Mariborsko Pohorje, Hotel Bolfenk 4*

Već od 529
Osobni automobil Hrvatska Hotel Bolfenk 4* Već od 529 Kn  Prijavi se!

Udaljenost od skijališta: 150 m

Skijanje Slovenija

Check In: 15h

Check Out: 10h

O smještaju: Dizalo, bbiteljske sobe, djeca dobrodošla

Ovaj je hotel uređen u stilu alpske planinske kuće, a obuhvaća svijetle i prostrane smještajne jedinice. Objekt je okružen zimzelenim šumama i nudi sadržaje za turiste, sportaše te poslovne putnike.

Gostima su na raspolaganju udobno namještene sobe s vlastitim balkonom i pogledom na okolicu koju mogu istražiti unajmljenim biciklom, pješačenjem ili u školi skijanja tijekom zime.

U spa centru mogu se opustiti uz masažne tretmane, u turskoj kupelji, finskoj sauni i unutarnjem bazenu. Također mogu uživati u tretmanima lica i tijela. U sklopu objekta dostupni su velik restoran te prostrana dvoranu za sastanke s visokim stropovima, projektorom i TV-om.

Do hotela se može lako doći automobilom, taksijem ili žičarom. Gosti mogu besplatno koristiti parkiralište smješteno ispred hotela.

Parking dostupan: Da

Bitne Napomene

  • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
  • Cjenik – zbog svakodnevnih akcija molimo da konačnu cijenu provjerite sa našim prodajnim osobljem.

NAČINI PLAĆANJA

  • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
  • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
  • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
  • Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.
  • U slučaju obročnog plaćanja plaća se puni iznos aranžmana bez popusta.
  • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 050 SKI-MP-HBO

2019

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!