Sillian – Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian 4*S: 8 dana

Već od 6.934
8 dana Osobni automobil Hrvatska Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian 4*S Već od 6.934 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

SILLIAN

Položaj: na 1100 m/nmv, u dolini Hochpustertal, udaljen 29 km od Lienza, s kojim je povezan željeznicom i cestom koja vodi u smjeru Italije (Brunico 37 km, Cortina d’Ampezzo 33 km); statistički gledano, mjesto Sillian ima najveći broj sunčanih sati u cijeloj Austriji.

U mjestu: trgovine, restorani, sanjkalište, prirodna klizališta, curling, kuglana

Skijaško područje: 1100 – 2407 m/nmv; Skijaška sezona: od prosinca do travnja; 6 km plavih staza, 15 km crvenih staza, 2 km crnih staza; zbog svojih izvrsno pripremljenih i širokih staza idealno za obitelji s djecom, za ljubitelje carving skijanja, za snowboardere

Pristup/udaljenost: Ljubljana – tunel Karavanke – Spittal – Lienz – Sillian; od Zagreba

Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian 4*S

Hotel je DJELOMIČNO obnovljen 2015 godine, obnovljeno predvorje hotela, dječji klub „Häppi Päpi“ – udvostručen prostor, program za djecu iznad 12 godina, novo u wellness-u : privatni SPA za parove, novi tretmani s exclusivnim produktima iz regije

Položaj: u Heimfels-u, predgrađu Silliana, udaljen 50 m od donje stanice  gondole do koje vodi skijaška staza , 1 km od centra mjesta

Hotelska ponuda: restoran, a la carte restoran, veliko hotelsko predvorje sa barom, besplatan WI-FI dostupan u svim prostorijama hotela, igraonica za djecu sa animacijom i čuvanjem djece iznad 3 godine starosti (od nedjelje do petka 9-21 sat), wellness centar “Schloss Heimfels” (nekoliko vrsta sauna, turska kupelj, posebna atrakcija vanjska blok sauna sa posebnim programom za goste hotela, raznolika ponuda wellness programa i tretmana), unutrašnji i vanjski bazen, dječji bazen sa toboganom, odvojen od bazena za odrasle, parkiralište

U sobama: sat TV, WI-FI, sef, ogrtači za kupanje

1/2 soba Residenz:  25 m2, dvokrevetna soba u neobnovljenom dijelu hotela; većina soba s balkonom.

1/2 +2 soba Landleben: cca 35 m2, u obnovljenom i u neobnovljenom dijelu hotela; bračni ležaj i dupli ležaj prilagođen djeci (jednom djetetu do 18 godina ili do 2 djece starosti do 12 godina), većina soba s balkonom.

1/2+3 Studio Dolomiten:  cca 45 m2; u neobnovljenom dijelu: 2 sobe spojene vratima, svaka soba ima 2 bračna ležaja – u nekima 2 dodatna ležaja, u obnovljenom dijelu hotela: 2 sobe spojene vratima, 1 kupaonica, 2 wc-a, smještaj za max. 4 osobe; u većini studia 2 balkona.

1/2-4 Suite Deluxe: cca od 45-85 m2, u obnovljenom dijelu hotela, 2 sobe spojene vratima, infracrvena kabina

Prehrana: buffet doručak, poslijepodnevna okrepa (juha, glavno jelo, deserti, salate), buffet večera ili izbor 4 glavna jela uz buffet predjela i salate, dječji menu, mogućnost vegetarijanske i dijetne prehrane.

Kućni ljubimci: dozvoljeni uz najavu i doplatu.

FIRST MINUTE PONUDA  PAKETA ZA UPLATE DO 30.9. (5.1.-19.1.) I DO 1.12. (12.1.-19.1.)

 

SKI TEAM  SILLIAN

LICENCIRANA ŠKOLA SKIJANJA /DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU/EXPERT TEČAJ- organizirana isključivo za goste!

5.1.-12.1. i 12.1.-19.1.

Škola skijanja organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike s navršenih 5 godina. Skijaška karta nije uključena u cijenu škole skijanja.

6-dnevna poduka u terminu 5.1.-12.1. i 12.1.-19.1. u trajanju od 10-14 sati (uključena pauza od 30 min. u školi skijanja odnosno cca 45 min. u dječjem vrtiću na snijegu)

DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU – za djecu od 4 do 5 godina starosti

Dječji vrtić na snijegu je dio obuke skijanja i funkcionira na isti način kao škola skijanja s time da je rad prilagođen uzrastu polaznika.  Organiziran je u suradnji s austrijskom školom skijanja. Za sudjelovanje u obuci djeci je potrebna kompletna oprema.

Početak škole skijanja/dječjeg vrtića na snijegu 5.1.-12.1. = 6.1., 12.1.-19.1. = 13.1.

Škola skijanja/dječji vrtić  počinje na gornjoj stanici gondole koja iz Silliana vozi na skijalište.

POSEBNA POGODNOST ZA GOSTE SMJEŠTENE U DOLOMITEN RESIDENZ SPORTHOTELU SILLIAN

10% POPUSTA NA UPLATU SKI ŠKOLE, SKI VRTIĆA I EXPERT TEČAJA ZA UPLATE DO 1.9.2018.

Cijena 6-dnevne škole skijanja 1.495 kn

Cijena 6-dnevnog vrtića na snijegu 1.595 kn

EXPERT TEČAJza napredne skijaše (5 i više godina skijanja)-organiziran u terminu 5.1.-12.1.

-posebno osmišljen tečaj usavršavanja i poboljšanja skijaške tehnike

-najnovija tehnika poduke i stručno vodstvo

-grupe od 4-6 osoba

-poduka u trajanju 2 sata podjeljena u 2 grupe (prva grupa 10-12 sati, druga grupa 12,30-14,30 sati)

-minimum prijavljenih po grupi – 4 osobe

Cijena 6-dnevnog expert tečaja 890 kn

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Cijena aranžmana je po osobi
 • Datumi putovanja:
  • 05.01.-12.01.2019.
  • 12.01.-19.01.2019.

CIJENA PAKETA PO OSOBI uključuje:

 • 7 polupansiona
 • 6 – dnevna ski karta
 • Soba po izboru

CIJENA PAKETA NE UKLJUČUJE:

 • Troškovi prijevoza
 • Osobni troškovi
 • Cijene za djecu (na dodatnom ležaju): djeca do 3 godine BESPLATNO, djeca od 3-6 godina (bez ski karte) plaćaju 267 Kn dnevno, djeca od 6-18 godina 50% popusta (uključena ski karta)
 • Cijene za 1 odraslu osobu i  1 dijete u sobama Residenz: odrasla osoba plaća doplatu za 1 /1 sobu a dijete imam popust prema popustima na dodatnom ležaju
 • Doplata (kod uplate aranžmana): jednokrevetna soba 328 Kn dnevno
 • Doplata (na recepciji hotela): kućni ljubimci 15 Eur dnevno
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na ili na mail [email protected]
 • Napomena: ponuda paketa 12.1.-19.1.-smještaj u nerenoviranim sobama Landleben

POPUSTI:

 • Popust za neskijaša:  1933 Kn (za odraslu osobu neskijaša – popust se odobrava samo u slučaju da ostale osobe u sobi rezerviraju paket sa uključenom ski kartom – po sobi se može odobriti max 1 popust za neskijaša)
 • Popust za OBITELJI S VIŠE DJECE (djeca od 6-18 godina): kod kupnje paketa sa skijaškom kartom za 2 odraslih i 2 djece (od 6-18 godina), svako slijedeće dijete u obitelji dobiva BESPLATNU SKI KARTU i na cijenu paketa odobrava se popust od 967 Kn

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 004

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!