Tajland, Kambodža i Vijetnam Nova Godina: 18 dana

Već od 11.090
18 dana Avion Zagreb Hoteli 3/4* Već od 11.090 Kn  Prijavi se!

Garantirani polazak!

PROGRAM PUTOVANJA

Mjesta posjeta: Bangkok, Ayutthaya, Kanchanaburi, Siem reap, Phnom Penh, Ho Chi Minh city, Phuket, Phi Phi islands, Similans islands…

1.dan Zagreb-Istanbul-Bangkok 

Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova.Polijetanje zrakoplova Turkish airways za Istanbul . Po dolasku u Istanbul , nastavak leta za Bangkok (noćni let).

2.dan Bangkok 

Slijetanje u Bangkok predviđeno je u jutarnjim satima. Nakon obavljenih carinskih formalnosti, doček mjesnog agenta, te slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora razgled centralnog dijela Bangkoka zvanog Sijam. Mogućnost posjeta drugog po veličini akvarijuma na svijetu Siam Ocean World .Slobodno vrijeme.U večernjim satima posjet Asiatique marketa. Noćenje.

3.dan Bangkok

Nakon ranog doručka predlažemo izlet u Kanchanaburi. Posjet plutajućoj tržnici, vožnja tradicionalnim brodićima po rijeci, posjet Cobra Showu. Nakon kraće stanke nastavak vožnje do mosta na rijeci Kwai sa usputnim zaustavljanjem na Train Marketu, jedinstveni market koji se odvija svakodnevno na redovnoj željezničkoj prugi. Nakon obilaska posjet mosta na rijeci Kwai te spomen područja na II. svjetski rat; groblje na kojem je pokopano gotovo 7.000 ratnih zarobljenika te ratni muzej Jeath. Nakon predlažemo odlazak na farmu slonova na kojoj je moguće kupanje i jahanje slonova, organizirani show sa slonovima. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za odmor.Preporučujemo posjet Nana plazi, Soi 4.Noćenje.

4.dan Bangkok-Ayutthaya – Bangkok 

Nakon doručka predlažemo cjelodnevni izlet u Ayutthayu. Tura uključuje posjet Ljetnoj palači, bivša kraljevska palača izgrađena u Ayutthayi u ranom 17. stoljeću. Unutar palače, možete vidjeti savršen spoj orijentalne i zapadne arhitekture sa velikom okućnicom i velikim ribnjakom okružen elegantnim kraljevskim zgradama za stanovanje i monumentalnim kulama. Posjetit ćete prekrasni dekor plutajućeg paviljona za Aisawan Thipaya, izgrađen u sredini ribnjaka i drugih kraljevskih rezidencija kao što Uthayan Phusthian (vrt od sigurne zemlje), Warophat Phiman (Shining nebesko boravište ), Wehart Chamrun (Nebeska Svjetlost), Saphakan Ratchprayun (Sabornice za kraljevsku obitelj) , te unutarnji i vanjski dio Palače. Slijedi posjet Wat Yai Chai Mongkol, veličanstvena kraljevskog samostana s ogromnom Victory Pagoda okruženom Budinim slikama, pa nadalje do Wat Phanan Choeng, ugledni priobalni hram izgrađen 1324g, Hram je posjetio Zheng He u 1407g. tijekom njegovog drugog Ming carskog putovanja. Posjet Wat Mahathat hrama tipičnog za Ayutthayu, poznat po Budinoj glavi u stablo. Posjet Ayutthaya povijesnog parka i Wat Phra Sri Sanphet, povijesno najznačajniji kraljevski hram i palača u Ayutthayi. Povratak u Bangkok u poslijepodnevnim satima. U večernjim satima posjet sky baru Sirocco, poznat po scenama iz filma ” Hangover 2″ . Noćenje.

5.dan Bangkok

Nakon doručka predlažemo odlazak na razgled grada i velike palače. Tura uključuje tri najneobičnija budistička hrama u Bangkoku: Wat Trimitr sa svojim neprocjenjivim zlatnim Buddhom (5 i pol tona čistog zlata); Wat Po, najprostraniji hram u Bangkoku, sa svojim divovskim Buddhom koji se klanja i kraljevskim Chedijima; Wat Benjamaborpitr, hram od bijelog mramora, jedan od najljepših primjeraka Thai arhitekture.Velika Palača jedan je od najljepših primjeraka antičkog sijamskog dvora. Nekad je bila rezidencija kraljeva Bangkoka. Ovdje ćete vidjeti palače koje su korištene za različite prigode: Pogrebna palača, Palača za primanja, Dvorana s prijestoljem, Dvorana za krunjenje,Kraljevskakuća za goste i Wat Phra Keo, prekrasan smaragdni Buddhin hram. Slijedi posjet Kineskoj četvrti, te tržnici cvijeća Pak Klong Talad. Povratak u hotel, slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima pripreme za doček Nove godine. Zabava.

6.dan Bangkok-Siem Reap 

Nakon kasnijeg doručka odjava iz hotela, vožnja autobusom do Kambodžanske granice, nakon carinskih formalnosti i ishođenja vize nastavak putovanja prema Siem Repu. Smještaj u hotelu.Slobodno vrijeme za odmor.Posjet noćnog marketa. Noćenje.

7.dan Siem Reap-Angkor Wat

Nakon doručka predlažemo odlazak do veličanstvenog „grada hramova“ Angkor Wat, remek-djela kmerske arhitekture – jednog od najfascinantnijih i najvećih vjerskih spomenika na svijetu, smještenog usred kambodžanske džungle. Angkor Wat je najznačajniji simbol Kambodže i nalazi se na državnoj zastavi. Sagrađen je u periodu između 9. i 13. stoljeća kao mauzolej kralju Suryavarmanu II, a više od 1000 do sada otkrivenih hramova prostire se na prostoru od oko 42 kvadratna kilometra. Ulazak u nekadašnji kraljevski grad Angkor Thom s kompleksom budističkih hramova kroz prekrasna Južna vrata. Slijedi razgled veličanstvenog hrama Bayon ukrašenog sa 200 gigantskih likova misterioznih izraza lica i zagonetnih osmijeha, potom odlazak do „palače raja“ Baphoun, visoke stepenaste piramide Phimeanakas, takozvane «terase slonova» koja je služila za kraljeve audijencije, a naziv je dobila po reljefima slonova koji se nalaze na njezinom istočnom dijelu. Poslijepodne razgled Angkor Wata. Na kraju dana moći ćete uživati u očaravajućem zalasku sunca.
Povratak u hotel.Navečer posjet Old marketa i ulice sa pabovima. Noćenje.

8.dan Siem Reap – Phnom Penh

Nakon doručka, predlažemo odlazak na poludnevni izlet sa Qvodovima, tura uključuje posjet lokalnih sela, sirotišta, vojne baze. Na ovom izletu se upoznaje pravi život lokalnog stanovništva kako žive u manjim mjestima daleko od razvijenih turističkih mjesta.

U popodnevnim satima vožnja autobusom do glavnog grada Kambodže, Phnom Penha. Prijava i smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

9.dan Phnom Penh

Nakon doručka predlažemo obilazak grada, tura uključuje hram Wat Phnom, kraljevu palaču, stari zatvor, muzej i spomen područje na žrtve genocida. Wat Phnom originalni hram datira iz 1372 godine, te ga je dala sagraditi bogata gospođa imena Penh koja je našla kolekciju statua Buda na obali rijeke te ih je odlučila smjesti na brežuljku koji se zove Phnom, odakle potiče i ime grada. Wat Phnom, nazvan i planinski hram, budistički je hram i najviši vjerski hram u gradu. Slijedi posjet Kraljevskoj palači sa srebrnom pagodom. Ime je dobila jer joj je cijeli pod popločen s 5.000 srebrenih pločica. Palača je iz 1866.godine i to je zadnja palača sagrađena za vrijeme francuskog kolonijalnog perioda. Srebrna pagoda je orginalnog imena Wat Pakeo – hram smaragdnog Bude. U hramu ćete vidjeti kolekciju Buda u zlatu, srebru, kristalu i bronci. Posjetite sramotnu Tuol Sleng srednju školu, koji je uključen u S-21 logoru. U ovoj srednjoj školi u srcu grada odvijale su se strahote režima Crvenih Kmera. To je bio zatočenički centar za zatvorenike režima, gdje su zatočenici mučeni i pogubljeni.

Škola je sada Tuol Sleng Genocid muzej i nakon što ćete razgledati muzej, otkrit ćete brutalnost Crvenih Kmera dokumentirani na fotografijama, uključujući i instrumenate mučenja. Zatim ćete posjetiti Choeung ek, jedan od najpoznatijih mjesta pogibije. The Killing Fields su nekoliko mjesta u Kambodži gdje je masa ljudi poginula od strane Crvenih Kmera. Choeung Ek je bio dom velikih grobova koje su ispunili s tijelima sa Tuol Slenga. Veliki Stup (svetište) popunjeno s više od 8.000 ljudskih lubanja djeluje kao spomen i strašan podsjetnik na zločine u ratu.
Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Večernji posjet Ruskog marketa. Noćenje.

10.dan Phnom Penh – Ho Chi Minh

Nakon doručka vožnja autobusom do vietnamske granice, nakon carinskih formalnosti nastavak putovanja prema Ho Chi Minhu.
Prijava i smještaj u hotelu. Nakon kraćeg odmora predlažemo avanturističku vožnju Tin Tinom, tradicionalna trokolica, gdje sjedite na prednjem dijelu trokolice u udobnoj sjedalici, dok vozač pedala kroz Ho Chi Minh City. Uživajte u znamenitostima, zvukovima i mirisima grada. Sama vožnja je avantura jer se nalazite u gradu u kojem je registrirano preko 7 milijuna skutera, opustite se i uživajte u ovom urbanom kaosu. Večera i noćenje.

11.dan Ho Chi Minh – Cu Chi Tuneli

Nakon doručka predlažemo odlazak na seosku stranu Vietnama u selo Tay Ninh, vodič će Vas upoznat sa lokalnom obitelji, koja će vas ugostiti na tradicionalnom vietnamskom ručku koji se sprema kod kuće. Nakon ručka, posjet Cao Dai hrama, prisustovat će te podnevnoj šarenoj svečanosti da steknete uvid u jedinstvenom religiji Cao Dai i njegovih sljedbenika. Cao Dai kombinira učenja budizma, konfucijanstva, taoizma i kršćanstva, a službeno je osnovana 1926g. od strane vijetnamski dužnosnika, koji su razvili duboki interes za okultno. U središtu Cao Daist vjerovanja je spiritizam, uključujući i komunikacije s mrtvima, kao i sa višim duhovima okultnom svijetu. Nastavak putovanja, natrag u vrijeme u Cu Chi tunelima, kada je počeo Vijetnamski rat između sjevera i juga . Ova zamršena mreža tunela prvo je bila izgrađena kako bi zaštitili otpora Viet Minh snaga i francuskog bombardiranja, a kasnije je korištena od strane Viet Cong kao strateška baza zbog blizine južnog dijela Ho chi minha.U tunelima su smještene škole, bolnice, kuhinje i vojne ratne sobe. Vijetnamski Vlada sačuvala je oko 75 km tunela kao memorijalni park. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Odlazak na zajedničku večeru u Balkanski restoran. Noćenje.

12.dan Ho Chi Minh – Delta Mekonga

Nakon doručka, predlažemo odlazak na Deltu Mekonga te razgled grada uz pratnju lokalnog vodiča.Vožnja po rijeci s pogledom na brojne rukavce i kanale rijeke Mekong. Posjetit ćemo lokalno seosko imanje na kojem se nalazi farma krokodila, te mali pogon za izradu proizvoda od kokosa. Imat ćemo priliku kušati tropsko sezonsko voće, tradicionalni čaj, te uživati u lokalnoj glazbi. Nakon lokalnog ručka povratak u Ho Chi Minh te posjet ratnog muzeja. Muzej prikazuje staru vojnu opremu i druge srodne predmete iz Vijetnamskog rata, uključujući neke veće izložake, uključujući F5A borca i UH1-Huey helikopter. Nastavak vožnje do Palače ponovnog ujedinjenja, prethodno poznata kao predsjednička palača, pogled na službenu Južnu vijetnamsku predaju na 30. travnja 1975. Slijedi posjet katedrale Notre Dame i Glavne pošte, dva primjera francuske kolonijalne arhitekture. U večernjim satima slobodno vrijeme za posjet Ben Thanh marketa, gdje možete vježbati svoje jezične vještine pregovaranja za suvenire, odjeću i začine. Noćenje.

13.dan Ho Chi Minh – Singapore – Phuket

Nakon doručka, slijedi vožnja prema zračnoj luci u Ho Chi Minh cityu .Prijava na let za Phuket. Na putu prema Phuketu imamo usputno zaustavljanje u Singapuru, tako da presjedanje iskorištavamo za posjet gradu.Vožnja Subway -om do centralnog dijela Singapura. Posjet  Marina Bay Sands hotel gdje se pruža jedinstveni pogled na Marinu Bay, doživite panoramski pogled sa najvišeg bazena na svijetu. Povratak u zračnu luku Singapur, te nastavak leta za Phuket. Po dolasku na Phuket, transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotelu na Patong beachu . Slobodno vrijeme za odmor.Noćenje.

14.dan Phuket

Nakon doručka predlažemo posjet s lokalnom agencijom Phuket ZOO, zoološki vrt u kojem se može približit divljim životinjama,slikanje i performansi sa tigrovima, krokodilima, slonovima, zmijama i majmunima. Povratak u hotel.
Vrijeme za opuštanje i relaksaciju. Večernji posjet Bangla roadu. Noćenje.

15.dan Phuket-Phi Phi islands-Phuket 

Nakon ranog doručka predlažemo odlazak na jednodnevni izlet s brodom na Phi Phi otočje koje je proglašeno najljepšom plažom na svijetu, poznato po filmu „THE BEACH“ u glavnoj ulozi s Leonardom Di Capriom. Posjet Monkey beach-plaža kojom vladaju majmuni, bliski susret sa majmunima, hranjenje i slikanje. Nakon ručka vrijeme slobodno za ronjenje i uživanju na plažama otočja. Povratak u hotel. Noćenje.

16.dan Phuket

Nakon doručka predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet na Similans Island. Izlet uključuje posjet 4 otoka. Mogućnost ronjenja na koraljnim grebenima otočja, posjet nacionalnog parka. U popodnevnim satima povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

17.dan Phuket

Nakon doručka. Slobodno vrijeme za posljednje utiske na Tajlandu. U večernjim satima transfer za zračnu luku na Phuketu. Prijava na let za Bangkok. Večernji let.

18.dan Bangkok – Istanbul – Zagreb

U noćnim satima let iz Bangkoka preko Istanbula za Zagreb.

Raspored letova:

 •  27DEC   ZAGREB         ISTANBUL   20:15 23:35
 •  28DEC    ISTANBUL      BANGKOK   00:45 14:50
 • 12JAN      BANGKOK     ISTANBUL   23:30 05:20
 •  13JAN    ISTANBUL      ZAGREB     07:15 08:35

Bitne Napomene

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Minimalan broj putnika: 10
 • Rok prijave: Do 7 dana prije puta
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Cijena aranžmana po osobi u 1/2 sobi: 11.090 kn

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

 • Avionske karte Zagreb – Bangkok – Zagreb,
 • Unutarnji let Ho chi Minh – Phuket, Phuket – Bangkok,
 • Smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima  sa 3* i 4* sa doručkom ,
 • Transferi od/do hotela,
 • Prijevoz Bangkok – Siem reap – Phnom Penh – Ho Chi Minh,
 • Organizaciju putovanja,
 • Pratitelj putovanja iz Hrvatske kroz cijelo putovanje,
 • Razgled Nana Plaze, MBK trgovačkog centra, Chatuchak weekend marketa, posjet Sky bara Sirocco, posjet Kao San roadu, razgled Night marketa u Siem Reapu, razgled Starog marketa u Siem Reapu, razgled Phnom Penha, noćni bazar na Phuketu i dr…

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Zrakoplovne pristojbe 2.490,00 kn (obavezno kod prijave, podložne promjenama)
 • Thailandska viza- 70 eura ( viza sa 2 ulaska u zemlju) ishoduje se u Zagrebu
 • Kambodža viza-30 USD (pri ulasku u Kambodžu)
 • Vietnam viza – 65 eura ( ambasada u Budimpešti)
 • Jednokrevetna soba 2.850,00 kn
 • Putno osiguranje
 • Izleti: tura u Bangkoku 40 eura , Ayutthaya 45 eura , Kanchanaburi 65 eura, Angkor Wat tura 60 eura, Phnom Penh city tura 40 Eura, Ho chi Minh tura sa rikšama 15 eura, Cu Chi tuneli i city tura 35 eura, delta Mekonga 35 eura, Phi Phi islands tura 50 eura, Similians islands 65 eura
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-668 ili na mail [email protected]

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 18D 012 TKV-NG

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!