London Nova godina: 5 dana

Top ponuda Već od 3.190
5 dana Avion Zagreb Hotel 3* Već od 3.190 Kn 3.390 Kn  Prijavi se!

Garantirani polazak!

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, 30.12.: ZAGREB/SPLIT/DUBROVNIK – LONDON

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija u 13:00 sati. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa za London u 14:35 sati. Po slijetanju u zračnu luku Heathrow u 16:05 sati, slijedi transfer autobusom do hotela, uz kraći panoramski razgled grada. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u večernju šetnju West Endom, do Leicester Squarea, središta zabave i noćnog života s poznatim kinima, kazalištima i restoranima i  Piccadilly Circusa. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

2. dan, 31.12.: LONDON

Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji vodiča, uz korištenje javnog gradskog prijevoza i pješice: Trafalgar Square s Nelsonovim spomenikom i Nacionalnom galerijom, Whitehall, 10 Downing Street, St. James’s Park, Buckinghamska palača, Westminster Abbey, Westministerska palača, Big Ben, London Eye – veliki panoramski kotač s nezaboravnim pogledmo na London i okolicu. Predlažemo vožnju poznatim kotačem. Slobodno poslijepodne za osobne programe. Doček Nove godine na ulicama i trgovima   Noćenje.

3. dan, 1.1.: LONDON – GREENWICH

Doručak. Predlažemo posjet slavnom muzeju voštanih figura Madame Tussauds, odlazak do četvrti Knightsbridge i posjet Harrodsu, najvećoj i najluksuznijoj londonskoj robnoj kući, prepunoj dizajnerske odjeće i luksuznih poklona. U obližnjem Exhibition Roadu nalaze se tri čuvena muzeja, s besplatnim ulazom: Natural History Museum, Science Museum i Victoria and Albert Museum, koje svakako vrijedi posjetit.  Također predlažemo odlazak na tradicionalnu Novogodišnju paradu, koja se održava na ulicama Londona s preko 8.000 izvođača. Noćenje.

4. dan, 2.1.: LONDON

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet brodom do Greenwicha. Panoramska plovidba Temzom od Westminstera do Greenwich parka, kojim prolazi Nulti meridijan i gdje se nalazi poznata Kraljevska zvjezdarnica i Nacionalni pomorski muzej. Slobodno vrijeme za šetnju parkom i posjet muzeju. Povratak brodom do Tower Bridga i Londonskog tornja, poznatijeg pod imenom Tower of London, srednjovjekovne tvrđave u kojoj se čuva kruna kraljice Elizabete II i kraljevski dragulji. Slobodno vrijeme za posjet tvrđavi ili šetnju poznatim mostom. Ostatak dana slobodna za šetnju poznatim trgovačkim ulicama Oxford Street i Regent Street, te kupovinu u poznatim robnim kućama.

5. dan, 3.1. LONDON – ZAGREB/SPLIT/DUBROVNIK

Doručak. Predlažemo posjet British Museumu, muzeju posvećenom ljudskoj povijesti, umjetnosti i kulturi, ili odlazak do katedrale sv. Pavla i šetnju Milenijskim mostom preko Temze do muzeja Tate Modern. Slobodno vrijeme do transfera za zračnu luku u 13:45 sati. Prijava za let i polijetanje zrakoplova za Zagreb u 16:50 sati, s dolaskom u Zagreb u 20:05.

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Minimum putnika: 20
 • Rok za prijavu: 7 dana prije putovanja
 • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.
 • Datumi GARANTIRANOG putovanja i cijena aranžmana po osobi:
  • 30.12.-3.1.2020. – FM cijena 3.190 kn, redovna cijena 3.390 kn

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 

 • Povratni zrakoplovni prijevoz u ekonomskom razredu na liniji kompanije Croatia Airlines: Zagreb – London Heathrow – Zagreb – dozvoljena količina predane prtljage 23 kg po osobi + 1 komad ručne prtljage do 7 kg po osobi
 • Pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • Smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi 4 noćenja s kontinentalnim doručkom
 • Transfer od/do zračne luke u Londonu
 • Razglede pješice i javnim prijevozom
 • Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: 

 • Obaveznu doplatu za zrakoplovne pristojbe – 1.190 kn
 • Moguću doplatu za jednokrevetnu sobu – 1.290 kn
 • Putno osiguranje
 • Ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu izrijekom navedene kao uključene
 • Karte javnog prijevoza
 • Fakultativne sadržaje i troškove osobnih narudžbi
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]
 • Doplata: za polazak iz Splita, Zadra, Pule i Dubrovnika: cijena na upit + zrakoplovne pristojbe. Potvrda letova na upit!

CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA (obavezna prijava u agenciji, plaćanje na licu mjesta):

1. izlet u Greenwich – krstarenje brodom po rijeci Temzi uz londonske spomenike do Grenwicha i natrag do Tower bridga: £17 odrasli, £11 za djecu 5-16 godina
2. Kraljevska zvjezdarnica (Nulti meridijan): £16 odrasli, £8 djeca 4-15 godina
3. London Eye i 4D Cinema Experience £27 za odrasle, £22 za djecu 3-15 godina
4. Tower of London £27 za odrasle, £13 za djecu 5-15 godina
5. Madame Tussauds uključujući Marvel 4D i Star Wars Expirience: £29 za odrasle, £24 za djecu 3-15 godina

Fakultativni izleti i ulaznice plaćaju se vodiču na licu mjesta (u Britanskim funtama). Cijene ulaznica podložne su promjenama. Državni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Victoria and Albert Museum, Natural History Museum, Science Museum, Pomorski muzej i dr.)

Popusti:

 • Odrasla osoba na trećem ležaju 10%
 • Dijete do 12 godina na trećem ležaju 15%
 • Dvoje djece do 12 godina na pomoćnom ležaju u obiteljskoj sobi (na prethodni upit, ovisno o raspoloživosti u hotelu) – svako dijete 15%

Javni prijevoz:

 • Predlažemo kupovinu Oyster carda – vrijednosne kartice, koja omogućuje neograničene dnevne vožnje u 1 i 2 zoni po cijeno od maks. £7 (pojedinačna vožnja naplaćuje se £2,40 u metrou, odnosno £1,50 u autobusu). Djeca mlađa od 11 godina voze se besplatno u pratnji odrasle osobe koja posjeduje valjanu kartu. Oyster card potrebno je prisloniti na uređaj za registraciju,  na početku i na kraju vožnje.

Napomena:

 • Iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije Croatia Airlines i može biti podložno promjeni. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.
 • U slučaju obročnog plaćanja plaća se puni iznos aranžmana bez popusta.
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

Šifra : 5D 009 LND-NG

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!