[PUTOVANJE ZA MLADE] Bugarska – ljetovanje: 10 dana

Već od 1.880
10 dana Autobus Zagreb Hotel 3*/ Apartmani 3*/ Hostel Već od 1.880 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

+ BEOGRAD, PLOVDIV, SOFIJA I NIŠ

SUNNY BEACH – jeste li spremni za party koji ne prestaje??? ”Ibiza za siromašne”, bugarska verzija Zrća s puno povoljnijim cijenama, 24-sata dnevno ludilo koje si možete priuštiti, mladi iz cijelog svijeta u potrazi za najluđim ljetovanjem. Ovo putovanje nije za svakoga! Idemo u jedno od najluđih ljetovališta Europe, s kultnim klubovima poput ‘Den Glade Viking’, ‘Orange’, ‘Lazur’, ‘Revolution’. U klubovima Sunny Beacha izbor glazbe je neograničen – od ljetnih i MTV hitova preko Cece do metala. Zabavimo se s tisućama mladih iz Velike Britanije, Srbije, Skandinavije…

1. dan (petak) : polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor) u 00:30 sati. Na putu za Bugarsku ćemo se zaustaviti u Nišu te pogledati poznatu Ćele-kulu koji su Turci sagradili od lubanja poraženih srpskih vojnika u vrijeme 1. srpskog ustanka. Pauza za odličan ručak u centru Niša i nastavak vožnje prema Sofiji. Dolazak u Sofiju u popodnevnim satima i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora vidjet ćemo : ogromnu katedralu Aleksandra Nevskog, crkvu sv. Jurja iz 4. stoljeća, crkvu Sv. Petke, crkvu sv. Nedjelje, Banya Bashi džamiju, sinagogu, TZUM, gradsku tržnicu, gradsko kupalište, kompleks Largo – odličan prijemer ‘komunističkog klasicizma’… Izlazak, noćenje.

2. dan (subota) : slobodan dan u Sofiji. Noćenje

3. dan (nedjelja) : odjava iz hotela i polazak prema Sunny Beachu. Dolazak u Plovdiv – drugi najveći bugarski grad u popodnevnim satima. Pauza za kavu u pješačkoj zoni te razgled grada prepunog antičkih građevina. Dolazak u Sunny Beach u večernjim satima i smještaj u apartmane. Slobodno vijeme za kupanje. Navečer odlazak u jedan od mnogobrojnih klubova. Noćenje?

4. dan (ponedjeljak) : slobodno vrijeme za zajedničko kupanje, party, koktele, zabavu na plaži, izlaske <3 noćenje?

5. dan (utorak) : nakon buđenja u 15 sati odlazak lokalnim autobusom do Nessebara – ‘bugarskog Dubrovnika’ i razgled starog grada te slobodno vijeme do povratka u Sunny Beach. Party, noćenje?

6. dan (srijeda) : nakon buđenja u 15 sati organizirani odlazak našim autobusom do lokalnog Lidla udaljenog 8 kilometara zbog obnove zaliha  slobodno vrijeme za zajedničko kupanje, party, koktele, zabavu na plaži, izlaske <3 noćenje?

7. dan (četvrtak) : slobodno vrijeme za zajedničko kupanje, party, koktele, zabavu na plaži, izlaske <3 noćenje?

8. dan (petak) : slobodno vrijeme za zajedničko kupanje, party, koktele, zabavu na plaži, izlaske <3 noćenje?

9. dan (subota) : bacanje stvari u kofer i odlazak prema Beogradu. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Smještaj u hostel, party, noćenje.

10. dan (nedjelja) : odjava iz hostela i odlazak do kultnog stadiona MARAKANA, posjet KUĆI CVEĆA gdje je pokopan Josip Broz Tito, i POVIJESNOM MUZEJU te vožnja do HRAMA SVETOG SAVE, jednog od najvećih hramova Balkana. Odlazak u šetnju gradom : PARK KALEMEGDAN, BEOGRADSKA TVRĐAVA, POBEDNIK, SPOMENIK ZAHVALNOSTI FRANCUSKOJ, FONTANA BORBA, UŠĆE SAVE U DUNAV, SAHAT KULA, VOJNI MUZEJ, KNEZ MIHAJLOVA ULICA, TERAZIJSKA ČESMA, HOTEL MOSKVA, TRG REPUBLIKE, NARODNI MUZEJ, NARODNO KAZALIŠTE. Odlazak do poznate SKADARLIJE i slobodno vrijeme za uživanje u srpskim delicijama i rakiji. Polazak prema Zagrebu u večernjim satima. Dolazak u Zagreb u noćnim satima.

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Minimalan broj putnika: 45
 • Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 7 dana prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Datumi putovanja:
  • 24.08.-02.09.2018.
 • Cijena aranžmana po osobi: 1.880 kn

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE : 

 • Prijevoz autobusom visoke turističke klase (klima, tv, video),
 • 2 noćenja u hotelu 3* u Sofiji u 2-3-4 krevetnim sobama,
 • 6 noćenja u apartmanima 3* (TV, klima, kupaonica, WC) (4/6 osoba po apartmanu) u Sunny Beachu,
 • 1 noćenje u hostelu u centru Beograda u višekrevetnim sobama,
 • Turističkog pratitelja tijekom puta,
 • Jamčevno osiguranje i organizaciju putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE : 

 • Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju,
 • Osobne troškove za hranu i piće,
 • Putno osiguranje
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra : 10D 046 BLJ

P+

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!