo oba ući. U toku razgleda slobodno vrijeme za ručak u nekom od lokalnih restorana ( Plaćanje na licu mjesta ). Nakon završetka svih razgleda idemo prema hotelu u Daegu. Noćenje.

7.dan: GYEONGJU – BUSAN

Doručak u hotelu. Nakon razgleda polazak prema Busanu, drugom najvećem gradu u Južnoj Koreji. Krećemo sa razgledom najvećih znamenitosti ovog grada. Idemo do hrama Haedong Yonggungsa, potom ćemo otići do šetnice Dalmaji-gil, koju nazivaju korejskim Montmartreom, a odakle se pruža prekrasan pogled na ocean te se spustiti na najpoznatiju busansku plažu Haeundae Beach. Potom idemo do APEC NURIMARU koja se nalazi na otoku Dongbaekseom. Ova zgrada zanimljivog izgleda ime je dobila kombinacijom dvije korejske riječi, nuri (“svijet”) i maru (“summit”), te riječi “ APEC ” koja se odnosi na APEC konferencijsku dvoranu. U prijevodu, mjesto gdje se svijet održava APEC summit. Iako je zgrada modernističkog izražaja, njezin vizualni izražaj pokazuje razne vrijednosti korejske kulture. Putem ćemo proći kroz 900 metara dugački most Gwangan, čudo moderne tehnologije koje u žargonu nazivaju dijamantni most. Smještaj u hotelu u Busanu. Navečer predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela ( Plaćanje na licu mjesta ). Noćenje.

8.dan: BUSAN 

Doručak u hotelu. Nastavljamo sa razgledom Busana. Danas idemo u etno selo Gamcheon koje se nalazi u blizini Busana. Ovo je selo pitoresknih kuća koje je sagrađeno 1920tih godina relociranjem siromašnih stanovnika Busana. Šetnja ovim pitoresknim mjestom. Potom idemo na riblju tržnicu Jagalchi – trg BIFF – tržnica Gukje – Park Yongdusan – most Yeongdodaegyo. U međuvremenu ćemo imati kraće slobodno vrijeme za ručak u nekom od lokalnih restorana ( Plaćanje na licu mjesta ). Navečer povratak u hotel u Busanu. Predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela ( Plaćanje na licu mjesta ). Noćenje.

9.dan: BUSAN – SUWON – SEOUL 

Doručak u hotelu. Polazak prema Seoulu. Nakon ručka nastavljamo prema Suwonu – glavnom gradu provincije Gyeonggi-do, samo 30 km udaljenom od Seoula. Tu ćemo posjetiti utvrdu Hwaseong koja se nalazi na popisu Svjetske baštine UNESCO-a. Polazak prema Seoulu. Usput obilazimo toranj Namsan Seoul ( N – Tower ) – jedan od najviših tornjeva Istoka, visok 236 metara, na koji ćemo se ujedno i popeti. Na putu prema Seoulu proći ćemo pokraj knjižnice Namsan, jedne od najvećih azijskih knjižnica. Tijekom razgleda ćemo odmoriti uz zajednički ručak ( Plaćanje na licu mjesta ), a nakon razgleda te dolaska u Seoul ćemo se smjestiti u hotel i osvježiti. Slobodna večer za uživanje u Seoulu. Noćenje. 

10.dan: SEOUL – ISTANBUL – ZAGREB 

Doručak u hotelu. Nakon doručka nastavljamo s razgledom Soula. Obilazimo palaču Gyeongbokgung (Sjeverna palača) – nekada glavnu palaču dinastije Joseon, a prema mnogima najljepša i najveća od 5 palača u gradu. Oni koji žele osjetiti duh tradicije, palačom mogu prošetati odjeveni u hanbok – tradicionalnu korejsku nošnju. Obići ćemo i Nacionalni tradicijski muzej – Hram Jogyesa – Insadong ulicu s bogatom ponudom umjetničkih i obrtničkih proizvoda, prošetati ćemo uz rječicu Cheonggyecheon koja teče centrom Seoula, a onima kojima nije bilo dosta kupovine predlažemo Myeongdong Spree. U večernjim satima transfer iz hotela do zračne luke. Polijetanje zrakoplova u 23:45 sati uz dolazak u Istanbul 05.10 sati po lokalnom vremenu. Prijava na let za Zagreb u 07.00 po lokalnom vremenu, uz dolazak u Zagreb u 08.05h. Kraj programa.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

RED LETENJA – podložan promjeni VRIJEME LETA
TK1056 ZAG – IST 20:15 23:30
TK 90 IST – ICN 01:50 18:10
TK 91 ICN – IST 23:45 05:10
TK1053 IST – ZAG 07:00 08:05

 

Azerbajdžan velika turaLibanon Velika Tura i BejrutBitne Napomene

 • Odgovorni organizator: Putolovac Putovanja d.o.o.
 • KLASIFIKACIJA OVOG PUTOVANJA JE: PROFESSIONAL – Više o klasifikaciji putovanja pogledajte OVDJE.
01.07. – 10.07.2023.
RASPRODANO!
HOTELI 4* EUR HRK
FIRST MINUTE CIJENA 1.820 13.712,79
REDOVNA CIJENA 1.870 14.089,52
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
465 3.503,54
UKUPNO
(FIRST MINUTE CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)
2.285 17.216,33
NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)
430 3.503,54

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

 • Iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • Cijena aranžmana se odnosi na jednu osobu
 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Putne isprave: Za putovanje u Republiku Koreju, hrvatski državljani trebaju imati važeću hrvatsku putovnicu. Za boravak do 90 dana, hrvatskim državljanima nije potrebna viza.
 • Konzularne informacije vezane uz Republiku Koreju pogledajte OVDJE.
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Rok prijave: Do popunjenja kapaciteta ukoliko nije određen vremenski period
 • Potrebno je minimalno 15 polaznika kako bi se putovanje održalo
 • Prijevoznik: Turkish Airlines

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Povratnu zrakoplovnu kartu ekonomske klase na relaciji Zagreb – Istanbul – Seoul – Istanbul – Zagreb
 • Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)
 • Stručno vodstvo tijekom cijelog putovanja – usluge voditelja putovanja
 • Lokalnog vodiča na engleskom jeziku tokom cijelog putovanja
 • 7 noćenja u hotelima 4* na osnovi usluge noćenje s doručkom
 • 1 noć u hramu Golgusa, spavanje na podu kao i redovnici, muškarci odvojeno od žena
 • Obilazak DMZ zone sa svim lokalitetima
 • Ulazak u Seoarak nacionalni park
 • Ulaznicu za dvorac Gwongeumseong
 • Karta za žičaru do dvorca Gwongeumseong
 • Ulaznicu za dvorac Hwaseong
 • Ulaznicu za muzej maski u Andongu
 • Ulazak na opservatorij u Gyeongju
 • Ulazak na opservatorij u N Tower u Seoulu
 • Obilazak nacionalnog muzeja i palače u Seoulu uz ulaznicu
 • Sve transfere turističkim autobusom prema programu putovanja
 • Sve razglede prema programu putovanja
 • 1 boca mineralne vode po putniku dnevno
 • Organizacija i priprema putovanja te jamčevno osiguranje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte 465 € / 3.503,54 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu: 430 € / 3.239,84 kn
 • Doplata za polupansion ( 7 večera ): 200 € / 1.506,90 kn
 • Popust na treću osobu u trokrevetnoj sobi: 100 € / 753,45 kn
 • Napojnicu za lokalne vodiče i vozača: cca 5 USD po osobi po danu – doplata na licu mjesta/ nije obavezna ali je poželjno nagraditi lokalne agente
 • Obroke i pića koji nisu navedeni pod „cijena uključuje“
 • Ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju a nisu navedeni u cijeni aranžmana
 • Osobnu potrošnju
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na ili na mail [email protected]

VAŽNA NAPOMENA

 • Rezervacija putovanja je moguća isključivo uplatom akontacije ili dijela iznosa. Usmena rezervacija putovanja nije moguća,
 • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,
 • U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,
 • Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
 • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

KORISNE INFORMACIJE

 • Službeni jezik: Korejski
 • Broj stanovnika: Cca 50 milijuna stanovnika
 • Religija: Kršćanstvo (protestanti i katolici) 48,6%; budisti 47,7%; konfucijanci 3% i ostali cca 1%
 • Valuta: 1 won = 100 chona, jedino dozvoljeno sredstvo plaćanja u Koreji. 1€ = 1256 vona, 1$ = 1066 wona.
 • Kartice: American Express, VISA, Diners Club i Master Card, više u većim gradovima, za lokacije van gradova obavezno ponijeti gotovinu
 • Klima: Umjerena, s više padalina ljeti i hladnim zimama.
 • Vremenska razlika: Južna Koreja se nalazi u UTC+09:00 vremenskoj zoni, odnosno + 7h ili 8h u odnosu na Hrvatsku, ovisno o dobu godine
 • Cijepljenje: Nije potrebno
 • Viza: Za državljane Republike Hrvatske nije potrebna viza za boravak do 90 dana
 • Piće i hrana: Poželjno je piti flaširanu vodu i hraniti se u isključivo provjerenim objektima za prehranu
 • Struja: Nije potrebno ponijeti adapter za električnu energiju. Struja u Južnoj Koreji je 220 volti i možete koristiti naše standardne punjače.
 • Odjeća: Preporuča se slojevito oblačenje zbog razlike između jutarnjih i podnevnih temperatura. Svakako vam savjetujemo ponijeti udobnu, kratku ljetnu odjeću, ali i jakne zbog razlike u temperaturama unutar zemlje, te na brojnim lokalitetima gdje se krećemo.
 • Hrana. Tipična azijska, bazirana na riži i povrću, najjeftiniji obrok možete pojesti u restoranima brze hrane gdje će vas obrok koštati od 5-10€. Obični restorani obrok naplaćuju u prosjeku od 10 – 20€.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 45 dana prije putovanja)
 • Kreditne kartice: jednokratno (Maestro, Master Card, Visa, Visa Electron, Premium Visa, Diners, Discover)
 • Kreditne kartice: Obročno u poslovnici na POS aparatu (Diners na 12 rata, Visa I Mastercard Erste Banke na 12 rata, MasterCard, Visa, Visa Gold Zagrebačke banke do 24 rate – vrijedi za sve kreditne I debitne kartice)
 • Plaćanje putem web shopa putem sustava CORVUS PAY (zatražiti link za plaćanje prilikom prijave) – Diners na 12 rata, Visa I Mastercard Erste Banke na 12 rata, MasterCard, Visa, Visa Gold Zagrebačke banke do 24 rate, svim ostalim karticama jednokratno
 • Plaćanje Visa Premium karticom na rate – do 12 rata – u partnerskoj agenciji po dogovoru sa prodajnim agentom
 • Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.
 • Za sva obročna plaćanja od 2-24 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%

COVID-19 SIGURNA REZERVACIJA

Za sve nove rezervacije za putovanja u organizaciji turističke agencije Putolovac moguća je promjena termina putovanja i promjena destinacije prije putovanja u slučaju nepredvidivih situacija izazvanih COVID-19 pandemijom.

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni opći uvjeti putovanja turističke agencije Putolovac. Gore navedeni uvjeti ne vrijede u slučaju da se putnik sam zarazi na putovanju, dobije simptome ili bude pozitivan na COVID-19 virus prije, za vrijeme ili poslije putovanja. U tom slučaju također vrijede Opći Uvjeti turističke agencije Putolovac.

PROTOKOLI KOJI SE PRIMJENJUJU PRILIKOM ULASKA I BORAVKA U JUŽNOJ KOREJI USLIJED PANDEMIJE VIRUSA SARSCoV-2 I BOLESTI COVID-19

Za putovanje u Republiku Koreju strani državljani više ne trebaju napraviti test na COVID-19 ni prije putovanja ni po dolasku. Međutim, korejska tijela savjetuju prije putovanja učitati podatke o cijepljenju i/ili preboljenju COVID-19 putem aplikacije Q-CODE: https://cov19ent.kdca.go.kr/cpassportal/biz/beffatstmnt/main.do;jsessionid=5g7t4L54G_-kkj5ElSOvzrjcnmHzSvxhifdBTMcj.prd-cpass-was92?lang=en

Više na poveznici OVDJE. 

INFORMACIJE O POVRATKU HRVATSKIH DRŽAVLJANJA U HRVATSKU PRILIKOM PRELASKA ZRAČNIH GRANICA REPUBLIKE HRVATSKE

***Prilikom povratka u Hrvatsku točnije prelaska hrvatske granice svi putnici su dužni predočiti samo osobnu iskaznicu/putovnicu kao nekad. Za državljane EU među koje spada i Hrvatska više nema nikakvih Covid restrikcija, karantena niti dodatne dokumentacije prilikom povratka u Hrvatsku.

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Putolovac Putovanja d.o.o., OIB: 49394434640, Tkalčićeva 5, 10000 Zagreb. Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb, Hrvatska, Broj police Osiguranje jamstva OV0682931588 uplaćena kod Adriatic osiguranja, Broj police Osiguranje od odgovornosti OV0682931589 uplaćena kod Adriatic osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

Šifra: 10D 000 JKVT

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!