MSC Magnifica – Krstarenje Mediteranom: 13 dana

Top ponuda Već od 5.710
13 dana Brod Zagreb/Genova Brod MSC Magnifica Već od 5.710 Kn  Prijavi se!

GARANTIRANI POLAZAK!

PROGRAM PUTOVANJA

ITALIJA, FRANCUSKA, ŠPANJOLSKA, MALTA, GRČKA

Brod: MSC MAGNIFICA

Polazak: 15.11 – 27.11.2018.

Dan Luka Dol. Pol.
15.11. GENOVA, Italija 17:00
16.11. MARSEILLE, Francuska 08:00 18:00
17.11. BARCELONA, Španjolska 09:00 18:00
18.11. Plovidba
19.11. VALETTA, Malta 08:00 18.00
20.11. Plovidba
21.11. HERAKLION, Grčka 08:00 18:00
22.11. RODOS, Grčka 07:00 16:30
23.11. PIRAEUS, Grčka 07:30 16:30
24.11. KRF, Grčka 14:00 20:00
25.11. Plovidba
26.11. CIVITAVECCHIA, Italija 09:00 19:00
27.11. GENOVA, Italija 08:00

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

Lučke pristojbe: 1.220 KN – obavezna doplata

Unutrašnja kabina bez prozora BELLA 5.710 kn
Unutrašnja kabina bez prozora FANTASTICA 6.110 kn
Vanjska kabina s prozorom BELLA 6.610 kn
Vanjska kabina s prozorom FANTASTICA 7.210 kn
Vanjska kabina s balkonom BELLA 7.710 kn
Vanjska kabina s balkonom FANTASTICA 8.110 kn

Jednokrevetne i višekrevetne kabine na upit!
Djeca do 11 god. na 3./4. ležaju u kabini s dvije odrasle osobe putuju besplatno
Djeca od 12 god. i odrasli na 3./4. ležaju u kabini s dvije odrasle: 2.150 kn Bella / 2.770 kn Fantastica

CIJENA UKLJUČUJE:

– smještaj u izabranoj kabini na brodu MSC MAGNIFICA, puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, popodnevni domjenak, ponoćni buffet), cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice u casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (minimalno 40 prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

– lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.220,00 kn, hotelska uslužna pristojba brodskom osoblju (bit će uključena u završni brodski račun i plaća se na brodu), izlete u lukama pristajanja, osobne troškove (tretmani ljepote, korištenje saune, kupnja u trgovinama, usluga pranja odjeće, telefoniranje, i sl.), troškove carinjenja, paket putnog osiguranja (zdravstveno, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja).

– TRANSFER

autobusom po osobi (za najmanje 40 prijavljenih putnika):
– Zagreb / Rijeka – Genova – Rijeka / Zagreb – 950,00 kn odrasli, 550,00 kn djeca do 18 godina

– TRANSFER

kombijem po osobi (za najmanje 6 prijavljenih putnika):
– Zagreb/Rijeka – Genova – Rijeka/Zagreb – 1.350,00 kn odrasli/djeca

INFO O KABINAMA

– Unutarnja kabina
Površina približno 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.– Vanjska kabina s pogledom na more – kabina s prozorom 
Površina približno 16 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac. * Napomena: pojedine kabine na palubi Camogli imaju ograničen pogled.– Vanjska kabina s balkonom
Površina približno od 17 m2 do 23 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

BELLA

– doživljaj osmišljen za ugodan boravak na brodu = bogat izbor vrhunske, svježe pripremljene hrane,  izbor željenog termina večere ovisi o dostupnosti na brodu, gurmanski buffet otvoren 20 sati dnevno, raznovrsne kazališne predstave, bazen, panoramska teretana i sportski sadržaji na otvorenom, ulaz u 5 različitih klubova za djecu i tinejdžere (posebni programi nisu uključeni), bodovi MSC Voyagers Cluba kojima se ostvaruju popusti i ostale pogodnosti na sljedećim krstarenjima

 

FANTASTICA

– doživljaj osmišljen za još veću udobnost i fleksibilnost = sve prednosti BELLA doživljaja uz dodatne pogodnosti: kabine na višim palubama na najatraktivnijim dijelovima broda, još više fleksibilnosti za vrijeme večere uz mogućnost izmjene termina večere nakon potvrde rezervacije ili nakon ukrcaja, dostava u kabinu 24 sata dnevno, obrazovne i rekreacijske aktivnosti za djecu, dječji Master Chef tečajevi kuhanja s osobljem MSC Cruisesa , bodovi MSC Voyagers Cluba kojima se ostvaruju popusti i ostale pogodnosti na sljedećim krstarenjima

MSC MAGNIFICA – poziv na veličanstveno krstarenje

MSC Magnifica  raskošna i prekrasna – pripremite se za ukrcaj na brod koji se luksuzom ističe od svih ostalih. Nakon svečane ceremonije krštenja u Hamburgu, predivna MSC Magnifica otisnula se na prvo krstarenje u  ožujku 2010., nudeći putnicima niz uzbudljivih destinacija. Revolucionaran i inovativan, brod MSC Magnifica, uspješno spaja vrhunsku udobnost s inovativnim dizajnom i najsuvremenijom tehnologijom osiguravajući izvanrednu energetsku učinkovitost bez štetnog utjecaja na okoliš.

Brod prima i do 2.500 putnika od kojih većina može uživati u vanjskim kabinama s balkonom i pogledom na more. Za vrijeme krstarenja na usluzi vam je stručni tim koji broji 1.000 zaposlenika koji brinu o putnicima od samog trenutka ukrcaja na brod kako bi potpuno opušteni mogli bezbrižno uživati u odmoru.
U samom srcu broda MSC Magnifica nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellness centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje: od sauna i turskih kupelji do fitness centra, kozmetičkog salona, sale za thalassoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu. Zašto se ne biste za vrijeme krstarenja prepustili rukama profesionalnih masera s Balija i uživali u čaroliji autentične masaže?

MSC Magnifica pruža beskrajne mogućnosti za odmor i opuštanje. Upijajte revitalizirajuće zrake sunca na palubi za sunčanje ili birajte između tri bazena, jednog ispod genijalnog „Magrodome“ pomičnog krova – savršenog za zimska krstarenja. Tko je za tenis ili košarku? Možda trčanje na jedinstvenoj stazi na palubi?
Za vrijeme krstarenja brodom MSC Magnifica, na raspolaganju su brojni gastronomski i zabavni sadržaji ali i mnogo više od toga. Možete birati između pet restorana, brojnih barova, internet café-a i cigar room-a – da ne spominjemo kazalište s 1.200 sjedala, kino, kockarnicu i diskoteku – MSC Magnifica zaista živi u skladu sa svojim talijanskim imenom – veličanstveno!

NAPOMENE:
  • VIZA: nije potrebna, putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseca od dana polaska na putovanje 
  • Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene.
  • U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
  • Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
  • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

NAČINI PLAĆANJA

  • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
  • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
  • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
  • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
  • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 13D 043 MMM

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!