Šri Lanka: 9 dana

Top ponuda Već od 4.490
9 dana Avion Zagreb Hotel Citrus Hikkaduwa 3* Već od 4.490 Kn 4.790 Kn  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

*** Odličan hotel Citrus Hikkaduwa 3* na obali, u blizini najpoznatijeg koraljnog grebena na Šri Lanci. 

*** Mogućnost odabira: Aktivni odmor uz izlete, ili ostanak u Hikkaduwi, gradiću poznatom po plažama iz razglednice, te uživanje u odmoru ili ronjenju na koraljnom grebenu!

*** Hrvatski pratitelj na cijelom programu i svim izletima!

1. dan: ZAGREB – DOHA

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci minimalno dva sata prije predviđenog polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova za Dohu na liniji ( QR218 ) Qatar Airlinesa u 16:05 sati. Dolazak u Dohu u 23:15 sati.

2. dan: DOHA – COLOMBO – HIKKADUWA

Nastavak leta za Colombo u 02:00 sati na liniji ( QR664 ) Qatar Airlinesa. Slijetanje u Colombo predviđeno u 09:20 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti slijedi organizirani transfer do hotela u cca 2h udaljenom ljetovalištu Hikkaduwa. Prijava u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za kupanje i istraživanje mjesta, te kušanje lokalne kuhinje. Noćenje.

3. dan: HIKKADUWA – AMBALANGODA – RIJEKA BENTOTA – UTOČIŠTE KORNJAČA – COLOMBO – HIKKADUWA

Doručak. Moguć slobodan dan u Hikkaduwi za kupanje, vlastite sadržaje ili fakultativni izlet prema sjeveru Zemlje. Polazak iz hotela u 9h. Razgled započinjemo putovanjem u mjesto Ambalangodi, gdje se nalazi tradicionalni muzej maski. Gradić je poznat upravo po ručno izrađenim maskama koje se koriste u tradicionalnim plesovima. Ovaj muzej, sa svojim slikovitim slikama i objašnjenjima na engleskom jeziku daje zanimljiv uvid u svijet tradicionalnih šrilankanskih maski te značenja koja stoje iza njih. Slijedi posjet muzeju ( Ulaznica uključena ). Naravno, postoje dvije vrste maski. Prve su one izrađene masnim i sjajnim kemijskim bojama, koje više-manje prodaju isključivo za turiste, te one koje su napravljene prirodnim bojama, a iako djeluju starije, ujedno su i originalnije. Potom idemo do rijeke Bentota, treće po veličini na Šri Lanci, gdje ćemo uživati u vožnji brodom ( Ulaznica uključena ). Vožnja brodom trajati će gotovo 2 sata uz prekrasne prizore prirode, te potencijalni susret sa nekom od mnogobrojnih životinjskih vrsta. Potom slijedi odlazak do utočišta za kornjače na plaži Bentota. Na ovoj plaži čak 5 ugroženih vrsta slobodno polaže svoja jajašca prije puštanja na slobodu, uz budno oko domaćina. Najugroženija su njihova jaja koja ostaju neotkrivena na plažama. Uz dobru volju ribara koji su donosili jaja u utočište iz tog područja spašeno je oko 100.000 mladih kornjača u samo dvije godine od otvaranja utočišta. Ova lokacija je obavezna destinacije za sve ljubitelje životinja. Potom nastavljamo do glavnog grada Šri Lanke, Colomba. Posjetiti ćemo područje tvrđave Colombo u dijelu grada Pettah, te proći pored stoljetnog tornja sa satom, stare zgrade parlamenta te nekoliko britanskih kolonijalnih zgrada. Nastavljamo panoramski razgled Colomba gdje ćemo vidjeti hinduističke i budističke dijelove grada sa hramovima, te stambene zgrade bogatijih stanovnika Colomba. Vidjeti ćemo i 150 godina star hram Gangaramaya uz jezero Beira, jedan od najvećih hramova u Colombu s živahnom arhitektonskom mješavinom, a unutar kojeg se kriju biblioteka i muzej – Nacionalni muzej Colombo koji je osnovan 1877. godine, a čuva važne relikvije koje opisuju drevnu povijest otoka; uključujući krune, prijestolje i oružje kandijskih monarha – Britanska kolonijalna arhitektura u ulici York – Plaža i šetnicu Galle Face –  svjetionik Colombo – Trg nezavisnosti i arkade. Povratak u Hikkaduwu predviđen u kasnim večernjim satima. Noćenje.

4. dan: HIKKADUWA – GALLE – YALA NACIONALNI PARK I JEEP SAFARI – HIKKADUWA

Doručak. Moguć slobodan dan u Hikkaduwi za kupanje, vlastite sadržaje ili fakultativni izlet Galle i Yala. Ujutro slijedi odlazak u obližnji Galle, gradić na jugu otoka koji obiluje mnogim nizozemskim spomenicima i svoju slavu duguje luci izgrađenoj u kolonijalno doba. Do rasta Colomba, Galle je bio glavna luka na otoku. Po dolasku, vidjeti ćemo utvrdu iz 1663. godine koju su izgradili nizozemski kolonizatori. U gradu su i danas vidljivi utjecaji portugalske, nizozemske i britanske kolonije, a grad je poznat po izradi čipke, rezbarenju ebanovine te rezanju i poliranju dragulja. Galle se također može pohvaliti brojnim rukotvorinama, kao što su izrada posuđa od srebra i zlata, bjelokosti, ebanovine kao vražje maske te predmeti od keramike. Najbolji način za istraživanje kolonijalnog grada je pješice. Prošetati ćemo starim gradom istražujući utvrdu i ostale britanske spomenike, te pritom imati ručak u restoranu kolonijalnog stila. Poslijepodne slijedi odlazak u nacionalni park Yala, gdje ćemo doživjeti Jeep safari. Yala je osnovana 1938. godine te je najpoznatiji i najrazvijeniji nacionalni park u kojem se mogu promatrati divlje životinje i ptice. Sa 97.800 hektara to je ujedno i drugi najveći nacionalni park Šri Lanke. Nalazi se u jugoistočnom kutu otoka. Poznata je po populaciji slonova, ​​leoparda, medvjeda, krokodila i divljih svinja. Nedavno je park stekao i svjetsku slavu s obzirom da je Discovery Channel prezentirao emisije u kojima park prezentira kao onaj sa najvećom svjetskom populacijom leoparda. Park je također poznat po svojih 130 vrsta ptica. Slijedi vožnja parkom u džipovima te upoznavanje sa ovom prekrasnom prirodom. Povratak u Hikkaduwu u večernjim satima. Noćenje.

5. dan: HIKKADUWA – PINNAWALA – PERADENYIA – KANDY

Doručak. Moguć slobodan dan u Hikkaduwi za kupanje, vlastite sadržaje ili dvodnevni fakultativni izlet u Kandy. Izlet započinje odlaskom u Pinnawalu, utočište za slonove koje je osnovano 1975. godine. Utočište danas broji više od 40 slonova koji su stigli iz različitih dijelova Šri Lanke još kao mladunci ili su bili napušteni, bolesni ili ozlijeđeni, te su na ovaj način spašeni. Nakon „druženja“ sa slonovima slijedi posjet i Kraljevskom botaničkom vrtu Peradeniyi, s više od 5.000 vrsta stabala, biljaka i puzavaca, također staništu mnogobrojnih endemskih vrsta. Potom slijedi odlazak u Kandy koji je jedan od najslikovitijih gradova na Šri Lanki koji leži usred brda. Kandy je glavni grad središnje provincije, te je ujedno i administrativno i vjersko središte. Kandy je drugi najveći grad u državi, a njegova satelitska sela su središte otočne zanatske industrije, dok su lokalni tradicionalni plesovi najspektakularniji u zemlji. Po dolasku prvo idemo na ručak. Kandy je bio posljednja prijestolnica starih singaleških kraljeva te se u njemu nalazi “Hram relikvije zuba” (Sri Dalada Maligawa), koji je jedno od najsvetijih mjesta za budiste Šri Lanke. Potom ćemo se prijaviti u hotel gdje ćemo noćiti te se upoznati sa spektakularnim lokalnim plesovima. Noćenje u gradu Kandy u hotelu.

6. dan: HIKKADUWA

Doručak. Moguć slobodan dan u Hikkaduwi za kupanje, vlastite sadržaje ili nastavak izleta s dana 5. Za one koji se vraćaju s izleta, nakon povratka u popodnevnim satima slobodno vrijeme. Noćenje.

7. dan: HIKKADUWA

Doručak. Slobodan dan u Hikkaduwi za kupanje, vlastite sadržaje. Hikkaduwu je najlakše opisati riječima „ plaža s reklame „ Zlatni pijesak, intenzivno zelenilo i modro nebo, imati ćete osjećaj kao da ste ušli u razglednicu. S obzirom da se u pješačkoj blizini hotela nalazi i jedan od najpopularnijih koraljnih grebena na svijetu, pronaći ćete veliku količinu klubova za ronjenje. Noćenje.

8. dan: HIKKADUWA

Doručak. Moguć slobodan dan u Hikkaduwi za kupanje, vlastite sadržaje. Ujutro ćemo se odjaviti iz hotela te ostaviti stvari u prostorijama predviđenima za prtljagu.  U popodnevnim satima povratak u hotel te transfer prema zračnoj luci u Colombu. Prijava na let za Dohu u 20:20h na liniji ( QR655 ) Qatar Airlinesa. Dolazak u Dohu predviđen u 23:10 sati po lokalnom vremenu.

9. dan: DOHA – ZAGREB

Nastavak leta za Zagreb u 02:15 sati na liniji ( QR215 ) Quatar Airlinesa. Dolazak u Zagreb predviđen je u 06:15 sati. Kraj programa.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama. 

Hotel Citrus Hikkaduwa 3* 

Hotel se nalazi na 10 minuta vožnje od centra grada Hikkaduwa. Uz ayurvedski centar za masažu i otvoreni bazen, hotel nudi besplatni bežični internet. Svaka klimatizirana soba je opremljena uređajem za pripremu čaja/kave, minibarom i SAT TV-om. Vlastita kupaonica sadrži kupaonicu i sušilo za kosu. Restoran Lemon Fish poslužuje hranu iz međunarodne i domaće kuhinje, a gosti mogu uživati u osvježavajućim pićima u vanjskom baru Summer Salt Bar ili pak mogu kušati ekskluzivni asortiman cigara i žestokih alkoholnih pića u baru Cigar. Hotel je udaljen 140 km od međunarodne zračne luke Bandaranaike.

RED LETENJA:

RED LETENJA – podložan promjeni VRIJEME LETA
QR 218 ZAG – DOH 16:05 23:15
QR 664 DOH – CMB 02:00 09:20
QR 655 CMB – DOH 20:20 23:10
QR 215 DOH – ZAG 02:15 06:15

Bitne Napomene

 • Odgovorni organizator: Putolovac d.o.o.
TERMIN POLASKA – NAKNADNO! HOTEL CITRUS HIKKADUWA 3*
FM 4.490 kn
RC 4.790 kn
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE (obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana) 2.990 kn

 

 • Iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • Cijena aranžmana se odnosi na jednu osobu
 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Putne isprave: Za putovanje u Šri Lanku, hrvatski državljani trebaju imati važeću hrvatsku putovnicu. također je potrebna i VIZA.
 • VIZA: potrebna
  • Hrvatski državljani za turistički posjet do 30 dana mogu ući u Šri Lanku uz dobivanje propusnice na graničnom prijelazu (Aerodrom Colombo). Vizu je moguće je ishoditi online putem poveznice http://www.eta.gov.lk/slvisa/ (cijena 35 USD, plaćanje moguće American Express, Master i Visa karticama) ili uz posredovanje agencije: 280 kn
   Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma putovanja. PREPORUČAMO ISHOĐENJE VIZE UNAPRIJED.
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Rok prijave: Do popunjenja kapaciteta ukoliko nije nije određen vremenski period
 • Potrebno je minimalno 15 polaznika kako bi se putovanje održalo
 • Smještaj: Hotel Citrus Hikkaduwa 3*
 • Prijevoznik: Qatar Airlines

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Povratnu zrakoplovnu kartu ekonomske klase na relaciji Zagreb – Doha – Colombo – Doha – Zagreb
 • Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)
 • Stručno vodstvo tijekom cijelog putovanja – usluge voditelja putovanja
 • 6 noćenja u hotelu Citrus Hikkaduwa 3* na osnovi usluge noćenje s doručkom
 • Transfer Aerodrom – Hotel  – Aerodrom
 • Organizacija i priprema putovanja te jamčevno osiguranje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte 2.990 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja): 1.400 kn
 • Doplata za polupansion ( 6 večera ): 400 kn (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja)
 • Doplata za puni pansion (6 večera + 6 ručaka ): 850 kn (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja)
 • Napojnicu za lokalne vodiče i vozača
 • Vizu za Šri Lanku
 • Ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana
 • Sve što nije navedeno pod cijena uključuje
 • Osobnu potrošnju
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na ili na mail [email protected]
FAKULTATIVNI IZLETI* (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja) CIJENA PO OSOBI
JEDNODNEVNI IZLET AMBALANGODA – RIJEKA BENTOTA – UTOČIŠTE KORNJAČA – COLOMBO
(minimalno 10 prijavljenih putnika)
Uključen prijevoz autobusom, lokalni vodič na engleskom jeziku, ulaznica za Muzej Maski, ulaznica za Utočište Kornjača, kartu za vožnju brodom, ručak negdje na putu, razgled Colomba, hrvatski pratitelj
650 kn
JEDNODNEVNI GALLE – YALA NACIONALNI PARK I JEEP SAFARI
(minimalno 10 prijavljenih putnika)
Uključen prijevoz autobusom, lokalni vodič na engleskom jeziku, ulaznica za Pinnawela utočište za slonove, ulaznica za Kraljevski botanički vrt, ulaznica za Hram relikvije zuba, ručak negdje na putu prvi dan izleta, karta za plesni show u Kandyu, hrvatski pratitelj, noćenje u Kandyu u hotelu Topaz 4*
850 kn
DVODNEVNI IZLET PINNAWALA – PERADENYIA – KANDY
(minimalno 10 prijavljenih putnika)
Uključen prijevoz autobusom, lokalni vodič na engleskom jeziku, ulaznica za utvrdu Galle, ulaznica za nacionalni park Yala, vožnja džipom u nacionalnom parku Jalla, ručak negdje na putu, popust za noćenje manje u Hikkaduwi, hrvatski pratitelj
1.250 kn
*Cijene svih izleta su promjenjive do dana izvedbe zbog česte promjene tečaja i moguće promjene cijene ulaznica

 

VAŽNA NAPOMENA

 • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,
 • U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,
 • Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
 • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

KORISNE INFORMACIJE

 • Službeno ime: Demokratska Socijalistička Republika Šri Lanka
 • Geografski položaj: južna Azija, Indijski ocean
 • Površina: 65.610 km2
 • Broj stanovnika: oko 20.200.000 milijuna
 • Glavni grad: Colombo, 752.993 stanovnika
 • Jezik: singaleški i tamilski, govori se i engleski
 • Religija: budisti 70%, hinduisti 15%, kršćani i muslimani 7%
 • Vremenska razlika: +3,5 sata ljeti / +4,5 sata zimi
 • Novčana jedinica: šrilanska rupija (LKR), 1 USD = oko 131,50 LKR
 • Kupovina: batik, čaj, začini, rukotvorine, namještaj, srebro itd. Trgovine rade od 8 do 17 sati od ponedjeljka do petka.
 • Odjeća i obuća: lagana pamučna odjeća te lagana vesta ili jakna za hladnija jutra i večeri. U kišnoj sezoni kišobran ili kišni ogrtač, udobna obuća.
 • Hrana i piće: osim međunarodne kuhinje glavno jelo je riža s curryem. Od pića, popularan je čaj, po kojem je Šri Lanka poznata, zatim vrlo kvalitetno lokalno pivo, a od alkoholnih pića poznat je destilirani ekstrakt cvijeta kokosovog oraha.
 • Napon struje: 230V/240V (potreban je adapter)
 • Cijepljenje: nije potrebno
 • Viza: potrebna
 • Mobilne mreže: A1, T-Mobile i Tele2 partneri
 • Pozivni broj zemlje: +94
 • Korisna web stranica: www.srilankatourism.org
 • Klima: Tropska klima s prosječnom temperaturom od 27°C. U višim predjelima temperatura se može spustiti do ugodnih 16 stupnjeva. Vedro i sunčano vrijeme nije rijetko čak i u periodu monsuna. Jugozapadni monsun donosi kišni period od svibnja do srpnja u zapadne, južne i središnje predjele Šri Lanke. Sjeveroistočni monsun donosi kišnu sezonu u sjeverne i istočne predjele u prosincu i siječnju.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno (Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno (Diners na 12 rata)
 • Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.
 • Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – Diners Club karticama na 6 rata, svim karticama jednokratno

COVID-19 SIGURNA REZERVACIJA

Za sve nove rezervacije za putovanja u organizaciji turističke agencije Putolovac moguća je promjena termina putovanja i promjena destinacije prije putovanja u slučaju nepredvidivih situacija izazvanih COVID-19 pandemijom.

Prilikom rezervacija putovanja tokom trajanja pandemije moguća je uplata od 200 kn po osobi za rezervaciju termina.

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni opći uvjeti putovanja turističke agencije Putolovac. Gore navedeni uvjeti ne vrijede u slučaju da se putnik sam zarazi na putovanju, dobije simptome ili bude pozitivan na COVID-19 virus prije, za vrijeme ili poslije putovanja. U tom slučaju također vrijede Opći Uvjeti turističke agencije Putolovac.

PROTOKOLI KOJI SE PRIMJENJUJU PRILIKOM ULASKA I BORAVKA U ŠRI LANKI USLIJED PANDEMIJE VIRUSA SARSCoV-2 I BOLESTI COVID-19

Zračne luke u Colombu i Mattali su od 21. siječnja 2021. ponovno ograničeno otvorene za međunarodne putnike. Vize se moraju pribaviti prije putovanja, a zahtjevi se moraju podnijeti elektroničkim putem (Electronic Travel Authorization (Sri Lanka ETA portal)).

Preduvjet za izdavanje turističke vize je uplata boravka u jednom od hotela certificiranim kao „Safe and Secure Level 1“ za prvih 14 dana boravka. K tome, putnici pri ulasku u zemlju moraju predočiti negativan PCR-test na engleskom jeziku. Testiranje odnosno uzimanje brisa mora biti obavljeno 96 sati prije leta. Daljnji PCR-testovi trebaju biti obavljeni prilikom dolaska u hotel i 5 do 7 dana nakon dolaska na Šri Lanku. Troškovi snosi putnik prilikom podnošenja zahtjeva za vizu na ETA portalu.

Putnik mora preko određenog hotela „Safe and Secure Level 1“ sklopiti šrilankansko zdravstveno osiguranje za COVID-19 i referentni broj osiguranja unijeti u sustav ETA prilikom podnošenja zahtjeva za vizu.

Prilikom dolaska na Šri Lanku putnik je obvezan ispuniti zdravstveni obrazac/izjavu.

Tranzitna zračna putovanja preko Šri Lanke još nisu moguća. Putovanja po Šri Lanki u prvih 14 dana boravka su jako ograničena.

Više na poveznici: http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/sri-lanka,130.html

INFORMACIJE O POVRATKU HRVATSKIH DRŽAVLJANJA U HRVATSKU PRILIKOM PRELASKA ZRAČNIH GRANICA REPUBLIKE HRVATSKE

***  Prilikom povratka u Hrvatsku točnije prelaska hrvatske granice svi putnici su dužni predočiti:

 • EU digitalna kovid potvrdu ili potvrdu o cijepljenju
 • potvrdu o infekciji i oporavku od virusa COVID-19 (15-180 dana nakon pozitivnog testa) ili;
 • negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili;
 • negativan antigenski test ne stariji od 48 sati.

Putnicima koji nemaju niti jedan od traženih dokumenata biti će propisana izolacija u trajanju od 10 dana po povratku sa bilo koje destinacije u Svijetu ili Europi. Putnici se najnormalnije slijeću u jednu od zračnih luka u Hrvatskoj. Po povratku kući, putnici mogu obaviti testiranje, poslati isto na mail adresu koju ćete dobiti na granici te vrlo brzo i jednostavno izaći iz izolacije. Osim ako je u zemlji u koju putujemo propisani drugačije ZBOG REGULACIJE ULASKA U AVION nije se potrebno testirati sve do dolaska doma u Hrvatsku bilo da posjedujete COVID putovnicu ili ne.

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Putolovac d.o.o., OIB: 91320522619, Tkalčićeva 5 10000 Zagreb. Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb, Hrvatska, Identifikacijski kod:  HR-AB-01-080832542 Broj police jamčevnog osiguranja: P15 – 1020000528 uplaćena kod Generali osiguranja. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

Šifra: 9D 000 ŠLA

P+, NP, E-k, L

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!