Singapur & Bali: 11 dana

Već od 16.090
11 dana Avion Zagreb Hotel 3*/ 4* Već od 16.090 Kn  Prijavi se!

Zrakoplovne pristojbe uključene!

PROGRAM PUTOVANJA

Indonezija je tropski arhipelag kojeg čini više od 17 tisuća otoka. Osim slikovitog krajolika i lijepih tropskih šuma, Indonezija je zemlja raznolikih naroda, običaja i jezika, kultura i vjera. Upoznajte Singapur, jedan od najljepših gradova jugoistočne Azije. Uživajte u ukusnim jelima, otkrijte bogatu kulturu ove smaragdne zemlje i divite se veličanstvenim vulkanima. Prepustite se tišini budističkih hramova i uživajte na nestvarnim plažama tropskog Balija.

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – SINGAPUR  let

LET U AZIJSKI NEW YORK 
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke u Singapur.

2. DAN SINGAPUR  noćenje

ZNAMENITI CLARK QUAY 
Pristanak u Singapur, lavlji grad i jedan od najljepših gradova jugoistočne Azije. Prijevoz do hotela i smještaj. U večernjim satima predlažemo odlazak do četvrti Clarke Quaya s brojnim barovima, pubovima i diskotekama. Noćenje.

3. DAN SINGAPUR  doručak, noćenje

RAZGLED LAVLJEG GRADA
Doručak. Odlazak u razgledavanje grada: Esplanada – stari parlament – Vrhovni sud – Gradska vijećnica – Litlle India. Nastavak do luke i parka Merlion iz kojeg se pruža prekrasan pogled na zaljev. Vožnja kroz financijsku četvrt do prekrasnog parka Garden by the Baya koji je nastao u sklopu „City in the Garden“. Šetnja među vrtovima „Flower Dome“ i „Cloud Forest Dome“. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. DAN SINGAPUR  doručak, noćenje

PREKRASAN HOTEL MARINA BAY SANDS 
Nakon doručka slijedi vožnja do prekrasnih botaničkih vrtova, u sklopu kojih se održavaju brojne radionice. Vrtovi su prepuni orhideja i ostalog egzotičnog raslinja. Razgled botaničkog vrta „National Orchid Garden“. Slijedi odlazak do jednog od najatraktivnijih svjetskih hotela Marina Bay Sands na čijem se vrhu nalazi bazenski kompleks i spektakularna platforma s pogledom na Singapur. Nakon razgleda, slijedi povratak u hoteli i po želji (doplata) odlazak na noćni safari. Noćenje.

5. DAN SINGAPUR – BALI  doručak, let, večera, noćenje

OTOK SANTOSA
Doručak. Odlazak do zanimljivog otoka Santosa kojeg nazivaju “otok zabave“, do kojeg ćemo stići s gondolom. Tijekom vožnje ćemo uživati u spektakularnim pogledima na grad. Otok je prvenstveno ističe zbog lijepih plaža, prirode i brojnih zabavnih atrakcija. Poslijepodne slijedi prijevoz do zračne luke i let na Bali. Po dolasku slijedi transfer do hotel, večera i noćenje.

6. DAN BALI  doručak, večera, noćenje

VULKANSKI KRATER I JEZERA
Doručak. Slobodan dan za samostalne razglede ili mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet do vulkana Batur. Put će nas voditi pokraj sela u kojima se mogu pronaći razne obrtne radionice. Razgledati ćemo tradicionalnu balijsku kuću i živopisnu lokalnu tržnicu s tropskim voćem. Obilazak hrama pročišćenja i njegovih svetih izvora, nakon čega slijedi uspon na rub kratera. Povratak u poslijepodnevnim satima preko prostranih rižinih polja. Večera i noćenje.

7. DAN BALI   doručak, večera, noćenje

PLANTAŽE ZAČINA 
Doručak. Danas ćemo razgledati istočnu stranu otoka. Najprije ćemo posjetiti Besakih, najveće vjersko središte s brojnim hramovima, koje je smješteno u podnožju najvišeg vulkana Angunga i razgledati kompleks hramova. Slijedi nastavak vožnje preko rižinih polja do začinskih vrtova gdje ćemo se zaustaviti i saznati nešto više o uzgoju začina kao što su cimet i vanilija. Nastavak vožnje uz obalu crnog vulkanskog pijeska i pokraj brojnih ribarskih sela. Povratak u hotel i večera. Noćenje.

8. DAN BALI   doručak, večera, noćenje

PLES BEZ GLAZBE
Doručak. Mogućnost odlaska u shopping. Vožnja do sela gdje ćete imati priliku kupiti proizvode od zlata, srebra, kamena ili drveta. Slijedi vožnja u živahni gradić Ubud i posjet modernoj umjetničkoj galeriji. Odlazak na predstavu atraktivnog balijskog plesa Kecak & Fire koji se pleše bez glazbene pratnje. Povratak u hotel. Večera i noćenje.

9. DAN BALI   doručak, večera, noćenje

ODMOR 
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, kupanje i sunčanje na rajskim plažama Balija. Uz doplatu, predlažemo najam bicikla i istraživanje otoka u pratnji lokalnog vodiča. Večera i noćenje.

10. DAN BALI – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let

ODMOR I OPROŠTAJ OD BALIJA
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, kupanje i sunčanje na rajskim plažama Balija do prijevoza u zračnu luku. Slijedi let prema europskoj/azijskoj zračnoj luci.

11. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB 

Po dolasku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb odnosno Ljubljana, Venecija – uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Datumi putovanja:
  • 24.10.2018;
  • 13.02., 24.04., 19.06., 10.07., 14.08., 18.09., 23.10., 2019.
 • Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 16.090 kn*  min. 25 putnika
  • Doplata za manji broj putnika (do 24 putnika): 770 kn*

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE : 

 • Prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi,
 • Pristojbe zračne luke
 • Smještaj u hotelu 3* u Singapuru na bazi noćenja s doručkom,
 • Smještaj u hotelu 3/4* na Baliju na bazi polupansiona,
 • Prijevoze i razglede prema programu,
 • Dva izleta prema programu,
 • Usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku,
 • Pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku,
 • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE : 

 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 2.990 kn,
 • Fakultativne izlete: od 20-80 EUR (npr. izlet s jeepovima 80 EUR),
 • Dodatne usluge i obroke,
 • Napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 55 EUR,
 • Putno zdravstveno osiguranje (preporučamo),
 • Povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail [email protected]

Popusti:

 • Dijete do 12 god. u pratnji dvije odrasle osobe – na upit

Važne informacije:

 • Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra : 11D 001 SBI

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!