Mallorca Ljetovanje: 5 dana

Top ponuda Već od 3.990
5 dana Avion Zagreb, Čakovec, Varaždin Hotel ili Hostal 3/4* Već od 3.990 Kn 4.290 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

Ljeto 2021. na MALLORCI – Polasci će biti kroz ljetne mjesece!

*** Avio pristojbe uključene u cijenu!

1.dan: ZAGREB – BUDIMPEŠTA – PALMA DE MALLORCA

Sastanak putnika na dogovorenom mjestu polaska i uz doplatu prijevoz do zračne luke Budimpešta ili dolazak u Budimpešta u vlastitom aranžmanu. Prijava na direktan let avio kompanije Wizzair (W6 2383) iz Budimpešte za Palma de Mallorcu u 12:50 sati. Dolazak u Palma De Mallorcu predviđen je u 15.30 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja carinskih formalnosti slijedi transfer do hotela/hostala i smještaj. Kako u Španjolskoj ionako sve kreće kasnije nego u ostatku svijeta, nakon kraćeg odmora, odlazak u poslijepodnevni razgled Palma de Mallorce. Prvo ćemo otići do Dvorca Bellver, koji se nalazi na brdu iznad Palme a odakle se pruža prekrasan pogled na otok ( Ulaznica uz doplatu ). Ovo je jedan od rijetkih kružnih dvoraca na otoku.

Nakon  ulaska u dvorac te prekrasnog pogleda na Palma de Mallorcu, idemo u šetnju povijesnom jezgrom: Plaza Espanya – šetnica La Ramla, koja nosi isto ime kao poznatija u Barceloni – centralni trg Plaza Mayor – Edifici Casasayas, građevina inspirirana slavnim Gaudijem – Crkva. Sv. Nikole – Trg Frederica Chopina – Plaza Palma na kojem se nalazi Ayuntamiento, Gradska vijećnicaCrkva Svete EulàlieBazilika Svetog Franje – Arapska Kupelj – Monumentalna katedrala svete Marije od Palme ( Izvana ), gotička katedrala koja dominira gradom a koja u kombinaciji sa palmama i obližnjim fontanama pruža nezaboravnu sliku  – Kraljevska Palača La Almudaina ( Izvana ) – Lonja de Mallorca, prekrasna gotička građevina iz 15. stoljeća – Consulado de Mar – Gradske zidine – Pont de la Riera. Potom ćemo imati slobodno vrijeme za uživanje u Palmi. Preporučamo probati klasične španjolske Tapase, te šetnju uskim uličicama Palme gdje možete vidjeti tipična dvorišta ( Can ) te uživati u opuštenoj atmosferi otoka. Navečer prijava u hotel. Noćenje.

2.dan EL ARENAL/CAN DE PASTILLA – VALLDEMOSSA – DEIA – SOLLER – PORT DE SOLLER

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet u spektakularno planinsko gorje Serra de Tramuntana, kulturni krajolik upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Vožnjom po  romantičnoj zapadnoj obali vidjeti ćemo neke od najljepših malih mjesta na Mallorci. Dan ćemo započeti posjetom vjerojatno najupečatljivijoj lokaciji cijelog otoka, planinskom selu Valldemossi. Valldemossa je jedno od najljepših mjesta na Mallorci. Nalazi se 400 metara iznad razine mora, te je okružena brdima Serra de la Tramuntane i šarmantnim seoskim pejzažima. Okolica Valldemosse bogata je voćnjacima i maslinicima s čijih se terasa pruža pogled na središte otoka. U staroj gradskoj jezgri nalaze se trgovine, suvenirnice, kafići i restorani. Valldemossa i Mallorca postali su poznati u pariškim salonima nakon što su 1838. godine Frederic Chopin i George Sand proveli zimu u kartuzijanskom samostanu u Valldemossi. Već bolestan, Chopin je te hladne zime skladao poznate «Kišne kapi», a George Sand je napisala knjigu o Mallorci pod naslovom «Zima na Mallorci». Mi ćemo se prošetati mjestom te ćemo vidjeti Kartuzijanski Samostan te Palau de Rei Sanz, kuću u kojoj je živio još jedan poznati umjetnik, jedan od najvećih španjolskih pjesnika, Ruben Dario. Kuća u kojoj je on pisao te samostan u kojem je Chopin skladao nalaze se jedan do drugog, te ćete iz prve ruke vidjeti zašto su birali upravo ovo mjesto ( ulaznica uz doplatu ). Nakon razgleda, prošetati ćemo se slikovitim uličicama Valldemosse do Crkve sv. Kataline i Crkve Sv. Tome te otići na vidikovac odakle se pruža predivan pogled na okolicu.

Slobodno vrijeme za kavu i uživanje u Valldemossi. Potom odlazimo do obližnjeg mjesta Deia. Iako Deia nije turistički razvijeno mjesto, sam pogled na tipične žutkaste kuće na vrhu brda je spektakularan. Mi ćemo se samo prošetati do vrha sela, vidjeti Gradsku vijećnicu Ayuntamiento de Deià – Plaza de la Iglesia – Crkva sv. Ivana Krstitelja. Potom odlazimo do zadnje destinacije dana, gradiću Solleru. Ovo mjesto poznato je po drvenom tramvaju koji spaja Soller sa Palma de Mallorcom. U podnožju Sollera, također se nalazi Port de Soller, mjesto prepuno luksuznih villa gdje odsjedaju bogati i slavni. Mi ćemo se prošetati Sollerom do glavnom trga gdje ćemo vidjeti Gradsku Vijećnicu te monumentalnu crkvi Sant Bartomeu de Sóller. Također ćemo vidjeti i staru željezničku stanicu i vlak s drvenim vagonima u kojem se danas nalazi muzej u kojem su izložena djela Pabla Picassa. Imati ćemo slobodno vrijeme te ćemo se po želji uz doplatu, ukrcati u vlak koji će nas odvesti u Port de Soller. Oni koje ne žele ići vlakom, naći će se s ostatkom grupe u Port de Soller do kojeg će doći našim busom. Šetnja obalom u prekrasnom Port de Solleru te povratak u smjeru Palme prema hotelu. Dolazak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

3.dan EL ARENAL/CAN DE PASTILLA – POLLENCA – ALCUDIA – ARTA

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet prema sjeveru otoka. Prva destinacija dana biti će nam umjetnički grad Pollenca, poznat po 365 stuba kalvarije, koje će nas odvesti do istoimene templarske crkve na vrhu brda odakle se pruža fenomenalan pogled na Pollencu. Šetnja povijesnom jezgrom uz pratnju vodiča: Crkva Nuestra Señora Del Roser  – Samostan sv. Dominika – Vrtovi Joana Marcha – Torre Desbrul, centralni trg Plaza Mayor sa crkvom Svete Marije od Anđela. Potom idemo na uspon prema Kalvariji. Upozoravamo da je za uspon potrebna dobra fizička kondicija. Nakon uspona povratak na Plazu Mayor te sastanak grupe i polazak prema mjestu Alcudia, utvrđenom gradu okruženom zidinama iz 14.stoljeća. Mi ćemo se prošetati oko zidina starog grada, te ući na glavna Vrata Puerta de Villa Roja. Vidjeti ćemo i centralni trg Plaza de la Constitucio –  Crkvu sv. Ivana Alkudijskog – gradska Vrata Pureta del Mol i Puerta del Xsara. Prošetati ćemo i do rimskih ruševina koje se nalaze na mjestu nekadašnjeg rimskog naselja Pollentia, koje je bilo najveće na otoku. Slobodno vrijeme za ručak te uživanje u staroj gradskoj jezgri. U dogovoreno vrijeme polazak za Artu, još jedan pitoreskni gradić koji se nalazi na istočnoj obali. Arta je tipični španjolski gradić kojim dominira Crkva Transfiguración del Señor i Sanktuarij Sv. Salvadora, te je sam pogled na gradić spektakularan. Mi ćemo se prošetati ulicama starog grada, te preko centralnog trga Plaza de Ayuntamiento doći do crkve i sanktuarija. Slobodno vrijeme za kavu i tapase te u večernjim satima povratak u hotel. Noćenje.

4.dan EL ARENAL/CAN DE PASTILLA – MANACOR – ZMAJEVE ŠPILJE – PORTO CRISTO – SANTANAYI

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet prema istočnom dijelu otoka. Danas je na redu posjet Manacoru, drugom najvećem gradu otoka, a koji je ujedno i poznat i kao rodno mjesto Rafalea Nadala. Danas se u blizinu grada nalazi veliki teniski centar koji je otvorio upravo slavni tenisač. Ovdje ćete također imati priliku kupiti tradicionalne Majorica perle, jedan od poznatijih suvenira Mallorce. Po dolasku slijedi šetnja gradskim središtem uz brojne vile u modernističkom stilu te klasične rezidencijalne kuće. Vidjeti ćemo centralni trg Plaza de Sa Basa – Torre Del Pallau te gotičku katedralu Mare de Déu dels Dolors de Manacor. Kraće slobodno vrijeme. Nastavak izleta vožnjom do poznatog izletišta i prirodne znamenitosti Coves del Drach, ili u hrvatskom prijevodu Zmajeve Špilje (uključena ulaznica).

Na njihovom se dnu stvorilo i Martelovo jezero, jedno od najvećih podzemnih jezera u Europi. Zmajeve špilje su jedna od glavnih atrakcija Mallorce, vrlo su efektno osvijetljene i dnevno ih posjećuju tisuće turista. Šetnja špiljom završava koncertom romantične glazbe u auditoriju pored Martelovog jezera, što je jedno od najljepših i nezaboravnih doživljaja Mallorce. Iz špilje ćemo izaći kratkom vožnjom brodićem po podzemnom jezeru. Potom ćemo se spustiti u Porto Cristo, još jedno luksuzno ljetovalište, gdje svoju vilu ima i Rafael Nadal, te se prošetati rivom. Slijedi odlazak prema gradiću Santanayi. Ovo mjesto obiluje uskim uličicama te klasičnom španjolskom arhitekturom. Poznat je i kao jedna od najboljih kulinarskih lokacija na otoku. Slobodno vrijeme na Plazi Mayor. U večernjim satima povratak u hotel. Noćenje.

5.dan EL ARENAL/CAN DE PASTILLA – PALMA DE MALLORCA – BUDIMPEŠTA – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno jutro za uživanje na šetnici te kupnju zadnjih suvenira. Slijedi transfer do Zračne luke u Palma de Mallorci te prijava na let zrakoplovom kompanije Wizzair ( W6 2384 ) za Budimpeštu u 21:40 sati, s dolaskom u Budimpeštu u 00:15 sati. Nakon obavljanja carinskih formalnosti mogućnost organiziranog transfera ili prijevoz u vlastitom aranžmanu do Zagreba. Dolazak u Zagreb u večernjim satima. Kraj programa.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

RED LETENJA – podložan promjeni VRIJEME LETA
W6 2383 BUD – PMI 12:50 15:30
W6 2384 PMI – BUD 21:40 00:15

Bitne Napomene

 • ODGOVORNI ORGANIZATOR: Putolovac d.o.o.
TERMINI POLAZAKA HOTEL ili HOSTAL 3/4*
2021.
TERMINI ĆE BITI NAKNADNO OBJAVLJENI! FM 3.990 kn, RC 4.290 kn

 

 • Iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • Cijena aranžmana se odnosi na jednu osobu
 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Potrebno je minimalno 20 putnika kako bi se putovanje održalo
 • Avio prijevoznik je Wizzair

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

 • 5 dnevno putovanje u Mallorcu
 • Let aviokompanijom Wizzair na Liniji Budimpešta – Palma de Mallorca – Budimpešta
 • 4 noćenja na bazi doručka u hotelu ili hostalu 3/4* na Mallorci
 • Smještaj u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama sa doručkom
 • Transferi Aerodrom – Hotel/Hostal – Aerodrom
 • Razgled Palme de Mallorce
 • Licenciranog turističkog pratitelja na hrvatskom
 • Sve razglede prema programu
 • Boravišnu/turističku pristojbu u hotelima
 • Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte
 • Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja
 • Težina prtljage: 1 komad ručne prtljage do 8 kg koji možete ponijeti sa sobom u kabinu

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu 1.200 kn (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja)
 • Nadoplata za predanu prtljagu u zrakoplovu za oba smjera: 400 kn
 • Organizirani transfer do Budimpešte i nazad do Zagreba: 500 kn
 • Obroke koji nisu uključeni u cijenu
 • Ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana
 • Sve što nije navedeno pod cijena uključuje
 • Karte za javni prijevoz u gradovima
 • Kartu za vlak od Sollera do Porto Sollera
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-668 ili na mail [email protected]
FAKULTATIVNI IZLETI* (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja) CIJENA PO OSOBI
CJELODNEVNI IZLET VALLDEMOSSA – DEIA – SOLLER – PORT DE SOLLER
(minimalno 10 prijavljenih putnika, uključuje prijevoz turističkim autobusom, vodiča na hrvatskom jeziku)
590 kn
CJELODNEVNI IZLET POLLENCA – ALCUDIA – ARTA
(minimalno 10 prijavljenih putnika, uključuje prijevoz turističkim autobusom, vodiča na hrvatskom jeziku)
590 kn
CJELODNEVNI IZLET MANACOR – ZMAJEVE ŠPILJE – PORTO CRISTO – SANTANAYI
(minimalno 10 prijavljenih putnika, uključuje prijevoz turističkim autobusom, vodiča na hrvatskom jeziku, ulaznicu za Zmajevu špilju)
790 kn
*Cijene svih izleta su promjenjive do dana izvedbe zbog česte promjene tečaja i moguće promjene cijene ulaznica
INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA:
Ulaznica za dvorac Bellver u Mallorci 4 €
Ulaznica za Kraljevsku Palaču Almudianu u palma de Mallorci 7 €
Ulaznica za Katedralu u Palma de Mallorci 7 €
Ulaznica za Kartuzijanski samostan u Valldemossi 14 €
Ulaznica za Palau de rei Sanz u Valdemossi 11 €
Karta za vlak od Soller do Port de Soller 7 €

 

KORISNE INFORMACIJE:

 • Valuta je euro (€); 1 euro= cca.7,6 kuna
 • Telekomunikacije: pozivni broj za Španjolsku: 34; izlazni broj iz Španjolske prema Hrvatskoj: 00 385 (+ pozivni broj mreže bez 0; npr. 1 – za Zagreb) + pretplatnički broj korisnika

VAŽNA NAPOMENA

 • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,
 • U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,
 • Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
 • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno (Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Visa, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.
 • Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – Visa i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

COVID-19 SIGURNA REZERVACIJA

Za sve nove rezervacije za putovanja u organizaciji turističke agencije Putolovac moguća je promjena termina putovanja i promjena destinacije prije putovanja u slučaju nepredvidivih situacija izazvanih COVID-19 pandemijom.

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni opći uvjeti putovanja turističke agencije Putolovac. Gore navedeni uvjeti ne vrijede u slučaju da se putnik sam zarazi na putovanju, dobije simptome ili bude pozitivan na COVID-19 virus prije, za vrijeme ili poslije putovanja. U tom slučaju također vrijede Opći Uvjeti turističke agencije Putolovac.

PROTOKOLI KOJI SE PRIMJENJUJU PRILIKOM ULASKA I BORAVKA U REPUBLICI ŠPANJOLSKOJ USLIJED PANDEMIJE VIRUSA SARSCoV-2 I BOLESTI COVID-19

Digitalni certifikat EU-a protiv bolesti COVID-19 (dostupan od 1. srpnja 2021.) pruža dokaz da je osoba:

 • cijepljena protiv bolesti COVID-19 (tip i proizvođač cjepiva, broj doza, datum cijepljenja);
 • dobili negativan rezultat testa, PCR ili brzi antigen s nazivom testa, datumom i vremenom ispitivanja, ispitnim centrom i rezultatom (samotestovi nisu valjani);
 • oporavio se od bolesti COVID-19 (rezultat pozitivnog PCR testa vrijedi 180 dana).

Na putovanju nositelji digitalnog certifikata EU-a protiv bolesti COVID-19 imat će ista prava kao i građani posjećene države članice koji su cijepljeni, testirani ili oporavljeni.

1) Potvrda o potpunoj cijepljenosti. Dokument mora sadržavati podatke: ime i prezime, datum cijepljenja, vrsta cjepiva, broj doza, zemlja cijepljenja, institucija koja je obavila cijepljenje. Potvrda se smatra važećom 14 dana od zadnje doze cjepiva (prve i jedine doze, ako se radi o cjepivu za koje je predviđena jedinstvena doza). Prihvaćaju se cjepiva koja je odobrila Europska agencija za lijekove (European Medicines Agency – EMA) ili Svjetska zdravstvena organizacija (World Health Organization – WHO).

2) Potvrda o negativnom testu na COVID-19, ne starija od 48 sati od planiranog ulaska u zemlju. Dozvoljeni testovi su molekularni (PCR) i antigenski (brzi test) koji se mogu pronaći na popisu koji je odobrila EU https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/preparedness_response/docs/covid-19_rat_common-list_en.pdf . Dokument mora sadržavati: ime i prezime, datum testiranja, tip testa, zemlju koja je izdala potvrdu.

3) Potvrdu o preboljenom COVID-19, izdanu najmanje 11 dana nakon prvog pozitivnog PCR testa, koja je važeća do 180 dana nakon navedenog testiranja. Dokument mora sadržavati: ime i prezime, datum prvog pozitivnog testa, tip testa (NAAT) i zemlju koja je izdala potvrdu.

Potvrde moraju biti na španjolskom, engleskom, francuskom ili njemačkom jeziku, ili na drugom izvornom jeziku, uz ovjereni prijevod na španjolskom jeziku.

4) Putnicima koji imaju digitalnu potvrdu EU o COVID-19 u bilo kojem od tri modaliteta (cijepljenje, negativan test ili potvrda o preboljenom COVID-19), te podatke o digitalnoj potvrdi EU o COVID-19 unesu u SpTH zdravstveni formular, dodjeljuje se FAST CONTROL QR kod, koji omogućava brži kontrolni postupak na graničnom prijelazu. https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_hr

Popis rizičnih zemalja EU Europskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) revidira se svakih 7 dana, a može se pronaći na poveznici https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/situation-updates/weekly-maps-coordinated-restriction-free-movement   ili https://www.mscbs.gob.es

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Putolovac d.o.o., OIB: 91320522619, Tkalčićeva 5 10000 Zagreb. Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb, Hrvatska, Identifikacijski kod:  HR-AB-01-080832542 Broj police jamčevnog osiguranja: P15 – 1020000528 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!