[PUTOVANJE ZA MLADE] Irska: 9 dana

Već od 1.990
9 dana Autobus Zagreb Hostel Već od 1.990 Kn 2.990 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

BRUXELLES – DUBLIN – AMSTERDAM

1. dan: ZAGREB – BRUXELLES (petak)

Polazak autobusa u 13:00h s Autobusnog kolodvora (peron 502-504). Noćna vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku uz stajanja i filmske projekcije tokom puta.

2. dan: BRUXELLES

Dolazak u BRUXELLES u jutarnjim satima. Razgled BRUXELLES-a: KATEDRALA, EUROPARLAMENT, GRAND PLACE, RUE DES BOUCHERS, MANNEKEN PIS, GROB NEZNANOG JUNAKA, KRALJEVSKA PALAČA, ATOMIUM…  Slobodno vrijeme. Polazak prema luci u popodnevnim satima. Dolazak u Calais. Ukrcaj autobusa na vlak i prolazak tunelom Eurotunnel ispod La Manchea ili vožnja brodom na relaciji Calais-Dover. Nastavak puta prema DUBLINU kroz Englesku. Ukrcaj na trajekt Holyhead-Dublin i vožnja trajektom (cca.4h).

3. dan: DUBLIN

Dolazak u Dublin oko podneva. Odlazak u razgled grada: ST. STEPHEN’S GREEN, predivan trg s parkom okružen kućama s karakteristično obojanim ulaznim vratima – GRAFTON STREET, najpoznatija trgovačka ulica – TRINITY COLLEGE, najstarije sveučilište u Irskoj – GRADSKA VIJEĆNICA – DUBLINSKI DVORAC  – ZGRADA PARLAMENTA – DAME STREET – KATEDRALA SV. PATRIKA, najveća irska katedrala, posvećena Sv. Patriku, zaštitniku Irske. Mogućnost posjeta pivovari čuvenog irskog tamnog piva GUINNESS i upoznavanje s procesom proizvodnje. Na kraju obilaska možete se  opustiti u Gravity baru, s nezaboravnim pogledom na grad, uz pintu tamnog Guinessa. Dolazak u hostel. Noćenje.

4. dan: VELIKA IRSKA TURA (GALWAY – CLIFFS OF MOHER)

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe. Mogućnost fakultativnog odlaska na MALU IRSKU TURU. Izlet počinjemo posjetom Galwayu, po mnogima najsimpatičnijem i najromantičnijem gradu u Irskoj. Razgled grada: QUAY STREET, LATIN QUARTER, GALWAY CATHEDRAL, EYRE SQUARE. Slobodno vrijeme za ručak. Odlazak do CLIFFS OF MOHER, najpoznatije i naposjećenije atrakcije u Irskoj (ulaznica uključena u cijenu izleta). Klifovi Mohera, koji su pod UNESCO zaštitom od 2011. uzdižu se iznad valova Atlantika do visine od 200m i u duljini od 8km. Razgled klifova. Povratak u Dublin. Noćenje.

5. dan: MALA IRSKA TURA (NEWGRANGE – MALAHIDE – THE VELVET STRAND – HOWTH)

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe. Mogućnost fakultativnog odlaska na MALU IRSKU TURU. Izlet počinjemo posjetom jednoj od najvećih irskih atrakcija – NEWGRANGE-u. Mjesto koje nazivaju i  ‘STONEHENGE of the IRISH’ poznato je kao jedna od najstarijih građevina na svijetu i najveći je neolitički spomenik svijeta (ulaznica uključena u cijenu izleta). Nastavljamo do grada MALAHIDE, koji je dom istoimenom dvorcu. Kratka pauza za fotografiranje. Potom nastavljamo do jedne od najpoznatijih plaža kojima Irska obiluje – THE VELVET STRAND. Ova plaža, u centru malenog gradića Portmanrocka, poznata je po predivnom pjesku koji podsjeća na baršun, po kojem je i dobila ime. Izlet završavamo odlaskom do legendarnog ribarskog gradića – HOWTH-a, koji se može pohvaliti s čak dva svjetionika i mnogo restorana koji poslužuju svježu ribu. Šetnja i pauza za ručak. Povratak u Dublin. Noćenje.

6. dan: SJEVERNO IRSKA TURA (GIANT’S CAUSEWAY – DARK HEDGES – BELFAST)

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe. Mogućnost fakultativnog odlaska na SJEVERNO IRSKU TURU. Izlet počinjemo razgledom najpoznatije atrakcije Sjeverne Irske – Giant’s Causeway ili Prolaz Divova čini područje od 40.000 spojenih bazaltnih stupova koji su nastali vulkanskom erupcijom u paleogenu, a na UNSECO-vom popisu je od 1986. Nastavljamo do DARK HEDGES, atmosferskog tunela stvorenog od 150 stabala. Ova atrakcija postala je poznata nakon što je ovdje snimljena poznata serija GAME OF THRONES. Nastavljamo do BELFASTA. Razgled glavnog grada Sjeverne Irske. Povratak u Dublin. Noćenje.

7. dan: DUBLIN

Doručak. Odjava iz hostela. Slobodno vrijeme i uživanje u ‘okićenom’ Dublinu za Saint Patrick’s Week. Odlazak iz Dublina u poslijepodnevnim satima i ukrcaj na brod. Prelazak trajektom za Englesku i noćna vožnja do Dovera. Ukrcaj na brod i prelazak La Manche kanala. Vožnja prema Amsterdamu.

8. dan: AMSTERDAM

Dolazak u AMSTERDAM u jutarnjim satima. Odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča: KRALJEVSKA PALAČA, ŽIDOVSKA ČETVRT, TRG DAM, brusionica dijamanata, Kuća ANNE FRANK, REMBRANTOVA kuća. Neobavezan posjet RIJKS MUZEJU i druge znamenitosti. Fakultativna vožnja brodom po rijeci Amstel i amsterdamskim kanalima. Slobodno vrijeme. Navečer sastanak grupe i polazak prema prema Zagrebu. Noćna vožnja kroz Njemačku, Austriju i Sloveniju.

9. dan: ZAGREB

Dolazak u Zagreb u kasnim poslijepodnevnim satima.

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica!
 • Putovanje je za mlade, ali i za sve!
 • Polazak je iz Zagreba
 • Cijena se odnosi na jednu osobu
 • Maksimalan broj putnika: 87
 • Cijena putovanja: FIRST MINUTE CIJENA 1.990 kn, redovna cijena 2.990 kn
 • Datum putovanja: 28.9. – 6.10.2018.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 

 • Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video),
 • 4 noćenja s doručkom u hostelu u Dublinu u višekrevetnim sobama,
 • Trajekt Engleska – Irska i Francuska – Engleska,
 • Razgledi prema programu,
 • Stručno vodstvo
 • Organizacija puta

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: 

 • Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete;
 • Nadoplata za korištenje javnog prijevoza u Bruxellesu – cca. 9 eura dnevna karta
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]
 • Fakultativni izleti*:
  • MALA IRSKA TURA 35 Eur
  • VELIKA IRSKA TURA 45 Eur
  • SJEVERNO IRSKA TURA 45 Eur
  • Vožnja brodom po Amsterdamu 15€

*U SLUČAJU DA SE ODLUČITE ZA SVE FAKULTATIVE UMJESTO 140 EUR PLAĆATE 120 EUR!

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 9D 027 PZMI

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!