[Uskrs] MSC Opera, Krstarenje Karibima i Kuba: 10 dana

Već od 9.420
10 dana Brod Zagreb, Istanbul, Havana MSC Opera Već od 9.420 Kn 12.915 Kn  Prijavi se!

 

FIRST MINUTE do 15.10.2017!

GRUPNI POLAZAK!

PROGRAM PUTOVANJA

Uskrs na Karibima i Kubi!

DOŽIVITE VIŠE!  LET IZ ZAGREBA, ISKUSNI PRATITELJ!

Termin: 31.03. – 09.04.2018.

Zašto krstarenje Karibima i Kuba ?

– Doživite vruće Karibe i rasplesanu Kubu na nezaboravnom krstarenju i odličnom itinereru koji uključuje osim Kube Jamaicu, Kajmansko otočje i Meksiko

– Nepregledne pješčane rajske plaže

– Bogati sadržaji na brodu i ugodna druženja

– Odlična cijena, pratitelj putovanja i odlično vođenje

– Jedinstveno i nezaboravno krstarenje

 

 

 

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
31.3. Let ZAGREB-ISTANBUL

20:10

1.4. Let ISTANBUL-HAVANA, transfer do luke, ukrcaj na brod

07:55

 
2.4. HAVANA, KUBA  

17:00

3.4. PLOVIDBA

4.4. MONTEGO BAY, JAMAICA

08:00

19:00

5.4. GEORGETOWN, KAJMANSKO OTOČJE

08:00

15:00

6.4.
COZUMEL, MEKSIKO

10:00

18:30

7.4. HAVANA, transfer do hotela, noćenje (fakultativni izlet)

13:30

8.4. Doručak, transfer hotel-zračna luka; let HAVANA-ISTANBUL,  

09:55

9.4. ZAGREB

19:15

 

 

Vrste i kategorije kabina:

FIRST MINUTE

CIJENA do 15.10.2017

(po osobi)

REDOVNA CIJENA od

15.10.2017

 (po osobi)

Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Bella I1*

9.420 kn

10.180 kn

Vanjska kabina s prozorom, kategorija Bella,  O1*(moguć zaklonjen pogled)

10.405 kn

11.165 kn

Vanjska kabina s prozorom, kategorija Fantastica,  O2*

11.010 kn

11.770 kn

Vanjska kabina s balkonom, kategorija Fantastica, B2*

12.155 kn

12.915 kn

Lučke pristojbe + zrakoplovne takse

(obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca)

3.650 kn

3.650 kn

 

Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u bella kategoriji kabine:  7.215 kn (FM) /  7.975 kn (RC)

Cijena za 3. i 4. ležaj odrasli u fantastica kategoriji kabine: 7.895 kn (FM) / 8.655 kn (RC)

Cijena za 3. i 4. ležaj  djeca 12-17 godina u bella/fantastica kategoriji kabine: 5.540 kn (FM) /  6.300 kn (RC)

Cijena za 3. i 4. ležaj za djecu do 12. godina u bella/fantastica kategoriji kabine: 5.540 kn (FM) / 6.300 kn (RC)

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.

Broj kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

Fotografije kabina su informativnog karaktera:

Cijena aranžmana uključuje: 31.3.2018 let  Zagreb-Istanbul TK1056 20:10-23:20; Istanbul-Havana TK 183 01:10-07:55 (ekonomska klasa); povratni let 8.4.2018 Havana-Istanbul TK 183 09:55 – 09:15/+1 (9.4.2018); Istanbul-Zagreb TK1055 18:05 – 19:15: transfere: zračna luka Havana – luka ukrcaja – hotel u Havani – zračna luka Havana, panoramski razgled Havane; jedno noćenje s doručkom hotel 3/4* u Havani, krstarenje brodom MSC OPERA; smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (pri minimum 25 prijavljenih i uplaćenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: lučke pristojbe i zrakoplovne takse (iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata) pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, napojnice*, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo).

Doplate na brodu: service charge/napojnice* , naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

*Preporučeni iznos napojnica za odrasle je 10 EUR po noći, za djecu 3-14 godina 5 EUR po noći (ovisno o dužini krstarenja). Prema zadnjoj informaciji iznos napojnica se preporuča i nije više obavezan, brodar preporučeni iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun. Eventualnu promjenu iznosa napojnice možete izvršiti na brodskoj recepciji. Da li su napojnice obavezne ili ne isključivo je odluka brodara, koji je može promijeniti bez prethodne obavijesti.

*Kabine “DOŽIVLJAJ BELLA”

–  Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time manje dostupan)

– Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa

– Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom, otvoren 20 sati dnevno

– Bogati kazališni program

– Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom

– Bogat program dnevnih aktivnosti

– MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju

 

*Kabine “DOŽIVLJAJ FANTASTICA”

Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.

– Prednost prilikom izbora termina večere

– Kabine na višim palubama i boljem položaju

– Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno

– Besplatan doručak u kabinu

– Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno

– Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)

– Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja

– MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima

MSC OPERA  – je vjerna slika svog imena – klasičan, veličanstven, raskošan – istinski luksuzan brod, na kojem prevladava osjećaj veličine i prostranosti. Sve kabine na brodu MSC Opera su prostrane i udobne. Zajednički prostori su opremljeni u talijanskom stilu karakterističnim za sve brodove MSC kompanije, počevši od recepcije presvučene mramorom do veličanstvenih prostora sa staklenim zidovima koji otkrivaju prekrasan pogled na more. Krstarenje na brodu MSC Opera znači iskusiti najbolje od klasične elegancije te izuzetne udobnosti.

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

KUBA – smještena je između Karipskog mora, Meksičkog zaljeva i Atlantskog oceana, Kuba je tipična otočna zemlja, okupana suncem i iskrenom gostoljubivošću i toplinom svojih stanovnika. Burna prošlost i legendarna ljepota učinili su Kubu mističnim otokom. Kada je Kristofer Kolombo 1492. kročio na Kubu, oduševljen njenom ljepotom rekao je: „Ovo je najljepša zemlja koju su ljudske oči ikada vidjele!“. Kuba, arhipelag i država, sastavljena od cijelog kubanskog otoka i okolnih otoka, nudi veliku raznovrsnost predjela; od ogromnih planinskih, preko bogatih poljoprivrednih, sve do divnih pješčanih plaža. Kuba je najveći karipski otok.

JAMAJCA -glavni grad je Kingston. Većina gradova se nalazi uz obalu kao i Montego Bay koji se nalazi u itinereru ovog krstarenja. Jamajka ima lijepe bijele plaže, čudesnu vegetaciju i tropsku klimu cijele godine. Bogatu kulturnu baštinu, te jedinstvenu kuhinju. Ostavlja veliki dojam na posjetitelje svojom ljepotom, domaćim stanovništvom, reggae muzikom i velikom ikonom Bobom Marleyjem.

KAJMANSKO OTOČJE –su Britanski prekomorski teritorij koji se nalazi u zapadnom Karipskom moru, te je arhipelag od tri otoka Veliki Kajman, Mali Kajman i Kajman Brac. Zahvaljujući turizmu i offshore poslovanju Kajmanski otoci su jedna od najbogatijih sredina Kariba. Do Kajmanskih otoka prvi je doplovio Kristofer Kolumbo 10.5.1503., za vrijeme svoje posljednje ekspedicije u Zapadnu Indiju. Prvi naziv arhipelaga je  Las Tortugas zbog brojnih kornjača u vodama arhipelaga, ali se od 1530. počeo upotrebljavati naziv Kajmanski otoci.

COZUMEL je poznat diljem svijeta po blistavim plažama s bijelim pijeskom i bistrinom karipskog mora u kojem se nalazi. Iskoristite priliku i zaronite u morski svijet,  a za one koji više vole suho tlo, nudimo izlet do veličanstvenih majanskih ostataka u zidovima opasanom gradu Tulumu.

POTREBNI DOKUMENTI:

 • Putovnica koja vrijedi još barem 6 mjeseci računajući od dana iskrcaja
 • Turistička viza za Kubu
 • Zdravstveno osiguranje

Vlasnicima putovnica je dozvoljen ulazak na Kubu s turističkom vizom (na španjolskom „Tarjeta de Turismo“) koja vrijedi 30 dana računajući od dana ulaska na kubanski teritorij, za samo jedan ulazak i jedan izlazak. Svi putnici (odrasli i djeca) koji su rezervirali krstarenje moraju je ishoditi samostalno i o vlastitom trošku (450 kn po osobi, više informacija u agenciji. Bez obzira na dob i vrstu kupljenog paketa, dodatna turistička viza je potrebna u vrijeme kada se brod vraća u Havanu: napominjemo da je takav dokument dostupan na brodu po cijeni od 15€ po putniku.

Za otklanjanje bilo kakvih nedoumica, ova turistička viza se ne lijepi u putovnicu, već je to zaseban papir koji se mora predočiti u zrakoplovnoj luci zajedno sa zdravstvenim osiguranjem. Putnici moraju imati turističku vizu sa sobom u zrakoplovnoj luci polaska, u protivnom im neće biti dozvoljen ukrcaj na odabrani let.

Svi putnici moraju imati zdravstveno osiguranje važeće u svim lukama itinerera, a koje pokriva troškove repatrijacije u zemlju iz koje dolaze, u slučajevima ozljeda, smrti i bilo koje druge vrste rizika.

Ukoliko putnici imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva državno socijalno osiguranje ili pak privatna kompanija, potrebno je posjedovati odgovarajuću pisanu potvrdu u prilog takvog osiguranja na španjolskom jeziku (poželjna opcija) ili, alternativno, na engleskom.

Zrakoplovnoj luci u Havani ili bilo kojoj drugoj kubanskoj zrakoplovnoj luci više nije potrebno plaćati izlazne takse jer su one već uključene u cijenu zrakoplovne karte.

Korištenje bankomata je izrazito ograničeno na Kubi, a kreditne kartice se prihvaćaju samo na nekoliko mjesta.

Za tranzit u lukama Jamajke/Kajmanskog otočja/ Meksika nije potrebna lokalna viza bez obzira na nacionalnost putnika, a pod uvjetom da je trajanje tranzita maksimalno do 24 sata s dolaskom/odlaskom na isti brod.

Savjetujemo putnicima da se konzultiraju s lokalnom ambasadom za više detaljnih i ažuriranih informacija vezano uz gore navedene upute.

NAPOMENA:

 • Izračun je rađen na osnovi najmanje 25 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, agencija putovanja, zadržava pravo izmjene cijene.
 • U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 15 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
 • Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 25, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi  članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 25 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta)
 • Kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover)
 • Kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 12 rata )
 • U slučaju obročnog plaćanja, ukupna cijena aranžmana se uvećava za 5%
 • Plaćanje putem web shopa PopustPlus ( zatražiti link za plaćanje prilikom prijave ) – American Express i Diners Club karticama, Master Card i Visa karticama Zagrebačke banke do 6 rata, Ostalim karticama jednokratno

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 

Šifra: 035

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!