Krstarenje Norveškim fjordovima – Costa Favolosa: 8 dana

Već od 8.290
8 dana Brod Zagreb/Copenhagen Brod Costa Favolosa Već od 8.290 Kn 8.790 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

COPENHAGEN-HELLESYLT-GEIRANGER-BERGEN-KRISTIANSAND-AAHRUS-WARNEMUNDE

Brod: Costa Favolosa

Termini: 07.07.2018., 18.08.2018.

1. dan: ZAGREB-COPENHAGEN
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Prijava i let na liniji Croatia Airlinesa OU480 u 8:35 sati prema Copenhagenu. Po dolasku u 10:30 sati, panoramski razled Copenhagena nakon kojeg slijedi transfer do luke ukrcaja.  Obavljanje ukrcajnih formalnosti, smještaj u odabrane kabine. Isplovljavanje prema Norveškoj u 17:30 sati.

1.-8.dan: krstarenje prema programu: 

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Copenhagen, Danska 17.30
2 plovidba
3 Geiranger,  Norveška 8.00 15.00
3 Hellesylt Norveška 17.00 18.00
4 Bergen, Norveška 8.00 18.00
5 Kristiansand, Norveška 13.00 19.00
6 Aahrus, Danska 9.00 18.00
7 Warnemunde, Njemačka 8.00 19.00
8 Copenhagen, Danska 8.30

 

* na polasku 18.8.-25.8. treći dan programa krstarenja biti će Geiranger,Norveška. Dolazak 8:00, odlazak 15:00; Hellesylt, Norveška, dolazak 17:00, odlazak 18:00.

8. dan: COPENGAHEN-ZAGREB
Nakon doručka na brodu, iskrcaj i organizirani transfer do zračne luke. Prijava i let na liniji Croatia Airlinesa OU 481 u 11:20 sati prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u Zagreb u 13:25 sati.

Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju: 7.290 kn

Dijete do 18 g. u pratnji dvije odrasle: 5.290 kn

Smještaj u jednokrevetnoj kabini na upit.

FIRST MINUTE ZA REZERVACIJE DO 1.3.2018. ili do popunjenja kapaciteta!

KATEGORIJA CLASSIC* = nije moguće birati termin večere, brodar automatizmom dodjeljuje termin večere po dolasku na brod
KATEGORIJA PREMIUM* = moguće izraziti želju za termin večere, dostava doručka u kabinu uključena u cijenu krstarenja

OBVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: zrakoplovne pristojbe 1.025 kn*, te lučke pristojbe 1.140 kn; plaćaju odrasli i djeca.

DOPLATE NA BRODU: napojnice za osoblje, plaćaju se na brodu u iznosu od 10 €/dan; plaćaju odrasli i djeca. Djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnice, djeca od 4 do 14 godina plaćaju 50%.

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom u ekonomskom razredu na relaciji Zagreb-Copenhagen-Zagreb, panoramski razgled Copenhagena, transfere prema program, krstarenje brodom Costa Favolosa prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu; animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima s živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; voditelja putovanja; organizacija i priprema putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima, izlete, usluge frizerskog salona, masaže te ostale usluge u SPA-centru, igre na sreću u brodskom kasinu, usluge brodskog liječnika, napojnice za osoblje na brodu, troškove putnog osiguranja, te ostale osobne troškove tijekom putovanja.

Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju grupnog polaska: 20

NAPOMENE: U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

*Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Brodar može promijeniti redoslijed plovidbe tijekom krstarenja ukoliko nastupe izvanredne okolnosti a sve u svrhu zašite i sigurnosti putnika. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja zrakoplovnih kompanija i podložna su promjeni

NAČINI PLAĆANJA

  • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
  • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
  • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
  • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
  • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 004

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!