Palma de Mallorca: 5 dana

Već od 2.390
5 dana Autobus Zagreb, Rijeka, Karlovac Hotel 4* Već od 2.390 Kn 2.690 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

Doživite jedan od najljepših otoka Mediterana još krajem ovog ljeta, uz temperature mora u rujnu do 27 C!

Mallorca, biser Baleara privući će svakoga prekrasnom prirodom, egzotičnim pješčanim plažama i uvalama, te mondenim sadržajima posebice oko glavnog grada Palme de Mallorce sa uvijek uzbudljivim noćnim životom i bogatom poviješću.

0.dan (26.9.), ZAGREB – RIJEKA – VENECIJA – PALMA DE MALLORCA

Sastanak putnika na autobusnom kolodvoru Zagreb u 23:30 sata, te transfer prema zračnoj luci u  Veneciji (prema odabiru putnika). Mogućnost ukrcaj putnika u Karlovcu i na Vratima Jadrana – Sjever, kao i organizacija noćenja u blizini zračne luke za individualne dolaske.

1.dan (27.9.), VENECIJA – PALMA DE MALLORCA

Po dolasku u zračnu luku, prijava i direktan let za Palma de Mallorcu u 06:15h. Po slijetanju u 08:30 slijedi  panoramski razgled grada te razgled grada pješice u pratnji lokalnog vodiča. Palma de Mallorca je luka i glavni grad španjolske autonome zajednice Baleari. Smješten je u zaljevu ispod arapske tvrđave Bellver odakle se pruža i najbolji pogled na povijesnu jezgru i  iza veličanstvene gotičke katedrale La Seu koja gleda na more i čiji se tornjevi vide iz skoro svake točke u gradu. Za stari grad su tipične uske ulice, dok su Rambla i Passeig des Born široke tipične mediteranske promenade. U ovim ulicama i oko  trga Plaze Mayor naići ćete na ponudu najboljeg španjolskog dizajna, tipične proizvode poput majorkinskih perli i najbolje specijalitete bogate otočke kuhinje. Odlazak do hotela u obližnjem ljetovalištu Magaluf. Predlažemo odlazak na gusarski show „Pirates Adventure“. Večera ( uz doplatu ).  Noćenje.

2.dan (28.9.), PALMA DE MALLORCA – izlet VALLDEMOSA, PUERTO SOLLER

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet u spektakularno planinsko gorje Serra de Tramuntana, kulturni krakolik upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Naš izlet odvesti će vas u 2 najlijepša i najpoznatija mjesta. Prvu stanku napraviti ćemo u Puerto Soller, jedinoj prirodnoj luci ovog dijela otoka gdje ćete imati slobodno vrijeme za šetnju do Santa Catalina vidikovca odakle se pruža najlijepši pogled pogled na luku, za šetnju uz obalu, ili posjet luci u kojoj su ispremješane mondene jahte sa čamcima lokalnih ribara. Dok sjedite na kavi u jednom od mnogobrojnih kafića vjerovatno ćete vidjeti i stari tramvaj koji još uvijek vozi ovim mjestom od 1913.

Nastavljamo vožnju spektakularnim planinskim lancem koji graniči sa obalom i uživamo u najlijepšim pogledima na otok. Vozeći se kraj dva sela, Deia i Llucalcari lokalni pratitelj će nam ispričati više o lokalnoj povijesti i pokazati nam zašto su se zvijezde poput Michael Douglasa, Roberta Graves i austrijske nadvojvode  Louisa Salvadora zaljubile baš u ovaj dio otoka. Naša zadnja stanica na izletu je najlijepše mjestašce  Mallorce – Valldemossa, okruženo maslinicima i nasadima badema, poznato po veličanstvenom samostanu i muzeju posvećenom Ludvigu Habsburškom. Slobodno vrijeme za šetnju uskim ulicama ovog starog mjestašca, odmor u tipičnim lokalnim kafićima i upijanje čarobne atmosfere uz možda  jedan lokalni liker od badema. Povratak u hotel i večera ( uz doplatu ).  

3.dan (29.9.), PALMA DE MALLORCA – izlet u Zmajeve špilje i Porto Cristo

Doručak. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet po otoku do poznate Zmajeve špilje za koju kažu i da je osmo svjetsko čudo, te mjesta Porto Cristo. Do špilje se vozimo nešto više od sata. Na ovom izletu osim jedne od najposjećenijih svjetskih špilja posjetiti ćemo tvornicu bisera i dućan sa lokalnim proizvodima od maslinovog drveta. Unutar špilje nalazi se jedno od najvećih podzemnih jezera na svijetu, Martel, gdje ćete prisustvovati na koncertu klasične glazbe. Nakon koncerta kratko ćemo se brodom provesti od Zmajeve špilje gdje ćete imati priliku diviti se ljepoti uljepšanoj rasvjetom postavljenom još 1935. Prije posjeta špilji zaustaviti  ćemo se u mjestu Montuiri gdje ćete imati vremena za posjet tvornici bisera i vidjeti rigorozan proces njihove obrade. Stati ćemo u mjestu Porto Cristo, vrlo zaštićenom zaljevu sa prekrasnom pješćanom plažom. Slobodno vrijeme za šetnju, ručak ili uživanje na plaži.
Povratak u hotel i večera ( uz doplatu ).

4.dan/5. dan (30.9./1.10.), PALMA DE MALLORCA – VENECIJA – RIJEKA – ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe i odmor. Predlažemo odlazak do obližnjeg Marinelanda javnim gradskim prijevozom. Uživajte u showu delfina, tuljana, papiga  ili se prebacite do obižnjeg vodenog parka Western Water Park. Za one koje žele vidjeti više od unutrašnjosti otoka još uvijek stignete otići na cjelodnevni izlet terenskim vozilima. U večernjim satima polazak  prema zračnoj luci, te let za Veneciju u 22.45. Po slijetanju transfer prema Rijeci i Zagrebu(prema odabiru putnika). Dolazak u Zagreb u ranim jutarnjim satima.

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Polazak je iz Zagreba autobusom uz moguć ukrcaj iz Rijeke i Karlovca do zračne luke Venecije (prema odabiru putnika)
 • Minimalan broj putnika: 25
 • Rok prijave: Do 7 dana prije puta ili do popunjenja kapaciteta
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Cijena aranžmana po osobi: FIRST MINUTE CIJENA 2.390 kn, redovna cijena 2.690 kn
 • Datum putovanja: 26.09. – 30.09.2017.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Prijevoz zrakoplovom Venecija – Palma de Mallorca – Venecija
 • 3 noćenja u hotelu 4* na Palmi de Mallorci  u dvokrevetnim sobama na bazi usluge noćenje s doručkom
 • Licenciranog pratitelja putovanja iz Zagreba
 • Lokalnog vodiča za razgled grada
 • Transfere i razglede prema programu
 • Organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Zrakoplovne pristojbe 1.090 kn (obavezna doplata)
 • 3 večere u hotelu 4* po ukupnoj cijeni 190 kn (uplata prilikom rezervacije aranžamana)
 • Povratni transfer Zagreb/Rijeka – Venecija 590 kn
 • Izlet Valldemosa, Puerto Soller  47 EUR
 • Izlet Zmajave špilje i Porto Cristo 55 EUR
 • Izlet terenskim vozilima po unutrašnjosti otoka 75 EUR
 • Ulaznica Marineland 22 EUR / djeca 13 EUR
 • Ulaznica Western Water Park  27 EUR / djeca 18 EUR
 • Pirates adventure show https://www.youtube.com/watch?v=G7-EsXjzjuM 50 EUR

*Prijave za izlete na lokaciji prilikom rezervacije aranžmana. Plaćanje lokalnom agentu na lokaciji.

 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 006

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!