Krstarenje Panamskim kanalom – Holland America – MS Amsterdam: 18 dana

Već od 11.140
18 dana Brod SAD Brod MS Amsterdam Već od 11.140 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

SAD-KOLUMBIJA-PANAMSKI KANAL-NIKARAGVA-GVATEMALA-MEKSIKO-KANADA

Individualni polasci

*POSEBNA INDIVIDUALNA PREMIUM PONUDA

Brodom: MS Amsterdam premium

10.05.-27.05.2018.

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Fort Lauderdale, SAD 16.00
2 Plovidba
3 Plovidba
4 Cartagena, Columbia 7.00 13.00
5 Plovidba Panamskim kanalom 5.00 19.00
6 Plovidba
7 Corinto, Nikaragva 8.00 17.00
8 Puerto Quetzal, Guatemala 7.00 17.00
9 Huatulco, Meksiko 14.00 23.00
10 Plovidba
11 Plovidba
12 Cabo San Lucas, Meksiko 7.00 14.00
13 Plovidba
14 Plovidba
15 San Francisco, SAD 8.00 17.00
16 Plovidba
17 Victoria, Kanada 13.00 23.00
18 Seatlle, SAD 7.00

 

Djeca do 18 godina u pratnji 2 odrasle osobe: 1.896 kn

Cijena za odraslu osobu na 3. i 4.ležaju: 4.230 kn

*Posebna pouda vrijedi za rezervacije do 20.3.2018. ili popunjenja kapaciteta!

Minimalan broj putnika za realizaciju individualnog polaska: 2

OBVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: lučke pristojbe koje iznose 3.405 kn po osobi.

CIJENA UKLJUČUJE: krstarenje brodom Ms Amsterdam premium brodara Holland America prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina i večera); svečana večera uz kapetanovu zdravicu; cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za kockarnicu, diskoteku; sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice; ukrcaj i iskrcaj prtljage.

CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima, izlete, usluge frizerskog salona, masaže te ostale usluge u SPA-centru, igre na sreću u brodskom kasinu, usluge brodskog liječnika, brodske uslužne pristojbe – napojnice (12,50 $ po osobi/danu), te ostale osobne troškove tijekom krstarenja.

VIZA: Viza za ulazak u SAD je potrebna. Agencija putovanja ne vrši pribavljanje vize za SAD. Izdaje se u Zagrebu u roku od 2 radna dana. (nakon prethodno dogovorenog intervjua). Informacije o potrebnoj dokumentaciji za izdavanje vize zatražite na internet stranici američkog veleposlanstva http://zagreb.usembassy.gov/.

Nevaljane putne isprave, odnosno neodobravanje američke vize koji imaju za posljedicu odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obavezuju agenciju te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

NAPOMENE: Na našim prodajnim mjestima možete rezervirati najpovoljnije zrakoplovne karte prema vašim željama.

NAČINI PLAĆANJA

  • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
  • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
  • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
  • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
  • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 004

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!