Rim Nova godina: 4 dana

Top ponuda Već od 2.990
4 dana Avion Zagreb, Split Hotel 3* Već od 2.990 Kn 3.490 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

Garantirani polazak!

1. dan, 30.12.: ZAGREB/SPLIT – RIM

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman, kod šaltera informacija u 13:00 sati. Polazak zrakoplova Croatia Airlines u 14:35 sati. Međuslijetanje u Splitu u 15:25 sati (ukrcaj putnika u Splitu potrebno je najaviti kod rezervacije). Polazak zrakoplova iz Splita u 15:55 sati. Po slijetanju zrakoplova u Rim u 17:10 sati, slijedi transfer autobusom do hotela, uz kraći panoramski razgled grada. Smještaj u hotel u centru grada, zona Stazione Termini. Nakon kraćeg odmora odlazak ne šetnju središtem grada: Piazza dela Republica, Piazza Barberini, Španjolske stube, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

2. dan, 31.12.: RIM – VATIKAN

Doručak. Odlazak na razgled grada pješice i javnim prijevozom: Anđeoski most, Anđeoska tvrđava, Vatikan, trg sv. Petra s kolonadama. Razgled najveće crkve na svijetu, Bazilike sv. Petra, kojom dominira Michelangelova kupola. Svakako predlažemo uspon na čuvenu kupolu (320 stepenica) s prekrasnom panoramom cijelog Rima. Predlažemo posjet Vatikanskim muzejima i Sikstinskoj kapeli. Nastavak razgleda Piazza Navona s Fontanom četiri rijeke, Panteona – Hram svih bogova s čudesnom kupolom. Doček Nove godine na trgovima i ulicama Rima. Noćenje.

3. dan, 01.01.,: RIM

Doručak. Odlazak na razgled grada pješice i javnim prijevozom: crkva Santa Maria Maggiore, crkva San Pietro in Vincoli gdje se nalazi grob Julija Klovića i Michelangelova skulptura Mojsija. Razgled nastavljamo šetnjom antičkim Rimom: Koloseum, Palatinum, Rimski forum, Piazza Venezia, Oltar domovine i spomenik Viktoru Emanuelu II, bazilika Santa Maria Sopra Minerva Slobodno vrijeme za večeru u jednom od tipičan rimski restoran u okolici Piazze Navona. Noćenje.

4. dan, 02.01.: RIM – SPLIT/ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Predlažemo obilazak Koloseuma, Rimskog foruma i Palatina ili posjet Kapitolskim muzejima, skupini arheoloških muzeja smještenih u 3 palače: Palača konzervatora, Palača senatora i Nova palača. Transfer autobusom u 14:30 sati od hotela do Zračne luke u Rimu. Prijava na let za Zagreb. Polijetanje zrakoplova u 18:00 sati. Međuslijetanje u Split u 19:10 sati. Nastavak leta za Zagreb u 19:45 sati i dolazak u Zagreb u 20:40 sati.

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Rok za prijavu: 7 dana prije putovanja
 • Minimalan broj putnika: 20
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Datum GARANTIRANOG putovanja: 30.12.2019. – 02.01.2020.
 • Cijena aranžmana po osobi: LAST MINUTE CIJENA 2.990 kn, redovna cijena 3.490 kn

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Povratni zrakoplovni prijevoz u ekonomskom razredu na liniji kompanije Croatia Airlines: Zagreb/Split – Rim – Split/Zagreb – dozvoljena količina predane prtljage 23 kg po osobi + 1 komad ručne prtljage do 7 kg po osobi
 • Smještaj na osnovi ukupno 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* (u centru Rima, zona stazione Termini) u dvokrevetnim sobama
 • Transfer od zračne luke u Rimu do hotela
 • Transfer od hotela do zračne luke uz zaustavljanje kod bazilika sv.Ivana Lateranskog i sv.Pavla izvan zidina
 • Pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • Organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Doplatu za zrakoplovne pristojbe – 1.190 kn
 • Moguću doplatu za jednokrevetnu sobu – 890 kn
 • Ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike, informativne cijene ulaznica (mogu biti podložne promjeni):
  – ulaznice za Vatikanske muzeje 17€ po osobi (preporučamo rezervaciju prije puta putem interneta 3.dan putovanja poslije podne. Posjet muzejima je individualan)
  – ulaznice za Koloseum 14 € po osobi (preporučamo rezervaciju prije puta putem interneta)
  – karte za javni graski prijevoz: u Rimu se razgled obavlja pješice i javnim prijevozom tako da je potrebno kupiti karte za metro: pojedinačna vožnja 1,50 €, dnevna karta 7 €, dvodnevna karta 12,50 €
 • Boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta, na recepciji – 4 € po osobi i danu
 • Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • Putno osiguranje.
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na ili na mail [email protected]
 • Doplata: za polazak iz Splita, Zadra, Pule i Dubrovnika: cijena na upit + zrakoplovne pristojbe. Potvrda letova na upit!

Napomena: za izlete je potrebno minimalno 15 prijavljenih

POPUSTI

 • Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta na osnovnu cijenu aranžmana.

Napomena:

 • iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije Croatia Airlines i može biti podložno promjeni. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.
 • Za Vatikanske muzeje i Sikstinsku kapelu predlažemo online kupovinu ulaznica na stranici https://biglietteriamusei.vatican.va/musei/tickets/do  za 2. dan boravka (31.12.) od 11:30 h ili kasnije. Online cijena €21 (bez čekanja u redu)
 • Koloseum: posjet Koloseumu je individualan, za vrijeme razgleda spomenik se razgleda izvana. Ulaznica za Koloseum je 14 EUR po osobi (informativna cijena koja može biti podložna promjeni, preporučujemo rezervaciju putem interneta). Ulaznica za Koloseum vrijedi 2 dana za jednokratni ulaz i uključuje i ulaz u Rimski forum. Program razgleda na ovom putovanju je intenzivan, putnici koji žele posjetiti Koloseum i Rimski forum iznutra morati će se tijekom razgleda odvojiti od grupe da bi obavili individualan posjet.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.
 • U slučaju obročnog plaćanja plaća se puni iznos aranžmana bez popusta.
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

Šifra: 4D 009 RIM/NG

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!