Istanbul i Bursa iz Dubrovnika: 4 dana

Top ponuda Već od 430 €
4 dana Avion Dubrovnik Hotel Marmaray 4* Već od 430 € 450 €  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

KLASIFIKACIJA OVOG PUTOVANJA JE: COMFORT – Više o klasifikaciji putovanja pogledajte OVDJE.

Vrijednost više: Odličan hotel Marmaray 4*, centar Istanbula, sve atrakcije lako dostupne!

*** Mogućnost izleta u BURSU, grad gdje ćete najbolje osjetiti čari Orijenta. 

Agencija stručnjak za Istok Europe!

1.dan DUBROVNIK –  ISTANBUL – NOĆNI ISTANBUL

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Dubrovnik kod šaltera informacija dva sata prije leta. Prijava na let kompanije Turkish Airlines TK438 i polijetanje zrakoplova za Istanbul sukladno redu letenja (na dnu stranice). Dolazak u Istanbul po lokalnom vremenu. Transfer i smještaj u hotel. Slobodna večer u Istanbulu, a za one koje žele upoznavanje sa gradom, navečer mogući fakultativni izlet Noćni Istanbul. Vožnja najpoznatijim istanbulskim lokacijama uz prekrasnu noćnu panoramu ovog megalopolisa. Vidjeti ćemo Teodozijeve zidine, zidine starog Istanbula, vožnja Kenedijevim Bulevarom kroz povijesni centar Sultanahmet pokraj Topkapi palače, prolazak pokraj Eminona gdje ćemo vidjeti i Novu Džamiju, a uloviti ćemo i pogled na Sulejmaniju, Džamiju koja dominira vizurom Istanbula, a koju je izgradio Sulejman Veličanstveni. Prolazimo preko modernog mosta Attaturk, vozimo se pokraj Dolmabahce Palače i Bešiktaševog stadiona do mosta Mučenika 15 jula te idemo na azijski dio. Idemo na Çamlıca Tepesi, najviši vrh Istanbula i Bospora koji se nalazi na 267 metara, odakle se pruža pogled na Mramorno more i Bospor. Također ćemo vidjeti i novoizgrađenu Džamiju Çamlıca, za koju kažu da može primiti najviše vjernika u cijelom Istanbulu. Noćni pogled na Istanbul. Vjerujemo da ćete se na ovaj vidikovac jednom vratiti i po danu. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan ISTANBUL – SULTANAHMET 

Doručak. Odlazimo u razgled grada lokalnim prijevozom te se nalazimo sa lokalnim vodičem. Predlažemo fakultativni izlet Sultanahmet. Prvo polazimo prema Aja Sofiji ( Izvana ) remek-djelu bizantske arhitekture, nekad najveće crkve u Bizantskom carstvu, koja je naknadno pretvorena u džamiju te je danas jedno od najvećih graditeljskih dostignuća tog vremena. Slijedi obilazak hipodroma koji je nekoć bio sportski i društveni centar Konstantinopola, a vidjeti ćemo i poznate Obeliske na hipodromu te slavnu njemačku fontanu. U sklopu izleta obilazimo i baziliku Cisterna (Uključena ulaznica) koja je poznata i pod nazivom Utonula palača, te je danas lokacija snimanja mnogobrojnih Hollywoodskih filmova. Sijedi razgled džamije Sultana Ahmeta – Plava džamija ( Izvana ) iz 17. stoljeća, monumentalnog zdanja i posljednje velike sultanske džamije, koju je sa 6 minareta izgradio Mehmet Aga da bi nadmašio poznatu Aja Sofiju. Slijedi odlazak prema Topkapi palači ( Izvana ) u kojoj je u 16.stoljeću bio smješten harem, državna administracija i vojna uprava, s ukupno 3.000 stanovnika. Sultani su je napustili 1855. godine u korist nove Dolmabache palače. Kraj programa. Poslijepodne ćete mati slobodan dan za obilazak Topkapi palače te harema u sklopu (potrebna posebna doplata za ulaznicu) koji je nekad bio dom za više od 300 sultanovih konkubina. S terase palače Topkapi pruža se prekrasan pogled na Mramorno more i Bospor. Također, moći ćete ući i u Aju Sofiju. Nažalost, s promjenom politike Aju Sofiju od 1.2.2024 moguće je vidjeti samo sa galerije. Za one koji će drugačije iskoristiti slobodno vrijeme, preporučamo posjet i kupovinu na Kapali čaršiji – Grand Bazaru, jednom od najvećih natkrivenih bazara na svijetu s više od 4000 dućana sa zlatom, tkaninama, keramikom i suvenirima, i naravno uz nezaobilazno cjenkanje. Navečer je moguć fakultativni odlazak na tursku večer s uključenom večerom i tradicionalnim folklornim programom s trbušnim plesačicama (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan ISTANBUL – BURSA – ISTANBUL

Doručak. Za one istraživački nastrojene, predlažemo fakultativni izlet u Bursu, prema mnogima jedan od najljepših turskih gradova. Slijedi vožnja od cca 150 km u smjeru Juga Turske prema Bursi. Dolazak u Bursu, antički grad koji je ujedno od 1326. godine prvi glavni grad osmanskih sultana u prijepodnevnim satima. Ovaj bogat grad danas je glavni grad istoimene provincije smješten u plodnoj dolini, te je okružen visokim brdima. Čeka vas pravi doživljaj Orijenta – Krivudave ulice, slikovite stare kuće, impozantne džamije i gusto nastanjene ulice bazara te svi ostali miomirisi Orijenta; mostovi preko dubokih klanaca usred grada, romantična, stara groblja pokraj raskošno smještenih modernih bulevara i poznati termalni izvori – to je Bursa. Mi ćemo vidjeti i najpoznatije lokalitete u Bursi – Zelena džamija, poznata i kao Džamija Mehmeda I, te je ujedno dio većeg kompleksa – Zeleni Mauzolej, mjesto gdje se čuvaju ostaci petog osmanskog sultana Mehmeda I  – Ulu Cami ili Velika Džamija, koju je sagradio veliki sultan Bayezid – Koza Han, nekadašnji bazar svile. Slijedi slobodno vrijeme za ručak te povratak prema Istanbulu u večernjim satima. Nakon kraćeg odmora idemo na upoznavanje s centralnim Istanbulom – Trg Taksim i Ulica oslobođenja –  Istiklal Caddesi u kojoj se nalaze mnogobrojne trgovine, klubovi i restorani. Orijentacijski razgled centra Istanbula te slobodno vrijeme za uživanje u nekom od velikog broja pubova ili barova uz tradicionalnu nargilu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan ISTANBUL –  BOSPOR – DUBROVNIK

Doručak. Za one koji idu na izlet slijedi rana odjava iz hotela. Staviti ćemo stvari u luggage room te ćemo imati slobodno vrijeme za osobne programe,  odlazak u novi shopping ili odlazak na fakultativni izlet krstarenje Bosporom, Sulejmanija Džamija i Egipatska Tržnica. Prvo idemo u posjet Sulejmaniji, jednoj od najljepših istanbulskih džamija koju je gradio poznati arhitekt Sinan po nalogu Sulejmana Veličanstvenog čiji se mauzolej nalazi unutar džamije. Ova džamija dominira nad panoramom Istanbula. Potom slijedi odlazak na fakultativno krstarenje brodom po Bosporu, rajskom mjestu, tjesnacu koji razdvaja Europu i Aziju čije obale rese drvene vile, raskošne palače, utvrde te ribarska sela. Pristajemo u centru grada na doku Eminon, te uz pratnju vodiča idemo u posjet Misir Čaršiji – egipatskoj tržnici na kojoj ima mnoštvo začina, mirisa i boja. Na Egipatskoj tržnici moći ćete kupiti neki od mnogobrojnih mirisnih začina i čajeva te doživjeti istinski duh starog Istanbula. Ovdje se nalazi i jedna od najljepših istanbulskih džamija Yeni Cami, ili u prijevodu Nova Džamija koja posebno u večernjim satima blista punim sjajem kada je obasjaju plavkasta svijetla. Za one koji ne idu na izlet, imaju slobodno vrijeme za vlastite sadržaje te slobodno poslijepodne. U popodnevnim satima sastanak grupe na dogovorenom mjestu te transfer do zračne luke. Prijava na let kompanije Turkish Airlines TK439 za Dubrovnik. Polazak zrakoplova sukladno redu letenja (na dnu stranice) po lokalnom vremenu. Dolazak u Zračnu luku Dubrovnik. (red letenja na dnu stranice).

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

HOTEL MARMARAY 4*

Hotel Marmaray smješten je 2 km od povijesnog područja Sultanahmet, gdje se nalaze najpoznatije istanbulske znamenitosti kao što su Veliki bazar, Aja Sofija i palača Topkapi. Gostima su na raspolaganju sadržaji spa-centra, terasa s pogledom na more i besplatni WiFi. Sve otmjeno uređene sobe hotela Marmaray imaju LCD TV sa satelitskim programima, telefon i vlastitu kupaonicu. Također sadrže sef i mini bar.
Ovaj hotel sadrži spa-centar s tradicionalnom turskom kupelji, saunom i velikim izborom masaža uz nadoplatu. Bife doručak poslužuje se svakodnevno, a restoran s terasom s pogledom na more poslužuje jedinstvena jela međunarodne kuhinje.

ISTANBUL

Istanbul (turski: Istanbul), na hrvatskom se još naziva Carigrad i Konstantinopol, grad smješten na Bosporskom tjesnacu, nekadašnja je prijestolnica triju velikih carstava – rimskog, bizantskog i otomanskog. Nakon osnivanja moderne Republike Turske, Ankara je proglašena turskim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.   Grad je izabran za europski glavni grad kulture za 2010., zajedno s Pečuhom u Mađarskoj i Essenom u Njemačkoj. Zemljopisni položaj: nalazi se na južnom Bosporu, prostire se na dva kontinenta – zapadni je dio u Europi, dok je istočni u Aziji. Rukavac “Zlatni rog” dijeli europski dio na dva dijela. Između Mramornog mora i Zlatnog roga nalazi se poluotok s najstarijim dijelom Istanbula. Grad ima ukupnu površinu od 1539 km2 dok se šire područje grada tj. provincija Istanbul prostire na 5220 km2. Gradska klima je umjerena kontinentalna; ljeta su u gradu vruća i vlažna, zime kišovite te ponekad snježne.

RED LETENJA – podložan promjeni
Datum leta TK – Turkish Airlines Odlazna destinacija Dolazna destinacija VRIJEME LETA
Broj leta
09.10.2024. TK 438 DBV – Dubrovnik IST – Istanbul 09:05 12:05
12.10.2024. TK 439 IST – Istanbul DBV – Dubrovnik 19:00 19:55

 

RED LETENJA – podložan promjeni
Datum leta TK – Turkish Airlines Odlazna destinacija Dolazna destinacija VRIJEME LETA
Broj leta
16.10.2024. TK 438 DBV – Dubrovnik IST – Istanbul 09:05 12:05
19.10.2024. TK 439 IST – Istanbul DBV – Dubrovnik 19:00 19:55

 

RED LETENJA – podložan promjeni
Datum leta TK – Turkish Airlines Odlazna destinacija Dolazna destinacija VRIJEME LETA
Broj leta
23.10.2024. TK 438 DBV – Dubrovnik IST – Istanbul 09:05 12:05
26.10.2024. TK 439 IST – Istanbul DBV – Dubrovnik 19:00 19:55

 

Iskustva naših putnika
Poštovani, ne postoje te riječi kojima bi sve mogla pohvaliti našu “vodičku”Lidiju ,žena je savršena kao osoba i kao vodič.
Ovo je moje prvo putovanje van Hrvatske ali od sada ne i zadnje .
Vracam se u Istanbul to je sigurno.
Zahvalna sam na dozivljaju koje ste mi priuštili i mogu samo izraziti riječi zahvale.

Sanja Božanski (02.05 – 05.05.2024.)
Lijep pozdrav Putolovac, Nazalost, sugestija i preporuka nemam, razlog je sto smo moji suputnici i ja uzivali u cijeloj turi koju smo dobili u Istanbulu. Lidija je bila pravi voda te nas je kroz zabavu i znanje vodila kroz najlijepse i najzanimljivije djelove Istanbula. Velike pohvale i zahvale njoj na svom trudu oko nas. I hvala putolovcu na super organiziranosti., Hvala i lijep pozdrav,, obitelj Vesic.
Tomislav Vesić (30.05. – 02.06.2023.)
Putovanje Istanbul-Bursa od organizacije Putolovca 2.-5.11.22.prva liga.Organizacija putovanja i svih izleta kao u planu,zrakoplov,hotel,sve pet.Najviše pohvala za vodiča Aleksandra,na stručnosti,znanju,živcima i svesrdnoj pomoći svakome pojedinačno,duša od čovjeka. Hvala!
Merita Šabani (02.11. – 05.11.2022.
)
Nedavno putovanje u Istanbul sa Lidijom je bilo fantastično, ima veliko znanje, njena komunikacija, dostupnost i duhovitost je na visini. Lidija hvala na predivnom putovanju.
Silvana Gessi (22.06. – 25.06.2022.
)
Prvo putovanje s Putolovcem, pohvale na profesionalnosti. Proveli smo 4 predivnih dana u Istanbulu uz super vodiča Katyu. Katya još jednom hvala na pažnji, strpljenju i savjetima.
Ivana Mohorović (05.05. – 08.05.2022.)
New YorkUzbekistanNepalLas VegasBrazilBraziljuzna korejaBitne Napomene

 • ODGOVORNI ORGANIZATOR: Putolovac Putovanja d.o.o.
 • KLASIFIKACIJA OVOG PUTOVANJA JE: COMFORT – Više o klasifikaciji putovanja pogledajte OVDJE.
09.10. – 12.10.2024. – GARANTIRANI POLAZAK!
HOTEL MARMARAY 4* HRK EUR
FIRST MINUTE CIJENA 3.239,84 430
REDOVNA CIJENA 3.390,53 450
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1.092,50 145
UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)
4.332,34 575
NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)
904,14 120
16.10. – 19.10.2024. – GARANTIRANI POLAZAK!
HOTEL MARMARAY 4* HRK EUR
FIRST MINUTE CIJENA 3.239,84 430
REDOVNA CIJENA 3.390,53 450
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1.092,50 145
UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)
4.332,34 575
NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)
904,14 120
23.10. – 26.10.2024. – GARANTIRANI POLAZAK!
HOTEL MARMARAY 4* HRK EUR
FIRST MINUTE CIJENA 3.239,84 430
REDOVNA CIJENA 3.390,53 450
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
1.092,50 145
UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)
4.332,34 575
NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)
904,14 120

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

 • Iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • Smještaj: HOTEL MARMARAY 4*
 • Za putovanja u Tursku od 02.03.2020. Republika Hrvatska ušla je u vizni režim u kojemu turistička viza za ulazak u Republiku Tursku nije potrebna. Hrvatski državljani koji putuju u Tursku u svrhu turizma ne trebaju vizu za boravak do 90 dana u razdoblju od 180 dana.
 • Putovnica hrvatskih državljana mora biti valjana još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u Tursku.
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • ***Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja te radnim vremenima pojedinih znamenitosti.
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Rok prijave: Do popunjenja kapaciteta ukoliko nije određen vremenski period
 • Potrebno je minimalno 20 polaznika kako bi se putovanje održalo
 • Prijevoznik je Turkish Airlines

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Putovanje u Istanbul
 • Prijevoz zrakoplovom prema programu
 • Transfere autobusom zračna luka – hotel – zračna luka
 • Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)
 • 3 noćenja s doručkom u Istanbulu u hotelu 4* u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama
 • Sve razglede prema programu u Istanbulu
 • Licenciranog turističkog pratitelja
 • Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte 145 €/ 1.092,50 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu – cijena navedena kod datuma polaska
 • Ulaznice za pojedine objekte
 • Vlastite troškove
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail info@putolovac.hr
FAKULTATIVNI IZLETI (plaćanje na licu mjesta) IZNOS MIN. BROJ PUTNIKA
NOĆNI ISTANBUL uz vođenje na hrvatskom jeziku 40 € 10
BURSA 60 € 10
BOSPOR
(Uključena ulaznica za džamiju Sulejmanija, posjet egipatskoj tržnici, krstarenje brodom na Bosporu u trajanju od cca 1,5h, lokalni vodič, hrvatski pratitelj)
40 € 10
SULTANAHMET**
(Plava džamija (bez ulaska), Aya Sofia (bez ulaska), uključena ulaznica za Bazilika Cisternu, Hippodrom, lokalni vodič, vođenje na hrvatskom jeziku uz uključene slušalice)
60 € 10
TURSKA VEČERA UZ FOLKLORNI PROGRAM 40 €
*Cijene svih izleta su promjenjive do dana izvedbe zbog moguće promjene cijene ulaznica
**Od 1.2.2024. zbog promjene upravljanja povijesnim lokacijama kao što su Aya Sofija, Plava Džamija, došlo je do znatnog rasta cijena ulaznica u Istanbulu. Ukoliko i dalje želite ući na neke od lokaliteta, mi vam možemo pomoći. U slučaju da u Aya Sofiju i Topkapi bude ogroman red, naš će vodič će dati sve potrebne informacije ispred objekta, te će vam dati smjernice kada i kako da pokušate ući samostalno. Moguće je pomoći oko opcije skip the line, s obzirom da samo uz lokalnog vodiča možete ući preko reda. Sve potrebne informacije biti će na dane na licu mjesta.

 

ULAZNICE – informativno CIJENA
HAGHIA SOPHIA
(od 1.2.2024. stranim državljanima moguć je ulazak samo na gornju galeriju)
25 €
TOPKAPI PALAČA I HAREM 50 €

 

VAŽNA NAPOMENA

 • Rezervacija putovanja je moguća isključivo uplatom akontacije ili dijela iznosa. Usmena rezervacija putovanja nije moguća,
 • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,
 • U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,
 • Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
 • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

KORISNE INFORMACIJE

 • Za putovanje u Republiku Tursku potrebna je važeća putovnica koja treba važiti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.
 • Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
 • Grand Bazaar ne radi nedjeljom stoga posjet nemojte tempirati za taj dan

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije putovanja)
 • Kreditne kartice: jednokratno (Maestro, Master Card, Visa, Visa Electron, Premium Visa, Diners, Discover)
 • Kreditne kartice: Obročno u poslovnici na POS aparatu (Diners na 12 rata, Visa I Mastercard Erste Banke na 12 rata, MasterCard, Visa, Visa Gold Zagrebačke banke do 24 rate – vrijedi za sve kreditne I debitne kartice)
 • Plaćanje putem web shopa putem sustava CORVUS PAY (zatražiti link za plaćanje prilikom prijave) – Diners na 12 rata, Visa I Mastercard Erste Banke na 12 rata, MasterCard, Visa, Visa Gold Zagrebačke banke do 24 rate, svim ostalim karticama jednokratno
 • Plaćanje Visa Premium karticom na rate – do 12 rata – u partnerskoj agenciji po dogovoru sa prodajnim agentom
 • Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.
 • Za sva obročna plaćanja od 2-24 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Putolovac Putovanja d.o.o., OIB: 49394434640, Tkalčićeva 5, 10000 Zagreb. Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb, Hrvatska, Broj police Osiguranje jamstva P15 – 1020001003 uplaćena kod Generali osiguranja d.d., Broj police Osiguranje od odgovornosti P13-1020266267 uplaćena kod Generali osiguranja d.d.. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

Šifra: 4D 000 IIB-DBV

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!