Skriveni Grčki dragulji – Celestyal Olympia: 6 dana

Već od 5.490
6 dana Brod Zagreb/Beograd/Atena Brod Celestyal Olympia Već od 5.490 Kn 6.290 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

VRIJEDNOST VIŠE: uključen all inclusive paket pića, napojnice osoblju na brodu, povratni transfer do grada na Mikonosu, izlet u Efez.

ATENA-MIKONOS-KUSADASI-PATMOS-RODOS-KRETA-SANTORINI

Brod: Celestyal Olympia

09.09.-14.09.2018.

1. dan: ZAGREB-BEOGRAD-ATENA

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Air Serbie JU231 u 10:05 sati prema Beogradu. Po dolasku u 11:10 sati, nastavak na liniji JU512 u 13:20 sati prema Ateni. Predviđeni dolazak u 15:50 sati po lokalnom vremenu. Organizirani transfer do hotela. Nakon smještaja u sobe, odlazak s voditeljem putovanja u središte grada gdje možete posjetiti jednu od brojnih taverni i počastiti se girosom ili suvlakijem ili prošetati vijugavim ulicama punim života. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan: ATENA

Nakon doručka u hotelu, organizirani transfer do luke ukrcaja. Smještaj u odabrane kabine. U 11:30 sati isplovljavanje prema Mikonosu.

2.-6.dan: krstarenje prema programu:

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Atena/Pirej, Grčka 11.30
1 Mikonos; Grčka 18.00 23.00
2 Kusadasi(Efez), Turska 07.30 13.00
2 Patmos, Grčka 17.45 21.30
3 Rodos, Grčka 7.00 18.00
4 Kreta/Heraklion, Grčka 07:00 12.00
4 Santorini, Grčka 16.30 21.30
5 Atena/Pirej, Grčka 7.00

 

6. dan: ATENA-BEOGRAD-ZAGREB

Nakon doručka na brodu, iskrcaj i odlazak na poludnevni razgled Atene autobusom i pješice u pratnji službenog gradskog vodiča; trgovi Omonia i Sintagma, Parlament, Panhelenski stadion, Hadrijanova vrata samo su neki od atenskih lokaliteta koje je svakako potrebno posjetiti. Razgled završava na atenskoj Akropoli, jednom od najznačajnijih spomenika Slobodno vrijeme za kupovinu ili ručak do polaska transfera prema zračnoj luci. Prijava i let na liniji Air Serbie JU513 u 15:35 sati. Po dolasku u Beograd u 16:15, nastavak na liniji JU234 u 18:25 prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u 19:35 sati.

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 15.3.2018. ili popunjenja kapaciteta!

OBVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: zrakoplovne i lučke pristojbe 1.786 kn; plaćaju odrasli i djeca.

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Beograd-Atena-Beograd-Zagreb, 1 noćenje u hotelu 3* u Ateni u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doručkom, transfere prema programu, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja; napojnice za osoblje, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; izlet u Efez, shuttle bus na Mikonosu, poludnevni razgled grada autobusom i pješice, službenog gradskog vodiča za razgled grada,; voditelja putovanja (za minimalno 30 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima (osim pića uključenih u all inclusive paket), izlete (osim navedenog u programu), ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, pristojbe u zračnim lukama, fakultativne sadržaje, karte za javni prijevoz u Ateni, te troškove osobnih narudžbi.

Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju grupnog polaska: 30

NAPOMENE: U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Ateni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

NAČINI PLAĆANJA

  • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
  • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
  • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
  • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
  • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 6D 004 GCO

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!