Novi Zeland: 12 dana

Već od 29.990
12 dana Avion Zagreb Hoteli 3*/ 4* Već od 29.990 Kn  Prijavi se!

Zrakoplovne pristojbe uključene!

PROGRAM PUTOVANJA

Novi Zeland, otočni australski susjed je zemlja prvobitnih stanovnika Maora, država ragbija i spektakularne prirode. Maori Novi Zeland nazivaju „država dugog bijelog oblaka“. Njegove otoke krase pješčane plaže, zadivljujuće planine, fjordovi, slikoviti ledenjaci, vulkani, gejziri, bajkovita jezera i netaknute šume. Pažljivo promotrimo pticu kiwi koja obitava samo na Novom Zelandu i približimo se stadima ovaca koje uživaju tijekom ispaše na prostranim novozelandskim pašnjacima.

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – AUCKLAND   let

Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Venecija, Ljubljana, Graz – uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke prema Novom Zelandu.

2. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA-AUCKLAND  obroci tijekom leta, noćni let

Zbog vremenske razlike, cjelodnevni let prema Novom Zelandu.

3. DAN AUCKLAND  noćenje

DOLAZAK U AUCKLAND
Dolazak u Auckland, najveći grad Novog Zelanda. Odlazak u razgled: stara gradska četvrt – uspon na Mount Eden, vulkan iznad grada – War Memorial Museum – Sky Tower, 328 m visoki toranj i jedan od najvećih na svijetu s kojeg se pruža pogled na grad – park Kelly Tarlton, s morskim psima i pingvinima. Noćenje.

4. DAN AUCKLAND – WAITOMO – ROTORUA  doručak, večera, noćenje

SVIJETLEĆE ŠPILJE I MAORSKA VEČERA
Doručak. Vožnja u mjesto Rotorua. Usputno zaustavljanje kod pećina Waitomo. Ovo je jedna od najposjećenijih atrakcija Novog zelanda zbog jedinstvenog prirodnog fenomena. Špilje su osvijetljene desecima tisuća zvijezda, a sve zbog malenih insekata koji ih osvijetljuju svojim tijelom. Nastavak putovanja kroz lijepi krajolik, prepun livada, jezera i šuma do mjesta Rotorua koji je poznat po spektakularnim gejzirima geotermalne vode. Obilazak mjesta Te Puia s termalnim izvorima i maorskog instituta za umjetnost. U večernjim satima ćemo ćemo uživati u tradicionalnoj maorskoj glazbi i »hangi« večeri. Noćenje.

5. DAN ROTORUA – RAINBOW SRPINGS – QUEENSTOWN  doručak, let , noćenje

DOLAZAK U AUCKLAND
Doručak. Obilazak parka prirode Rainbow Springs s jedinstvenom florom i faunom. U parku se nalazi i park za konzervaciju autohtone ptice Kiwi, koja predstavlja simbol Novog Zelanda. Slijedi prijevoz do zračne luke i let u Queenstown odnosno novozelandski St. Moritz. Vožnja s gondolom Skyline i uživanje u prekrasnom pogledu na grad, jezero Wakatipu i okolicu. Smještaj u hotelu, noćenje.

6. DAN PARK FIORDLAND – FJORD MILFORD SOUND  doručak, ručak, noćenje

NAJLJEPŠI NACIONALNI PARK NOVOG ZELANDA
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u nacionalni park Fiordland. Vožnja do Te Anau, najvećeg jezera južnog otoka i najpopularnije ribičke destinacije. Nastavak prema otoku Fiordland i značajnom fjordu Milford Sound koji zbog netaknute prirode predstavlja jedno od najljepših i najpopularnijih odredišta Novog Zelanda. Vožnja brodom po fjordu, uživanje u pogledu na slapove i planine. Ručak na brodu. Uz doplatu, mogućnost razgleda fjorda i iz zraka. Povratak u Queenstown. Noćenje.

7. DAN QUEENSTOWN  doručak, noćenje

UPOZNAJTE QUEENSTOWN
Doručak. Slobodan dan za razgledavanje ovog prelijepog grada i njegove okolice. Uz doplatu, predlažemo izlet na vinsku turu, safari s gliserom po rijeci Dart, rafting ili neku drugu adrenalinsku aktivnost. Noćenje.

8. DAN QUEENSTOWN – WANAKA – LEDENJAK FOX  doručak, noćenje

JEZERA I LEDENJACI
Doručak. Vožnja pokraj rijeke Cluth i jezera Dunstan do Wanake, simpatičnog ljetovališta uz istoimeno jezero s prekrasnim krajolikom i ugodnim lokalima. Nakon kraće stanke, slijedi vožnja pokraj Haasta, naselja koji odiše divljom prirodom do područja ledenjaka, kao što su ledenjak Franz Josef i Fox gdje ćemo se smjestiti u hotel. Noćenje.

9. DAN LEDENJAK FOX – GREYMOUTH – CHRISTCHURCH  doručak, noćenje

SPEKTAKULARNA VOŽNJA VLAKOM
Doručak. Mogućnost razgleda ledenjaka iz helikoptera (doplata). Slijedi ugodna vožnja prema Greymouthu, kroz fascinantnu pokrajinu sa prekrasnim slapovima i ledenjacima. Po dolasku u Greymouth, slijedi ukrcaj na vlak i nastavak putovanja prema Chirstchurchu željeznicom TranzAlpine gdje ćete doživjeti spektakularnu vožnju. Smještaj u hotel, noćenje.

10. DAN CHRISTCHURCH – KAIKOURA – CHRISTCHURCH  doručak, noćenje

DRUŽENJE S KITOVIMA I TULJANIMA
Doručak. Vožnja prema sjeveru, u gradić Kaikoura, poznato ishodište za promatranje kitova. Odlazak na izlet s brodom, kada ćemo uz malo sreće susresti kitove i tuljane. Povratak u Christchurch. Noćenje.

11. DAN CHRISTCHURCH – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA  doručak, noćni let

RAZGLED CHRISTCHURCHA PRIJE RASTANKA
Doručak. Odlazak u razgled najvažnijih znamenitosti Christchurcha. Prijevoz do zračne luke u poslijepodnevnim satima. Prijava na noćni let prema europskoj/ azijskoj zračnoj luci.

12. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB  let

Po dolasku u europsku/azijsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija – mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba).

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Datumi putovanja:
  • 16.02.(uskoro garantirano), 23.03.(uskoro garantirano), 26.04., 22.06., 21.09., 22.10., 16.11.2019.
 • Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 29.990 kn* min. 25 putnika
  • Doplata za manji broj putnika (do 24 putnika): 1.540 kn*

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE : 

 • Prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi,
 • Pristojbe zračnih luka
 • Unutarnje letove prema programu,
 • Smještaj u hotelima 3/4* na bazi noćenja s doručkom,
 • Ostale obroke po programu,
 • Prijevoze i razglede prema programu s uključenim ulaznicama,
 • Usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku,
 • Pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku,
 • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE : 

 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 3.470 kn,
 • Fakultativne izlete,
 • Dodatne usluge i obroke: paket 7 večera 2.160 kn,
 • Napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 50 EUR,
 • Vizu (obavezna; uz doplatu),
 • Putno zdravstveno osiguranje (preporučamo),
 • Povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]

Važne informacije:

 • Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra : 12D 001 NZE

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!