Austrija – Kals – Škola skijanja: 6 dana

Top ponuda Već od 1.495
6 dana Autobus Zagreb Već od 1.495 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

LICENCIRANA ŠKOLA SKIJANJA U TERMINU 05.01.-12.01.2019. – za napredne skijaše

POČETAK ŠKOLE SKIJANJA JE NA GORNJOJ STANICI GONDOLE KOJA IZ MATREI-A VODI NA SKIJALIŠTE

Škola skijanja organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike – skijaše koji mogu doskijati plavom stazom do mjesta na kojem počinje škola skijanja. Za početnike preporučujemo austrijsku školu skijanja (u sklopu hotela Gradonna).

Prijave/upis za školu skijanja vrše se prilikom rezervacije aranžmana (na temelju broja upisanih polaznika vrši se organizacija škole skijanja). Kod prijave je obavezno ispuniti i potpisati prijavnicu .Minimalni broj polaznika po grupi je 8 osoba dok je maksimalni broj 10 osoba (iznimke kod naprednih skijaša – maksimalno do 12 osoba)
Ukoliko se za jednu grupu formiranu po znanju skijanja ne skupi dovoljan broj polaznika, agencija pridržava pravo povećanja cijene te otkaza organizacije škole skijanja odnosno otkazivanje organizacije pojedinog stupnja tečaja.

Bitne Napomene

ŠKOLA SKIJANJA U TERMINU 5.1.-12.1.

ORGANIZIRANI AUTOBUSNI PRIJEVOZ U TERMINU 05-12.01. – polazak iz Zagreba (garantiran)

 • Cijena prijevoza 615 kn odrasli , 510 kn djeca do 15 godina starosti.

ŠKOLA SKIJANJA:

 • Cijena 6-dnevne škole skijanja – 1.495 kn
 • 6- dnevna poduka u trajanju od 10-14 sati (uključena pauza od 30 min.)
 • Početak škole skijanja 6.1. u 10,00 sati.

5% popusta za uplate do 1.10. na cijenu škole skijanja za goste

VAŽNO:

 • Prijave/upis za školu skijanja vrše se prilikom rezervacije aranžmana
 • Kod prijave je obavezno ispuniti i potpisati prijavnicu
 • Roditelji su dužni dovoditi djecu u školu skijanja, preuzeti ih za vrijeme pauze te ih preuzeti nakon završetka dnevne obuke

Posebno za goste Mountain Resort-a Gradonna – mogućnost dogovora s učiteljem na destinaciji o preuzimanju djece ispred hotela Gradonna. Učitelj odvodi djecu na skupljalište škole skijanja a roditelji se brinu o preuzimanju djece za vrijeme pauze i nakon završetka škole skijanja.

Mogućnost individualne poduke uz dogovor s učiteljima skijanja na licu mjesta! Individualna poduka izvodi se nakon završetka škole skijanja!

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 6D 004 SKI/ŠSK

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!