Krvavec, Hotel Krvavec 3*

Već od 489
Osobni automobil Hrvatska Hotel Krvavec 3* Već od 489 Kn  Prijavi se!

Udaljenost od skijališta: 10 m

Skijanje Slovenija

Check In: 15h

Check Out: 10h

Hotel Krvavec nalazi se na 1600 metara nadmorske visine na popularnoj planini Krvavec, u naselju Cerklje na Gorenjskem, a nudi ugodan smještaj ispred skijaških staza.
S terase površine 400 m² pruža se pogled na planine. Objekt obuhvaća prostoriju za opuštanje s finskom i infracrvenom saunom. Na raspolaganju je i prostorija s biljarom, stolnim hokejom, pikadom i stolnim nogometom. Gosti također mogu unajmiti raznu sportsku i skijašku opremu.
Restoran hotela Krvavec poslužuje jela izvorne slovenske i međunarodne kuhinje. Doručak se poslužuje svakodnevno, a hotel nudi i bar.

Tijekom zime do hotela je moguće doći osobnim automobilom i žičarom, a cijena za žičaru uračunata je u cijenu smještaja. Žičara prometuje od 08:00 do 17:00 sati. Gosti mogu parkirati na donjoj postaji žičare.
U ljetnim mjesecima moguće je pješačiti te sudjelovati u brojnim sportskim i društvenim aktivnostima poput boćanja, mini golfa, badmintona i stolnog nogometa. Gosti također mogu posjetiti Ljetni park Krvavec, koji nudi brojne aktivnosti kao što su hodanje po užetu, karting, streličarstvo, slobodno penjanje itd. Tijekom zime objekt je idealno polazište za skijanje.

PAKET SKI OTVORENJE 6.12. – 9.12.2018. UKLJUČUJE:

* 3 noćenja s polupansionom,

* 3-dnevna skijaška karta,

* veliki koncert na skijaškoj plaži,

* posjet Sv. Nikole i darivanje djece,

* skijanje s Jure Koširom,

* animacijski program,

* povratna vožnja s gondolom

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Cjenik – zbog svakodnevnih akcija molimo da konačnu cijenu provjerite sa našim prodajnim osobljem.

PAKET SKI OTVORENJE 6.12. – 9.12.2018. UKLJUČUJE:

 • 3 noćenja s polupansionom,
 • 3-dnevna skijaška karta,
 • veliki koncert na skijaškoj plaži,
 • posjet Sv. Nikole i darivanje djece,
 • skijanje s Jure Koširom,
 • animacijski program,
 • povratna vožnja s gondolom

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 050 SKI-KRV-HKR

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!