Malta Nova godina: 5 dana

Top ponuda Već od 4.080
5 dana Avion Zagreb Hoteli 3/4/5* Već od 4.080 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

VRIJEDNOST VIŠE: uključen organizirani razgled glavnog grada Vallette!

Zrakoplovne pristojbe (690 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.

Zabavite se, opustite i upoznajte neobičnu mješavinu Orijenta i Sredozemlja na Malti i Gozu, otočkoj državici zanimljive i burne povijesti, iznenađujućih krajolika i bogate turističke ponude!

Maleni arhipelag prepun je raznolikosti; tamo ćete naći prapovijesne hramove, stijene s fosilima, skrivene uvale i živopisne gradove, te okusiti tradicionalnu maltešku kuhinju u kojoj se osjete sicilijanski i bliskoistočni utjecaji.

1. dan.: ZAGREB – MALTA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija u ranim jutarnjim satima dva sata prije polijetanja zrakoplova prema Malti. Po slijetanju na Maltu ukrcaj u autobus i panoramska vožnja otokom do glavnog grada Vallette. Izlet u pratnji lokalnog vodiča uključuje šetnju kroz živopisne ulice Vallette, posjećujemo bogato ukrašenu konkatedralu sv. Ivana u čijoj se raskošnoj baroknoj unutrašnjosti ističe Caravaggiova slika izložena u oratoriju kao i crkveni muzej s prekrasnom zbirkom flamanskih tapiserija. Nastavljamo šetnju razgledom najvažnijih povijesnih građevina te dvorišta, kao i vrtova Baracca, izgrađenih na vrhu obrambenih zidina koje okružuju ovaj veličanstveni grad. Vrtove su dali urediti vitezovi sv. Ivana na vidikovcu s prekrasnim pogledom na Veliku luku i utvrđena Tri Grada. Slobodno vrijeme u centru za kupovinu suvenira, kavu i kolače, itd. Transfer do hotela u dogovoreno vrijeme, smještaj i kraći odmor, zatim informativni sastanak kod recepcije hotela s pratiteljima i lokalnim vodičima. Slobodno vrijeme za šetnju živahnim turističkim područjem ili večernju zabavu u poznatom Pacevilleu. Noćenje.

2. dan: MALTA – GOZO

Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet „Otkrijte Gozo“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana) ili slobodno vrijeme na Malti. Gozo je jedan od dva preostala naseljena otoka u malteškom arhipelagu, povezan s Maltom čestim trajektnim linijama (oko 20 minuta vožnje), a vegetacija, brdašca i stjenovite hridi čine tipičan reljef otoka. Nakon pristajanja u luci Mgarr na Gozu slijedi autobusni razgled najpoznatijih lokacija: posjet glavnom gradu otoka Victoria, zaljevu Dwejra i prirodnom čudu Inland Sea, laguni koja je ujedno i najniža točka Goza te strmim stijenama u zaljevu Xlendi. Slijedi ručak u tri slijeda u lokalnom restoranu (uključen u cijenu fakultativnog izleta). Nastavljamo razgledom pretpovijesnih hramova Ggantije, najstarijih izgrađenih hramova na svijetu. Budući da je otok Gozo poznat i po lokalnim rukotvorinama od vune i čipke, ali i medu i siru, posjetit ćemo i tipične štandove gdje ćete isto moći razgledati ili kupiti. Povratak trajektom na Maltu, te transfer do hotela. Noćenje.

3. dan: MALTA

Nakon doručka predlažemo cjelodnevni fakultativni „Izlet po otoku“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana), a za one koji se ne odluče za izlet – slobodan dan za osobne programe. Izlet započinjemo vožnjom do gradića Mosta gdje ćemo razgledati impozantnu crkvu s velikom kupolom „Mosta Dome“; nakon Moste uputit ćemo se u Mdinu – “Tihi grad”, nekadašnji glavni grad Malte, obavijen ozračjem spokoja. Mdina je jedan od najboljih europskih primjera drevnog grada opasanog zidinama i izvanredan u svojoj mješavini srednjovjekovne i barokne arhitekture. Grad je nosio različita imena ovisno o njegovim vladarima i ulogama, ali ga njegovo srednjovjekovno ime najbolje opisuje; Citta’ Notabile odnosno plemeniti grad, upravo zbog činjenice da je od 12. st. bio dom raznih plemenitaških obitelji. Nakon organiziranog ručka slijedi vožnja do predivnih litica „Dingli“ na sjeverozapadnoj obali Malte odakle se pruža fantastičan pogled na otvoreno more. Posljednja stanica ovog izleta bit će osebujan botanički vrt „San Anton“ u sklopu kojeg se nalazi i predsjednička palača. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za pripreme za novogodišnju noć. Gostima koji ne žele organizirani doček Nove godine u hotelu predlažemo odlazak u Vallettu gdje se novogodišnja zabava odvija uz živu glazbu na ulicama i trgovima (organizacija dočeka Nove godine na ulicama i trgovima u isključivoj je nadležnosti gradskih turističkih ureda), ili u Paceville, poznati dio St. Juliansa, u kojem se nalaze mnogobrojni barovi i klubovi.

4. dan.: MALTA Sretna Nova 2018.!

Kasniji doručak, slobodno vrijeme za odmor i šetnju ili kratki fakultativni izlet, vožnju brodom „Harbour Cruise“ u trajanju od cca. 2 sata (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana). U luci Slieme ukrcaj na brod i plovidba prekrasnim prirodnim lukama Slieme i Vallette. Plovit ćemo između tvrđava i dokova Vallette, labirintom zaljeva i pristaništa s nezaboravnim pogledom na glavni grad Malte i utvrđena Tri grada (Three Cities). S morske strane vidjet ćemo Veliku luku (Grand Harbour), jednu od najljepših, najpoznatijih i najvećih prirodnih luka svijeta, zbog koje su mnogi osvajali Maltu, a danas je omiljena među fotografima. U Sliemi nas očekuje šarolika mješavina trgovina i kavana uz promenadu, s pogledom preko zaljeva na kupole i zidine Viteškog grada. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. dan: MALTA – ZAGREB 

Doručak. Odjava iz hotela. Predlažemo poludnevni fakultativni izlet „Marsaxlokk i Tri grada“. Vožnja do tri stara utvrđena grada: Vittoriosa, Cospicua i Senglea. Panoramska vožnja i šetnja ulicama Vittoriose do izvidnice (vedette) otkud se pruža pogled na cijelu Veliku luku (Grand Harbour). Odlazak prema mirnom zaljevu Marsaxlokk, najpoznatijem ribarskom selu Malte gdje ćemo vidjeti luzzu – tipične malteške ribarske čamce usidrene po čitavom zaljevu, čije se tradicionalne žive boje ponavljaju na štandovima popularne tržnice uzduž čitave promenade. Slobodno vrijeme za osobne programe i ručak. Po završetku izleta povratak u hotel. Transfer do zračne luke te let posebnim zrakoplovom prema Zagrebu.

CJENIK I OPIS HOTELA:

 

HOTEL ALEXANDRA 3* – *rezervacija moguća isključivo uz doplatu za polupansion (uključena novogodišnja večera)

http://www.alexandrahotelmalta.com/
* Objavljene cijene paket-aranžmana u cjeniku su po osobi sa smještajem u dvokrevenoj sobi
Položaj/hotel: idealno smješten u srcu St. Juliansa, ima restoran, lobby bar, vanjski i unutarnji bazen, jacuzzi, saunu, spa i konferencijsku dvoranu. Hotel ima ukupno 188 soba i 22 apartmana smještenih na 6 katova, od kojih svi uživaju u udobnosti balkona.
Sobe: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), SAT TV, wifi (uz doplatu), sef (uz doplatu), balkon.
Usluga: noćenje/doručak, bife doručak, mogućnost doplate za polupansion.

*rezervacija moguća isključivo uz doplatu za polupansion (uključena novogodišnja večera)

*Za prikaz fotografije u originalnoj veličini, kliknite na fotografiju.

POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju:600 kn
Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 840 kn, djeca 610 kn
Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 470 kn, djeca 240 kn

HOTEL URBAN VALLEY RESORT 4*

Položaj/hotel: novi hotel smješten u San Gwannu odnosno Kappari; hotel se nalazi u mirnoj četvrti, samo 15 minuta vožnje od Vallette. Ima 2 restorana, bar, dva vanjska bazena, tenisko igralište.

Sobe: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), SAT TV, wifi, sef (uz doplatu.

Usluga: noćenje/doručak, bife doručak, mogućnost doplate za polupansion.

Cijena paket-aranžmana po osobi:

SOBA CORNER SUITE 4.580 kn

Doplata za 1/1 sobu: 1.990 kn

POPUST za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju: – 200 kn

POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: – 600 kn

Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 940 kn; djeca 2-12 godina 470 kn
Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 420 kn, djeca 210 kn

 

 

BE HOTEL 4*

https://behotelmalta.com/en

Smještaj/hotel: butik hotel, smješten u gradu St. Julian’s, na pješačkoj udaljenosti od poznate pješčane plaže u zaljevu St. George (200 m) i u neposrednoj blizini četvrti Paceville, okružen brojnim restoranima i barovima, te živahnim noćnim životom
Sobe: prostrane i moderno opremljene, sve smještajne jedinice su klimatizirane, s mini-barom. Sobe su smještene u dva krila i sve imaju LCD TV sa satelitskim programima, kupaonice imaju sušilo i besplatni kozmetički pribor. Sve jedinice imaju besplatni Wi-Fi.
Usluga: noćenje/doručak, bife doručak; mogućnost doplate za polupansion (bife večera).

*Za prikaz fotografije u originalnoj veličini, kliknite na fotografiju.

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: – 1.200 kn
Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 860 kn, djeca 430 kn 
Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 420 kn, djeca 210 kn

 

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je osobna iskaznica ili važeća putovnica
 • Minimalan broj putnika: 80
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Rok za prijavu: do popune mjesta odnosno 7 dana prije polaska.
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Datumi putovanja: 29.12.2018. – 02.01.2019.
 • NOVOGODIŠNJA VEČERA:
  Za sve goste koji koriste uslugu polupansiona obavezna je nadoplata za novogodišnju večeru. Gosti s uslugom noćenje/doručak mogu fakultativno uplatiti novogodišnju večeru. Novogodišnja večera u hotelima organizirana je u skladu s lokalnim običajima koji podrazumijevaju bogatiji meni za silvestarsku večeru i kraći prigodni program.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb – Malta – Zagreb,
 • Zrakoplovne pristojbe,
 • Transfere na odredištu (zrakoplovna luka–hotel–zrakoplovna luka),
 • Smještaj u odabranim hotelima prema ponudi,
 • Voditelja putovanja,
 • Razgled Vallette s ulazom u katedralu,
 • Te troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene,
 • Karte javnog prijevoza,
 • Fakultativne sadržaje i izlete,
 • Napojnicu vozačima i vodičima,
 • Putno zdravstveno osiguranje,
 • Troškove osobnih narudžbi te
 • Turističku pristojbu (Eco Tax) u iznosu od 0,50 EUR po osobi po noćenju (plaćanje na licu mjesta)
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-668 ili na mail [email protected]
 • DOPLATE ZA FAKULTATIVNE IZLETE (cijena po osobi – prijave i uplate isključivo prilikom rezervacije aranžmana):
  • IZLET „OTKRIJTE GOZO“
   Cjelodnevni izlet brodom i autobusom s uključenim ručkom –
   cijena: 430 kn; djeca do 12 godina: 230 kn
  • IZLET „PO OTOKU“
   Cjelodnevni izlet autobusom s uključenim ručkom –
   cijena: 390 kn; djeca do 12 godina: 200 kn
  • IZLET „HARBOUR CRUISE“
   Kraći izlet brodom (transfer do luke) od cca. 2 sata, ručak nije uključen –
   cijena: 160 kn; djeca do 12 godina: 80 kn
  • IZLET „MARSAXLOKK I TRI GRADA“
   Poludnevni izlet autobusom, ručak nije uključen
   cijena: 240 kn; djeca do 12 godina: 120 kn

VAŽNE NAPOMENE

 • Red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put, kao i tijekom samog putovanja.
 • Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom fakultativnih izleta, sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda.
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Agencija putovanja zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 5D 004 NG-MALT

P+, L

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!