Pirovac, Apartmani Ville Miran 3*

Već od 392
Vlastiti prijevoz Hrvatska Apartmani Ville Miran 3* Već od 392 Kn  Prijavi se!

Apartmani Ville Miran, Pirovac

Apartmani Ville Miran su apartmanske kućice, koje se nalaze u okruženju maslinika i borove šume. Ako ste u potrazi za savršenim odmorom u tihoj oazi tik uz more, Apartmani Ville Miran ispunit će sva vaša očekivanja i više. Zahvaljujući povučenoj lokaciji uz jadransku obalu, gostima apartmana zajamčen je kvalitetan odmor bez stresa. Ipak, svi oni koji imaju želju večernje sate provesti izvan hotelskog kompleksa, mogu se zaputiti prema centru Pirovca, samo kilometar udaljenom. Posjetite Pirovac i provedite ugodno ljetovanje.

Lokacija:

Ville Miran 3* se nalaze u mirnom zaljevu tik do živopisnog turističkog mjesta Pirovac. Okružene su mirisnim vrtom mediteranskog bilja, maslinovim i borovim stablima, a u neposrednoj blizini se prostire lijepa šljunčana plaža.

Sadržaji u hotelu:

71 komforno uređena soba, a la carte restoran, terasa, aperitiv-bar i snack-bar na plaži

Ville Miran:

Villa TIPA 2 zauzima površinu od 32m² i gostima na korištenje nudi spavaću sobu s bračnim krevetom, dnevni boravak, malu kuhinju i kupaonicu s tuš kabinom i WC-om. Smještaj u ovoj Villi uključuje uslugu korištenja telefona i SAT TV. Osim toga, Villa ima izlaz na balkon ili lođu.

Villa TIPA 3 zauzima površinu od 34m² i gostima na korištenje nudi spavaću sobu s bračnim krevetom i dodatnim ležajem za treću osobu, dnevni boravak, malu kuhinju i kupaonicu s tuš kabinom i WC-om. Smještaj u ovoj Villi uključuje uslugu korištenja telefona i SAT TV. Osim toga, Villa ima izlaz na balkon ili lođu.

Villa TIPA 4A zauzima površinu od 38m² i gostima na korištenje nudi dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, dnevni boravak, malu kuhinju i kupaonicu s tuš kabinom i WC-om. Smještaj u ovoj Villi uključuje uslugu korištenja telefona i SAT TV. Osim toga, Villa ima izlaz na balkon ili lođu.

Villa TIPA 4B zauzima površinu od 48m² i gostima na korištenje nudi dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, dnevni boravak, malu kuhinju i kupaonicu s tuš kabinom i WC-om. Smještaj u ovoj Villi uključuje uslugu korištenja telefona i SAT TV. Osim toga, Villa ima izlaz na balkon ili lođu.

Sport i rekreacija:

dva teniska terena, igralište za odbojku i za stolni tenis, na plaži mogućnost najma pedalina, sandolina i brodica (200 m od hotela), te bicikla. U neposrednoj blizini hotela nalazi se park prirode Vransko jezero, u kojem se nalazi i biciklistička staza, duga 55 km.

Plaža:

Cca 200 m od hotela Miran, mogućnost najma ležaljki, suncobrana.

Bitne Napomene

 • Cijene po osobi na bazi 1 noćenja (najam apartmana):

*Djeca do 12 g. imaju 50% na uslugu prehrane

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • najam apartmana
 • SAT TV
 • kupaonica s tuš kabinom
 • telefon

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]

Napomene: 

 • U Family apartmanu 1/2+1, 32 m2 i Family apartmanu 1/3+1, 34 m2 = min. popunjenost: 2 odrasle osobe / max. popunjenost: 3 odrasle osobe + 1 dijete do 12 g.
 • U Budget apartmanu 1/4+1, 38 m2 = min. popunjenost: 3 odrasle osobe / max. popunjenost: 4 odrasle osobe.
 • U Comfort apartmanu 1/4+2, 48 m2 = min. popunjenost: 3 odrasle osobe / max. popunjenost: 4 odrasle osobe + 2 djece do 12 g.
 • Min. boravak i uvećanje za kraće boravke: 5 noći u terminu 4.7.-22.8. (+20%), 3 noći u terminima 20.6.-4.7. i 22.8.-5.9. (+10%), 1 noć u ostalim terminima.

 

DOPLATE:

– doručak 70 kn po osobi dnevno (djeca do 12 g. imaju 50% na uslugu prehrane)

– parking 7€ dnevno u terminu 20.6.-5.9., 3€ dnevno u ostalim terminima,

– dj. krevetić 6€ dnevno

 

OBAVEZNA DOPLATA ZA BORAVIŠNU PRISTOJBU:

 • 10 kn po osobi i danu
 • Djeca 12-18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe, djeca do 12 g. ne plaćaju BP

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno (Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno (Visa, Diners i Master ZABA na 12 rata)
 • Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.
 • Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – Visa, Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 038 PI/VI

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!